Advertentie ontwerpen
advertenties voor drukwerk en online media

Advertenties

Zonder reclame gebeurt er iets vreselijks: niets!!! Reclame is bevordering van de verkoop van producten en diensten door het overdragen van de juiste boodschappen aan de juiste mensen via de juiste media.

 

Adverteren

Met uw advertentie wilt u mensen verleiden tot actie over te gaan of hen laten weten dat u dit goede doel steunt en hoe u dat doet. Verschillende uitgangspunten in of op verschillende media. Een advertentie in de krant vergt heel andere technische eisen dan die voor een digitaal medium. De advertentie is een van de weinige print marketing instrumenten waarvan het resultaat meetbaar is. Uw advertentie maakt duidelijk dat er betrouwbaar voordeel is of een beter product voor een lagere prijs.

 

magazine advertenties

 

Advertentie in print media

Ondanks dat de nieuwe media veel aandacht trekken, vergeten wij de traditionele media zeker niet. Advertenties in kranten en magazines bereiken nog steeds een grote doelgroep. Een magazine wordt aandachtig gelezen door de doelgroep, omdat deze content bevat die gericht is op de interesse van de lezer. De kans dat uw advertentie opvalt is daardoor een stuk groter dan in andere media. Een magazine blijft verder dagen tot weken op de koffietafel liggen, dat maakt uw advertentie langer houdbaar.

 

online advertenties

 

Online advertentie

Door de komst van mobiele apparaten maakt de digitale verspreiding van informatie een enorme groei door. Tablets en smartphones zijn inmiddels niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Internet biedt verschillende advertentie-mogelijkheden. Het grootste voordeel voor adverteerders is de meetbaarheid van het medium, waardoor adverteren via bijvoorbeeld banners goed te begroten is.

 

Advertentie ontwerpen

Een advertentie draagt de reclameboodschap met als doel het verkopen van een product of dienst. Een succesvol advertentie ontwerp is een juiste combinatie van kleur, artwork, typografie, boodschap en beeld. OKO GRAPhia bedenkt en realiseert uw advertenties voor kranten, magazines, vakbladen en online media. Of u nu uw product wilt verkopen of personeel wilt aantrekken: met professionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat uw advertentie in het oog springt, wordt gelezen én tot actie leidt.

 

 

Het creatieve proces met de klant

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

Na een persoonlijk gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van uw advertentie. Belangrijk daarbij is dat alle teksten compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloed op het ontwerp.

Op basis van een consult met u maken we de eerste schetsontwerpen en experimenteren met papierformaten, kleuren, vormen, lay-outs. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.

Aan het einde van het proces krijgt u van ons uw advertentie digitaal aangeleverd, zodat deze direct door kan naar de drukker, uitgever of webdesigner.

 

Prijs

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

 

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com