Affiche ontwerpen
filmaffiches, theateraffiches, reclameposters

Wij ontwerpen uw affiche!!!

Het affiche informeert, schandaliseert, overtuigt of sensibiliseert. Het affiche moet het publiek informeren, door middel van beeld en woord, interesse wekken voor evenementen, impulsen geven aan wensen, de gebruiker tot nieuwe gedachten brengen en inspelen op onze wensen. Wilt u een affiche laten ontwerpen? Wij helpen u graag! OKO GRAPhia maakt met veel plezier affiche ontwerpen waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt!

 

Affiche- medium van de straat

We zouden kunnen stellen dat de affiche zijn hoofdrol is kwijtgeraakt doordat andere media van groter belang zijn geworden. Toch is de affiche, niet weg te denken uit ons stedelijk landschap.

 

OKO GRAPhia poster ontwerp

 

Het affiche wordt veelal gedefinieerd als een specifiek medium binnen de visuele communicatie, dat in nauwe relatie staat met actuele thema’s. Het affiche beschrijft in feite, op een visuele en stenografische wijze, de politieke, sociaal-economische en culturele geschiedenis van een land. Een geschiedenis van boodschappen, aankondigingen, oproepen, meningen of protesten, die met de toenemende commercialisering voor het grootste deel op de markt zijn gericht en in hun vorm van affiche tot billboards zijn uitgegroeid.

 

OKO GRAPhia affiche ontwerpen

 

Het affiche geldt niet als een duurzaam medium – het is er maar even en moet zijn boodschap op een opvallende manier brengen om zich staande te houden te midden van een overdaad aan concurrerende beelden, tekens en signalen. Het moet kort en krachtig informeren over essentiële aspecten van een evenement en snel de aandacht zien te vangen van de passant. Om zijn boodschap succesvol over te brengen, moet het affiche de voorbijganger direct aanspreken. Herkenbaarheid bevordert begrip. Daarnaast zal het juist proberen via verrassing, vernieuwing of ongerijmdheden de gewenste aandacht op te roepen. Afwijken van het bekende genereert extra aandacht en biedt een ander perspectief.

Studio OKO GRAPhia

OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het ontwerpen van filmaffiches, theateraffiches, politieke posters, evenementen posters, wetenschappelijke posters, reclameposters. Door de combinatie van vormgeving, typografie, fotografie en/of illustraties komt OKO GRAPhia tot originele concepten, prikkelende ontwerpen en creatieve oplossingen voor zowel commerciële als non-profit opdrachtgevers.

 

Portfolio affiches ontwerpen >>

 

 

Affiche / poster ontwerpen

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken en in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen door te spreken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

Allereerst gaan wij in overleg met u om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Wat is het karakter van uw bedrijf? Wat wilt u uitstralen? Wat wilt u ermee bereiken? Wij willen graag weten wat uw bedrijf of organisatie eigen maakt. Wie zijn de mensen achter de schermen en wat is de filosofie waarmee u werkt?

Na een persoonlijk gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van de poster. Belangrijk daarbij is dat alle teksten compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloed op het ontwerp.

Wellicht wilt u gebruik maken van foto’s of/en illustraties. Mocht u niet in het bezit zijn van dergelijk materiaal, dan kunnen wij daar voor zorgen door zelf te fotograferen of illustreren.

Op basis van een consult met u maken wij een aantal voorstellen voor het ontwerp van uw affiche. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.

Zodra uw affiche gereed is, ontvangt u deze van ons als digitale bestand. Daarmee kunt naar uw plaatselijke drukker, maar u kunt er ook voor kiezen om het drukwerk door ons te laten regelen.

 

Prijs

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

 

Vraag hier een offerte aan >>

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com