Baliedisplay ontwerpen
bedrukte baliedisplays, folderhouders, flyerbakjes

Wilt u een baliedisplay laten ontwerpen en drukken?

Op een beurs is het vaak een drukte van jewelste. Bezoekers zien heel veel op een beurs. Zorg dat u er uit springt, en dat een bezoeker binnen 1 seconde kan bepalen of uw stand de moeite waard is voor hem. Een baliedisplay met een eigen boodschap op de toonbank of welkomstbalie trekt gegarandeerd de aandacht van klanten en bezoekers. Onze ervaren ontwerpers weten hoe zij jouw naam of boodschap kunnen vertalen naar een effectief en herkenbaar ontwerp. Of het nu gaat om een baliedisplay of gehele beursstand. Wij zorgen voor onderscheidende en opvallende uitingen die helpen jouw doelstellingen te realiseren...

 

Beurs tafeldisplay ontwerpen

Bedrukte baliedisplays zijn er in vele soorten en maten: oprolbare, staande of gevouwen. Iedereen kent ze en bijna niemand gaat eraan voorbij zonder er tenminste een korte blik op te werpen: tafeldisplays zijn een ware blikvanger op toonbanken en tafels en het lukt hen altijd om hun informatie aan de man of vrouw te brengen. Om ervoor te zorgen dat uw tafeldisplay zijn effect niet misloopt, heeft hij een professionele ontwerp nodig. Het is dus heel belangrijk dat aansluit bij uw huisstijl en de doelgroep van de beurs.

Wilt u optimaal rendement halen uit uw beursdeelname? Een goed ontworpen baliedisplay is dan een uitstekend communicatiemiddel. Wij ontwerpen uw tafeldisplay zo dat het perfect past bij uw beursstand en naadloos aansluit op de huisstijl van uw bedrijf.

Display modellen

Bedrukte baliedisplays zijn er in vele soorten en maten. Wij bieden oprolbare baliedisplays, staande baliedisplays of gevouwen baliedisplays.

 

Rollup balie display

De rollup balie display is een zeer populair tafel presentatiesysteem voor bijvoorbeeld beurzen, congressen en winkels. Deze display is zeer compact door hem op te rollen in de bannercase. Het formaat is A4 of A3 en de banner is gemaakt van 180 grams mat coated papier.

 

rollup balie display

 

Gevouwen balie displays

 

Gevouwen balie display

 

Staand balie displays

 

staand balie displays

 

Flyerbakjes, folderhouders, brochure displays

Een flyer, folder of brochure behoren tot de basis van uw beurs promotiematerialen. Flyerbakjes en folderhouders zijn een prima middel om uw klant bij een beurs nog net even een belangrijke boodschap onder ogen te brengen ze nodigen uw klanten uit om uw brochure, flyer of folder mee te nemen. Naast de bedrukte baliedisplays bieden wij ook een breed assortiment aan folderhouders, loefhouders en brochureshouders.

Wilt u een baliedisplay laten ontwerpen?

Voor het ontwerpen van een baliedisplay bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. OKO GRAPhia bedenkt en realiseert baliedisplays voor bijeenkomsten, congressen, beurzen, vergaderingen en andere evenementen. Of u nu uw product wilt verkopen of u uw bedrijf en uw diensten presenteren; met professionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat uw baliedisplay in het oog springt en tot actie leidt.

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan >>

 

Het creatieve proces met de klant

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

Na een persoonlijk gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van uw baliedisplay. Belangrijk daarbij is dat alle teksten compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloed op het ontwerp.

Op basis van een consult met u maken we de eerste schetsontwerpen en experimenteren met kleuren en vormen. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.

Aan het einde van het proces krijgt u van ons uw baliedisplay digitaal aangeleverd, zodat deze direct door kan naar de drukker.

 

Baliedisplay drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw baliedisplay. Bij het selecteren van de drukkerij houden we niet alleen rekening met het ontwerp van uw communicatiemiddel, maar ook met uw wensen op het gebied van afwerking en verzending.

 

beursstand display

 

Wat kost het ontwerp van een presentatiewand?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com