Beurswand ontwerpen
pop-up beurswanden en presentatiewanden

Wilt u een beurswand laten ontwerpen en drukken?

Wilt u opvallen tijdens een beurs of evenement? OKO GRAPhia zorgt ervoor dat uw beurswand ontwerp een passende sfeer en een representatieve uitstraling heeft. Een goed ontworpen beurswand zorgt ervoor dat uw boodschap onder de aandacht wordt gebracht bij beursbezoekers. U maakt uw bedrijf en producten zichtbaar en dat is een belangrijke stap in de werving van klanten.

 

Beurswanden en presentatiewanden

Beurswanden en presentatiewanden zijn het ideale middel om uw bedrijf in één oogopslag onder de aandacht te brengen. Met opvallende kleuren, unique selling points en een professioneel uiterlijk weet de klant direct dat ze bij u aan het goede adres zijn. Beurswanden zijn er in vele soorten en maten, re-board karton wanden, grote roll up banners, spandoeken opgespannen in een aluminium frame... Maar niks is zo handig, snel en goedkoop als een pop up beurswand.

 

Pop-up beurswand ontwerp

 

Pop-up presentatiewanden

Pop-up presentatiewanden zijn snel een eenvoudig op te zetten en af te bouwen. De frames zijn stevig en stabiel, zeer geschikt voor beursdeelname, congres of event. Het doek bestaat uit een geheel en dat bevestigd u eenvoudig met klitteband op het frame. Het kwalitatieve systeem van de presentatiewand is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk zelf te monteren. Een pop up beurswand is doorgaans al binnen een kwartiertje geïnstalleerd. Hierdoor is uw beursstand in een rap tempo opgebouwd. De frames zijn stevig en stabiel, zeer geschikt voor beursdeelname, congres of event.

Pop-up presentatiewanden ontwerpen

Pop-up beurswand laten maken

Een pop-up presentatiewand is een mobiele beurssystemen die beschikbaar is in twee modellen; recht en gebogen. Onze standaard presentatiewanden worden altijd uitgerust met een handig opklapsysteem, rolkoffer en verlichting. De bevestiging van het doek uit een stuk is zeer eenvoudig door middel van klittenband.

 

Presentatiewanden ontwerpen

Pop-up beurswand ontwerpen is niet alleen maar plaatjes op papier zetten. De combinatie van tekst, illustratie en ontwerp moet de aandacht trekken en moet direct de boodschap communiceren. Daarbij moet een beurswand de identiteit van uw bedrijf herkenbaar weergeven. Een succesvol beurswand ontwerp is een juiste combinatie van kleur, artwork, typografie, boodschap en beeld. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van de reeds gerealiseerde beurswanden en presentatiewanden ontwerpen.

 

Portfolio presentatiewanden >>

 

Wilt u een beurswand laten ontwerpen?

Voor het ontwerpen van een beurswand bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. OKO GRAPhia bedenkt en realiseert presentatiewanden voor bijeenkomsten, congressen, beurzen, vergaderingen en andere evenementen. Of u nu uw product wilt verkopen of u uw bedrijf en uw diensten presenteren; met professionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat uw presentatiewand in het oog springt en tot actie leidt.

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan >>

 

Het creatieve proces met de klant

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

Na een persoonlijk gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van uw presentatiewand. Belangrijk daarbij is dat alle teksten compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloed op het ontwerp.

Op basis van een consult met u maken we de eerste schetsontwerpen en experimenteren met kleuren en vormen. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.

Aan het einde van het proces krijgt u van ons uw presentatiewand digitaal aangeleverd, zodat deze direct door kan naar de drukker.

 

Pop-up beurswand drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw beurswand. Bij het selecteren van de drukkerij houden we niet alleen rekening met het ontwerp van uw communicatiemiddel, maar ook met uw wensen op het gebied van afwerking en verzending.

 

Formaten pop-up presentatiewanden

Pop-up wanden zijn verkrijgbaar in diverse formaten:

Model - recht

  • Formaat 225 x 225 cm
  • Formaat 299 x 225 cm

Model - gebogen

  • Formaat 205 x 225 cm
  • Formaat 272 x 225 cm

 

Beurs pop-up wanden

 

Wat kost het ontwerp van een presentatiewand?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com