Brochure ontwerpen
brochure ontwerp & drukwerk

Bent u op zoek naar een ontwerpbureau
die u helpt bij uw brochure ontwerpen?

Naast de moderne online interactieve media blijven uw brochures nog steeds uitermate belangrijk om uw potentiële klanten te informeren over uw producten en of diensten. Wilt u een brochure ontwerpen of laten drukken? OKO GRAPhia helpt u graag met het ontwerpen van uw exclusieve brochure. Wij ontwerpen uw brochure met een uitstraling die past bij uw product, bedrijf of instelling voor potentiële klanten.

 

Waarom zou u een brochure ontwerpen?

Een brochure is en blijft een krachtig medium om uw klanten uitgebreid te informeren en te interesseren voor uw product of dienst. Of het nu gaat om huis aan huis verspreiding, het uitdelen van een bedrijfsbrochure op een beurs of een brochure bij de verkoop van een product. Met brochures kunt u actief uw doelgroep benaderen en uw product of diensten uitgebreid promoten.

 

Brochure ontwerp

 

Brochure ontwerpen

Brochures ontwerpen lijkt erg eenvoudig, maar is vaak toch moeilijker dan men denkt. Om een effectieve brochure te ontwerpen moet met verschillende factoren rekening gehouden worden. Allereerst zijn er de algemene factoren. Zo moet een brochure meer dan acht pagina’s hebben en voorzien zijn van zowel afbeeldingen en tekst. Hoe de brochure verder ingedeeld wordt, hangt van verschillende factoren af. Hieronder wordt aangegeven waar bij het brochure ontwerpen rekening mee gehouden moet worden:

 

Doelgroep van de brochure

Het vaststellen van de doelgroep is van essentieel belang. Het is goed om de kenmerken van de doelgroep van tevoren te omschrijven om vervolgens de inhoud, het taalgebruik en de vormgeving hierop aan te kunnen sluiten. Als kenmerken kunt u denken aan de leeftijd, opleidingsniveau, kennis van het onderwerp, sekse, hobby’s en activiteitenpatroon.

Lay out - brochure ontwerp

 

Doel van de brochure

Dit is als het ware de hoofdvraag. Wat wilt u met de brochure bereiken? Wilt u klanten informeren over evenementen, klanten overhalen tot het kopen van een bepaald product of bijvoorbeeld attenderen of acties en/of aanbiedingen? Wanneer het doel helder geformuleerd is, kan dit een positieve bijdrage leveren aan de effectiviteit van de brochure.

 

Uw brochure laten ontwerpen door professionals?

Wanneer u eenmaal weet voor wie de brochure bedoeld is, wat het onderwerp is en wat u ermee wilt bereiken, kunt u nadenken over de manier waarop dit verwerkt kan worden tot een brochure. Hierbij spelen schrijfstijl, lay-out, tekst en opmaak een belangrijk rol. Wanneer u een jonge doelgroep wilt aanspreken, zal u ander taalgebruik en kleurgebruik hanteren dan wanneer u een oudere doelgroep heeft. Het ontwerp moet aansluiten bij uw huisstijl. Uiteindelijk sluit uw huisstijl aan op uw visie en zorgt dit voor herkenbaarheid bij uw klanten.

 

Als ervaren grafisch ontwerpbureau zorgt OKO GRAPhia voor een professionele brochure ontwerp. Wij weten als geen ander wat er nodig is om de aandacht van uw doelgroep te trekken met een brochure. Dit kan zitten in het verschil qua vorm, kleur, typografie, beeldgebruik en zelfs de papiersoort is hierin van belang. Wij helpen u uw boodschap te vertalen naar een aansprekende en effectieve brochure.

 

Wilt u een brochure ontwerpen?

Voor het ontwerpen van een brochure bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. Wij ontwerpen graag uw product brochure, corporate brochure, promotionele brochure met de uitstraling die bij uw bedrijf en uw doelgroep past. De door ons ontworpen brochures zijn professioneel, stijlvol, uniek en altijd volledig maatwerk. OKO GRAPhia zorgt dat de gewenste uitstraling naar voren komt en geeft advies over de drukwerk en beeldmateriaal.

 

 

 

Het creatieve proces met de klant

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

Na een persoonlijk gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van uw brochure. Belangrijk daarbij is dat alle teksten compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloed op het ontwerp.

Op basis van een consult met u maken we de eerste schetsontwerpen en experimenteren met papierformaten, kleuren, vormen, lay-outs. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.

Aan het einde van het proces krijgt u van ons uw brochure digitaal aangeleverd, zodat deze direct door kan naar de drukker.

 

Brochure drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren. Bij het selecteren van de drukkerij houden we niet alleen rekening met het ontwerp van uw brochure, maar ook met uw wensen op het gebied van afwerking en verzending.

 

 

brochure ontwerp

 

 

Wat kost het brochure ontwerp?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com