Buitenreclame ontwerpen
spandoeken, banners, beursstands, reclame

Outdoor signing en reclame ontwerp

Beursstands, abri posters, spandoeken, autobelettering, reclameborden, raambelettering, vlaggen, banners, makelaarsborden, stickers, bewegwijzering, roll-up banners, stoepborden, gevelbanieren, hekwerk spandoeken… OKO GRAPhia adviseert, ontwerp en begeleidt elk project van a tot z.

 

Buitenreclame | outdoor advertising

Buitenreclame is een opvallende en effectieve manier van adverteren op iedere gewenste locatie. Buitenreclame is er voor vele toepassingen en in allerlei soorten en maten. Niet alleen een reclamebord aan de openbare weg, maar ook spandoeken, raambelettering, vlaggen, banners, makelaarsborden, autoreclame en zelfs complete bewegwijzering horen tot de mogelijkheden.

 

Spandoeken & banners ontwerpen

Reclame-banners zien we overal in allerlei vormen en formaten. Langs de weg, op winkelpanden, op kantoorpanden en op evenementen trekken goede reclame-banners effectief de aandacht van bezoekers en potentiële nieuwe klanten. Het grootste voordeel van spandoeken en banners is dat ze gemakkelijk opvallen. Mensen hebben snel de neiging om naar een spandoek te kijken omdat ze veelal groot van omvang zijn. Met een spandoek heeft u dus de mogelijkheid om in het oog te springen of een bepaalde boodschap op een efficiënte manier over te brengen. Banners voor een beurs, showroom of gewoon in de etalage een rollup banner plaatsen is een ideaal reclame middel die je zo onder je arm weer meeneemt en binnen 30 seconden staat en weer opgeruimd is.

 

Reclame ontwerp

 

Abri poster ontwerpen

Om de aandacht van het grote publiek te vestigen op uw produkt of evenementen is poster het juiste middel. U vindt ze in abri’s, op plakzuilen, borden langs de snelweg en in openbare gebouwen. De concurrentie is echter ook groot. Op straat en in de openbare ruimte wordt de consument constant gebombardeerd met allerlei soorten informatie. Het is dus zaak dat we uw boodschap zo opvallend, visueel aantrekkelijk en helder mogelijk uitdragen. Iedereen die uw posters heeft gezien moet zich het beeld en de feiten zich na een paar uur nog kunnen herinneren. Sterker nog men moet zich voldoende aangesproken voelen om uw evenement te gaan bezoeken!

 

Vlaggen ontwerpen

Vlaggen en bedrijfsvlaggen lenen zich bij uitstek voor de ondersteuning van uw naamsbekendheid, beeldmerk of productpromotie. Vrolijk wapperend met een logo, reclametekst of afbeelding kunnen deze reclamevlaggen worden gebruikt om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. Relatief goedkoop in aanschaf en met een hoge mate van herkenbaarheid zijn reclamevlaggen op grote afstand te zien en in diverse materialen leverbaar.

 

Signing

Met de juiste inzet van goede signing, wijst u uw klanten de goede weg. Dat wil zeggen: u wijst ze op uw winkel, u wijst ze op uw producten of u zorgt voor een goede doorstroom van bezoekers in of om uw bedrijfspand. Vooral in grote organisaties en utiliteitsgebouwen, zoals warenhuizen en ziekenhuizen, is signing in de vorm van goede bewegwijzering van onschatbare waarde. Het kan u zowel geld besparen als opleveren, doordat bezoekers beter hun weg kunnen vinden. Het bespaart in ieder geval een hoop ergernis.

Studio OKO GRAPhia

Studio OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het ontwerpen van doeltreffende reclame-uitingen. Wij ontwerpen passende en originele billboards, posters, reclameborden, driehoeksborden, spandoeken, roll-up banners, steigerdoeken of reclame vlaggen met de uitstraling die bij uw bedrijf en uw doelgroep past.

 

 

Het creatieve proces met de klant

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

 

Allereerst gaan wij in overleg met u om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Wat is het karakter van uw bedrijf? Wat wilt u uitstralen? Wat wilt u ermee bereiken? Wij willen graag weten wat uw bedrijf of organisatie eigen maakt. Wie zijn de mensen achter de schermen en wat is de filosofie waarmee u werkt?

Na een persoonlijk gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van uw reclame uiting. Belangrijk daarbij is dat alle teksten compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloed op het ontwerp.

Op basis van een consult met u maken wij een aantal voorstellen voor het ontwerp van uw affiche. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.

Zodra het ontwerp gereed is, ontvangt u deze van ons als digitale bestand. Daarmee kunt naar uw plaatselijke drukker, maar u kunt er ook voor kiezen om het drukwerk door ons te laten regelen.

 

Buitenreclame drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw reclame uitingen. Bij het selecteren van de drukkerij houden we niet alleen rekening met het ontwerp van uw communicatiemiddel, maar ook met uw wensen op het gebied van afwerking en verzending.

Reclame ontwerpen

 

Prijs

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

 

Vraag hier een offerte aan >>