Flyer ontwerpen
wij ontwerpen en drukken professionele flyers

Flyer ontwerp + 1000 gedrukte exemplaren!!!

Wilt u een flyer laten ontwerpen om uw product te promoten of een dienst aan te bieden? Dan bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele flyers. Of het nu gaat om een aanbieding, evenement of het uitlichten van een product: voor ieder doeleinde levert OKO GRAPhia de meest geschikte flyer ontwerpen tegen de scherpste prijs. Laat uw flyer ontwerpen bij OKO GRAPhia en ontvang GRATIS 1000 gedrukte exemplaren!

 

Waarom een flyer laten ontwerpen?

De goede oude flyer is misschien nog wel een van de meest bekende vormen van promotiemateriaal. Tegenwoordig gebruiken steeds meer ondernemers hun website als middel om hun potentiële klanten te informeren over hun bedrijf. Ondanks die ontwikkeling is de flyer nog steeds een goed alternatief om uw klanten kennis te laten maken met uw producten en diensten. Een flyer wordt gebruikt als een uitnodiging voor bijvoorbeeld een tentoonstelling, expositie, concert of een reclamecampagne.

Het grote voordeel van een flyer is, dat u deze in een grote oplage kunt laten produceren, daar de kosten per stuk erg laag liggen. Op deze manier heeft u veel promotiemateriaal, wat met name tijdens een beurs of een flyeractie op straat erg handig kan zijn. Des te meer flyers u namelijk uitdeelt, des te meer potentiële klanten u bereikt!

 

evenement flyer
 

Flyer ontwerpen

Jammer genoeg belanden flyers wel eens vlug in de vuilbak of prullenmand, of in het ergste geval: op de grond! Daarom is het van het allergrootste belang dat u een expert kunt inschakelen voor het deskundig ontwerp van uw flyers.

Flyers ontwerpen is meer dan het op papier zetten van plaatjes en woorden. Beeld en tekst moeten elkaar versterken, een flyer moet de aandacht trekken en een flyer moet direct de boodschap communiceren. Daarbij moet een flyer de identiteit van uw bedrijf herkenbaar weergeven. Als u zelf een flyer probeert te ontwerpen, zult u merken dat dit niet zal meevallen.

 

reclame flyer
 

Lezers bepalen binnen een paar seconden of een flyer of folder interessant voor hen is. Binnen die enkele seconden scannen ze de beeldbepalende elementen op de flyer of folder: de titel of kop, de tussenkopjes, de foto´s of illustraties inclusief de bijschriften, de streamers en het logo.

Het is daarom belangrijk om extra aandacht aan deze onderdelen te besteden en er voor te zorgen dat tekst en beeld aantrekkelijk en wervend vormgegeven zijn. Een goed ontwerp is van groot belang!

Hebt u een nieuwe flyer nodig voor een evenement, bedrijfspresentatie of om uw product of merk zichtbaar te laten worden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Wilt u een flyer laten ontwerpen?

Wilt u de aandacht trekken van uw doelgroep? Een flyer of folder is dan een uitstekend communicatiemiddel. OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele folders en flyers die uw product of dienst helder overbrengen. Door te luisteren naar uw wensen, ontwerpen wij een passende flyer. De persoonlijke aandacht die wij daarbij aan u besteden zorgt er voor dat de flyer perfect bij uw wensen aansluit. Wij ontwerpen uw folder of flyer volledig in overeenstemming met uw huisstijl en identiteit. Vanaf het eerste idee tot het uiteindelijke product.

 

 

Het creatieve proces met de klant

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken en in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen door te spreken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

1. Onderzoeksfase/briefing

De oderzoeksfase begint met de briefing. Na het gesprek waarin de doelstellingen en wensen besproken zijn, ontvangen we graag van u alle materialen die nodig zijn voor het ontwerpen van de flyer. Foto’s, illustraties en teksten. Mocht u hier niet over beschikken, dan kunnen wij voor het juiste beeldmateriaal zorgen.

2. Ontwerpfase

We starten met brainstormen en heel veel schetsen, waaruit we uiteindelijk een aantal ideeën uitwerken. Hieruit kiest u het beste ontwerp. Indien geen enkel design u op dit punt aanspreekt, beginnen we opnieuw met het ontwerpen van nieuwe ideeën. Er word net zolang aan het ontwerp gewerkt totdat u 100% tevreden bent. Dus geen limiet aan de revisierondes en meerkosten.

3. Realisatiefase

Zodra uw flyer gereed is, krijgt u de High Resolution PDF bestanden. Daarmee kunt naar uw plaatselijke drukker, maar u kunt er ook voor kiezen om het drukwerk door ons te laten regelen. Vanwege onze afspraken met diverse drukkers, kunnen wij de flyers voor u laten drukken tegen zeer scherpe prijzen. Mocht u beslissen niet via ons te laten drukken, dan kunt u deze bestanden naar een drukker van uw keuze sturen zodat zij de flyers kunnen drukken.

Wat kost het ontwerpen van een flyer?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot aan tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen ontwerp.

GRATIS 1000 gedrukte flyers voor nieuwe klanten!!!

Laat uw flyer ontwerpen bij OKO GRAPhia en ontvang GRATIS 1000 gedrukte flyers! Flyers zijn full-color, een of tweezijdig bedrukt. Vraag een gratis offerte aan. Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp van uw nieuwe flyer.

Vraag hier een offerte aan >>

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com