Folder ontwerpen
wij ontwerpen en drukken uw folders

Wij ontwerpen voor u een folder dat bij uw bedrijf en visie van uw bedrijf past!

Wilt u een folder laten ontwerpen om uw product te promoten of een dienst aan te bieden? Studio OKO GRAPhia kan uw potentiële klanten verrassen en een folder ontwerpen die de aandacht trekt. Of het nou bestemd is om uw evenement te promoten of om uw winkel bekendheid te geven in uw stad of regio: voor ieder doeleinde levert OKO GRAPhia de meest geschikte folder ontwerpen tegen de scherpste prijs.

 

Waarom een folder laten ontwerpen?

In een tijd waarin het lijkt dat we alles digitaal communiceren via het internet, mail of social media moeten we de kracht en het effect van folders en flyers niet uitsluiten. Een goed ontworpen folder vraagt aandacht en visualiseert duidelijk uw boodschap. Folders worden voornamelijk gebruikt om een overzicht te geven van uw producten en of diensten. Met een folder kunt u vrij veel informatie overbrengen aan een door u geselecteerd publiek. Folders zijn een ideaal middel voor het promoten van een aanbieding of voor het aankondigen van evenementen.

Folders vouwen

Een folder of vouwblad is drukwerk dat bestaat uit één blad dat een of meer malen is gevouwen. Er zijn tientallen manieren om een folder een lay-out te geven. Veel voorkomend zijn formaten die in twee, drie of vier delen worden gevouwen. Een liggend vel papier wordt dan in twee, drie of meer kolommen verdeeld.

Folder ontwerpen met enkele vouw

Deze vouwwijze komt het meeste voor. De folder wordt 1x in het midden gevouwen. De folder is dan 4-zijdig. Dit betekent dat u op 4 zijden plaats hebt voor tekst en/of afbeeldingen.

 

Folder met enkele vouw

 

Folder ontwerpen met wikkelvouw

Een andere veelgebruikte vouw is de wikkelvouw. Deze folder is 6-zijdig. De twee buitenste flappen worden naar binnen gevouwen. Bij deze vouwwijze zijn de flappen niet allemaal even groot.

 

Folder met wikkelvouw

 

Folder ontwerpen met zigzagvouw

De naam zegt het al: de flappen worden in tegengestelde richting gevouwen, als het ware als een harmonica. De verschillende delen van de folder zijn bij deze vouwwijze allemaal even groot.

 

Folder met enkele vouw

 

Folder ontwerpen met afwijkende vouwwijze

Naast de standaard uitvoeringen maakt OKO GRAPhia ook folders met een afwijkende afmeting en/of uitvoering.

 

Folder met afwijkende vouwwijze

 

Wilt u een folder laten ontwerpen?

Voor het ontwerpen van een flyer of folder bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring weten we de juiste combinatie te maken tussen formaat, papiersoort, ontwerp en typografie. Onze folders en flyers zijn professioneel en altijd volledig op maat ontworpen. Of het nu gaat om een aanbieding, het uitlichten van een product of theaterprogramma. We zorgen altijd voor een unieke en passende ontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht.

 

 

Het creatieve proces met de klant

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken en in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen door te spreken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

 

1. Onderzoeksfase/briefing

De oderzoeksfase begint met de briefing. Na het gesprek waarin de doelstellingen en wensen besproken zijn, ontvangen we graag van u alle materialen die nodig zijn voor het ontwerpen van de folder. Foto’s, illustraties en teksten. Mocht u hier niet over beschikken, dan kunnen wij voor het juiste beeldmateriaal zorgen.

 

2. Ontwerpfase

We starten met brainstormen en heel veel schetsen, waaruit we uiteindelijk een aantal ideeën uitwerken. Hieruit kiest u het beste ontwerp. Indien geen enkel design u op dit punt aanspreekt, beginnen we opnieuw met het ontwerpen van nieuwe ideeën. Er word net zolang aan het ontwerp gewerkt totdat u 100% tevreden bent. Dus geen limiet aan de revisierondes en meerkosten.

 

3. Realisatiefase

Zodra uw folder gereed is, krijgt u de High Resolution PDF bestanden. Daarmee kunt naar uw plaatselijke drukker, maar u kunt er ook voor kiezen om het drukwerk door ons te laten regelen. Vanwege onze afspraken met diverse drukkers, kunnen wij de folders voor u laten drukken tegen zeer scherpe prijzen. Mocht u beslissen niet via ons te laten drukken, dan kunt u deze bestanden naar een drukker van uw keuze sturen zodat zij de folders kunnen drukken.

 

Wat kost het ontwerpen van een folder?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot aan tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen ontwerp.

 

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com