Huisstijl ontwerp
logo & huisstijl ontwerp voor uw bedrijf

Wij geven vorm aan Uw identiteit
met als einddoel een sterk en uniek huisstijl ontwerp.

Een huisstijl is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsidentiteit: een symbolische vertaling van je visie, ambities en kernwaarden in een logo, kleuren, letters, vormen en beelden. Een professioneel ontworpen logo en goed verzorgde huisstijl is dan ook onmisbaar voor uw bedrijf. OKO GRAPhia heeft jarenlange ervaring op het gebied van logo en huisstijl ontwerpen. Dus of u nu een nieuwe huisstijl wilt ontwerpen of alleen uw huidige logo wilt restylen, neem direct contact met ons op!

 

Waarom is een huisstijl zo belangrijk?

Huisstijl is belangrijk voor al uw visuele communicatie naar de buitenwereld en is dan ook overal zichtbaar voor uw (potentiële) klanten. Het logo en huisstijl ontwerp moeten weergeven waar u voor staat als bedrijf, wat wilt u uitstralen en waar het bedrijf zich in wil onderscheiden.

 

 

huisstijl ontwerp - voorbeeld

 

 

Waarom zou u een eigen huisstijl ontwerpen?

Een professionele huisstijl onderscheidt u van de concurrentie, creëert herkenbaarheid, versterkt uw professionaliteit en betrouwbaarheid, wekt vertrouwen bij de klant en prospect. Vertrouwen in uw bedrijf, diensten en producten, een betere presentatie en een betere bedrijfsefficiency is het resultaat. Een goede huisstijl ontwerp verdient zich dus terug ..!

 

 

Nieuwe huisstijl ontwerp. Van het logo tot aan de belettering van de auto

 

 

Zelf een eigen huisstijl ontwerpen?

Het ontwerpen van een huisstijl is een specialistische aangelegenheid die niet door amateurs gedaan kan worden. Het neefje van de baas dat zo mooi kan tekenen of zo goed met de computer overweg kan, zal op het eerste gezicht misschien een leuk logo kunnen ontwerpen. Maar huisstijl is veel meer dan alleen maar een logo. Een huisstijl is een totaalontwerp. Alle manieren waarop een bedrijf naar buiten treedt zijn onderdeel van de huisstijl. Het logo is een onderdeel van de huisstijl en hoewel het belangrijk is, is het niets zonder de steun van de rest.

 

 

Uw huisstijl laten ontwerpen door professionals?

Een goede huisstijl is dan ook een lange termijn investering. U zult jarenlang plezier en ook gewin halen uit een goede huisstijl. Uw klanten zullen uw logo of briefpapier herkennen als zij een goede ervaring hebben met uw product. Zelf bent u wellicht geen grafisch ontwerper die een uitgedachte visuele identiteit kan ontwikkelen. OKO GRAPhia kan die rol wel voor u vervullen. Wij denken met u mee en ontwerpen op basis van uw input een logo en complete huisstijl die u onderscheid van de concurrentie. Een huisstijl die consequent en herkenbaar terugkomt op uw briefpapier, enveloppen, website, sociale media, visitekaartjes, bedrijfsauto's, vlaggen, koffiebekertjes en wat u maar wilt.

Wilt u uw logo laten ontwerpen door een professioneel ontwerpbureau? Vanuit ons kantoor gelegen in Dordrecht wordt uw nieuwe huisstijl gemaakt van concept tot eindproduct. Doordat wij met een klein en hecht team werken zijn wij altijd op de hoogte van onze lopende projecten van logo tot huisstijl ontwerp. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Dus twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Studio OKO GRAPhia

Studio OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele huisstijl voor uw onderneming. Of het nu gaat om een complexe huisstijl ontwerp of eenvoudige logo en huisstijl voor startende ondernemer. Wij zorgen altijd voor een unieke en passende ontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht. De door ons ontworpen huisstijlen zijn professioneel, stijlvol, uniek en altijd volledig maatwerk.

De werkwijze van OKO GRAPhia wordt het best beschreven door de term ‘maatwerk’. Wanneer u als opdrachtgever contact met ons opneemt zullen wij nooit blindelings aan de slag gaan. Meedenken met klanten is onze tweede natuur. Studio OKO GRAPhia koppelt ontwerpkennis aan goede service en betrokkenheid. We streven altijd naar een ontwerp dat de identiteit van uw bedrijf goed weergeeft. Een passend ontwerp dat functioneel, onderscheidend en snel herkenbaar is.

 

 

Werkwijze huisstijl ontwerpen

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken en in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen door te spreken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

 

1. Onderzoeksfase/briefing

De oderzoeksfase begint met de briefing. In deze eerste fase inventariseren wij uw wensen door de juiste vragen te stellen. Wat is het belangrijkste doel van uw organisatie? Wat maakt uw bedrijf, product of dienst onderscheidend? Wie zijn uw (potentiële) klanten en concurrenten? Wie wilt u bereiken? Welke vormgeving past bij u of uw bedrijf? Op welke toon wenst u te spreken? Welk gevoel wilt u overbrengen op uw klanten?

 

2. Conceptfase

We starten met brainstormen en heel veel schetsen, waaruit we uiteindelijk een aantal ideeën uitwerken. Hieruit kiest u het beste ontwerp. Indien geen enkel design u op dit punt aanspreekt, beginnen we opnieuw met het ontwerpen van nieuwe ideeën. Wij willen immers dat elke klant 100% tevreden is en zich goed voelt bij zijn eigen logo en huisstijl.

 

3. Ontwerpfase

Het gekozen idee wordt uitgewerkt tot een complete visuele identiteit. Vorm, typografie, kleurstelling en lay-out worden tot in detail op elkaar afgestemd in het ontwerp.

 

4. Realisatiefase

Het ontwerp wordt consequent doorgevoerd in de diverse dragers zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, formulieren, flyers en brochures etc. Deze middele worden klaar gemaakt voor productie of publicatie en worden na akkoord opgeleverd aan drukker. U kunt uw drukwerk via OKO GRAPhia laten drukken, maar u mag natuurlijk ook uw eigen drukker kiezen.

 

Wat kost een huisstijl ontwerp?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine, persoonlijke formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot aan tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com

 

Huisstijl ontwerp | nieuwe projecten

 • grafisch ontwerp: studio OKO GRAPhia

  Logo voor Bursy

  Voor Deutsch-Pools vertalingsbureau Bursy hebben we het logo en de huisstijl opgeleverd. Naast het logo en de visitekaartjes zijn ook agenda's en reclame gadgets ontworpen.

 • grafisch ontwerp: studio OKO GRAPhia

  Huisstijl voor reisbureau Plus One

  Wij verzorgden een volledig nieuw logo en verwerkten dit in visitekaartjes en diverse promotiematerialen. Plus One is reisbureau gespecialiseerd in culinaire reizen naar Italie.

 • Huisstijlontwerp: studio OKO GRAPhia

  Huisstijl voor Purple Music Publishing

  OKO GRAPhia werd gevraagd om de huisstijl te ontwerpen voor Purple Music Publishing. Het Purple Music Publishing is officieel opgericht door songwriter Michiel Reedijk (artistname Chielio).

 • logo & huisstijl ontwerp

  Huisstijl voor Alegria

  Vandaag hebben we een volledig nieuwe huisstijl opgeleverd voor Alegria. Alegria is een niuuwe vakantie resort & spa op de Malediven.