Logo & huisstijl ontwerpen
professioneel logo & huisstijl ontwerp

Wij ontwerpen uw logo of complete huisstijl !!!

Een huisstijl is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsidentiteit: een symbolische vertaling van je visie, ambities en kernwaarden in een logo, kleuren, letters, vormen en beelden. Een professioneel ontworpen logo en goed verzorgde huisstijl is dan ook onmisbaar voor uw bedrijf. OKO GRAPhia heeft jarenlange ervaring op het gebied van logo en huisstijl ontwerpen. Dus of u nu een nieuwe huisstijl wilt ontwerpen of alleen uw huidige logo wilt restylen, neem direct contact met ons op!

 

Waarom is een huisstijl zo belangrijk?

De huisstijl is het gezicht van uw organisatie. Het straalt uit waar u voor staat en wat uw doelgroep kan verwachten. Een doordachte huisstijl is het fundament van uw communicatie. De betrouwbaarheid van een bedrijf, product of merk begint met een professioneel ontworpen huisstijl die consequent doorgevoerd is op huisstijldragers zoals briefpapier, visitekaartjes, corporate brochures, autobelettering en andere reclame- en promotie uitingen. Een krachtige huisstijl staat ergens voor: voor kwaliteit, voor het eigene van een product, bedrijf of voor een merk.

 

huisstijl ontwerp - voorbeeld

 

Het gebruik van huisstijl, aankleding en uiterlijk van gebouwen en kantoren, bedrijfskleding, logo en dergelijke is mede bepalend voor het imago van het bedrijf en zelfs onderdeel van de corporate identiteit. Hierbij staat identiteit voor de wijze waarop een organisatie zich profileert ten opzichte van haar doelgroepen, en imago voor het beeld van een organisatie in de perceptie van de doelgroepen. Het is daarom van groot belang dat een huisstijl past bij het bedrijf, op een goede manier wordt ingevoerd en onderhouden.

Huisstijl ontwerpen

Het ontwerpen van een huisstijl is een specialistische aangelegenheid die niet door amateurs gedaan kan worden. Het neefje van de baas dat zo mooi kan tekenen of zo goed met de computer overweg kan, zal op het eerste gezicht misschien een leuk logo kunnen ontwerpen. Maar huisstijl is veel meer dan alleen maar een logo. Een huisstijl is een totaalontwerp. Alle manieren waarop een bedrijf naar buiten treedt zijn onderdeel van de huisstijl. Het logo is een onderdeel van de huisstijl en hoewel het belangrijk is, is het niets zonder de steun van de rest.

Studio OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele huisstijl voor uw onderneming. Of het nu gaat om een complexe huisstijl ontwerp of eenvoudige logo en huisstijl voor startende ondernemer. Wij zorgen altijd voor een unieke en passende ontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht. De door ons ontworpen huisstijlen zijn professioneel, stijlvol, uniek en altijd volledig maatwerk.

 

 

Waarom een logo laten ontwerpen?

De basis van alle uitingen van jouw bedrijf is de huisstijl. En een logo is het fundament van jouw huisstijl. Zonder een herkenbare logo is het onmogelijk om een duidelijke lijn te krijgen in alle verschillende communicatie-uitingen.

Het logo moet een uniek, herkenbaar beeldmerk zijn, u stelt uw bedrijf zonder woorden voor. Het is belangrijk dat het logo precies past bij het bedrijf, en dat anderen de onderneming in één oogopslag herkennen. Een goed ontwerp is de perfecte samenstelling van kleuren, vormen en ideeën. Een unieke vorm, kleur en typografie zijn de bouwstenen voor een onderscheidende logo!

 

logo ontwerp

 

Logo ontwerpen

Een logo weerspiegelt de identiteit van jouw bedrijf. Het vat jouw visie, filosofie, waarden, plaats in de markt en ambities samen in een eenvoudige grafische vorm. Dat is ook de kunst van een logo ontwerpen: het eenvoudig vertalen van een bedrijfsmatige boodschap naar een pakkend logo. Dit is vaak een behoorlijke klus, maar laat dat nou net één van onze specialiteiten zijn.

Bij studio OKO GRAPhia verstaan wij het vak van logo ontwerper als geen ander. Of u nou een chique, speels, strak, uitbundig of eenvoudig ontwerp zoekt, wij gaan graag voor u aan de slag. Soms is een logo verouderd, maar wilt u het niet helemaal loslaten. Geen probleem, want wij kunnen uw logo restylen naar de huidige tijd. Zo blijft u deels bij het oude design, alleen dan toegespitst op het huidige tijdperk waardoor het beeldmerk nog vele jaren vooruit kan.

 

 

Studio OKO GRAPhia

Studio OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele huisstijl voor uw onderneming. Of het nu gaat om een complexe huisstijl ontwerp of eenvoudige logo en huisstijl voor startende ondernemer. Wij zorgen altijd voor een unieke en passende ontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht. De door ons ontworpen huisstijlen zijn professioneel, stijlvol, uniek en altijd volledig maatwerk.

De werkwijze van OKO GRAPhia wordt het best beschreven door de term ‘maatwerk’. Wanneer u als opdrachtgever contact met ons opneemt zullen wij nooit blindelings aan de slag gaan. Meedenken met klanten is onze tweede natuur. Studio OKO GRAPhia koppelt ontwerpkennis aan goede service en betrokkenheid. We streven altijd naar een ontwerp dat de identiteit van uw bedrijf goed weergeeft. Een passend ontwerp dat functioneel, onderscheidend en snel herkenbaar is.

 

 

Logo & Huisstijl ontwerpen

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken en in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen door te spreken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

 

1. Onderzoeksfase/briefing

De oderzoeksfase begint met de briefing. In deze eerste fase inventariseren wij uw wensen door de juiste vragen te stellen. Wat is het belangrijkste doel van uw organisatie? Wat maakt uw bedrijf, product of dienst onderscheidend? Wie zijn uw (potentiële) klanten en concurrenten? Wie wilt u bereiken? Welke vormgeving past bij u of uw bedrijf? Op welke toon wenst u te spreken? Welk gevoel wilt u overbrengen op uw klanten?

 

2. Conceptfase

We starten met brainstormen en heel veel schetsen, waaruit we uiteindelijk een aantal ideeën uitwerken. Hieruit kiest u het beste ontwerp. Indien geen enkel design u op dit punt aanspreekt, beginnen we opnieuw met het ontwerpen van nieuwe ideeën. Wij willen immers dat elke klant 100% tevreden is en zich goed voelt bij zijn eigen logo en huisstijl.

 

3. Ontwerpfase

Het gekozen idee wordt uitgewerkt tot een complete visuele identiteit. Vorm, typografie, kleurstelling en lay-out worden tot in detail op elkaar afgestemd in het ontwerp.

 

4. Realisatiefase

Het ontwerp wordt consequent doorgevoerd in de diverse dragers zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, formulieren, flyers en brochures etc. Deze middele worden klaar gemaakt voor productie of publicatie en worden na akkoord opgeleverd aan drukker. U kunt uw drukwerk via OKO GRAPhia laten drukken, maar u mag natuurlijk ook uw eigen drukker kiezen.

Wat kost een huisstijl ontwerp?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine, persoonlijke formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot aan tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

 

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com

 

Nieuwe huisstijl ontwerp. Van het logo tot aan de belettering van de auto