Reclamebord ontwerpen
reclameborden, bouwborden, makelaarsborden ...

Reclamebord laten ontwerpen en drukken?

Wilt u een reclamebord ontwerpen voor uw onderneming? OKO GRAPhia is u graag van dienst! Van het ontwerpen van stoepborden, gevelborden, bouwborden, bewegwijzeringsborden, verkeersborden, makelaarsborden, voetbalborden en informatieborden tot billboard campagnes. Wij ontwerpen aandacht trekkende, unieke qua vormgeving reclameborden met de uitstraling die bij uw bedrijf en doelgroep past.

 

Reclameborden

Reclameborden zijn er letterlijk in alle soorten en maten. Langs de weg, op winkelpanden, op kantoorpanden en op evenementen trekken goede reclameborden effectief de aandacht van bezoekers en potentiële nieuwe klanten. Het grootste voordeel van reclameborden is dat ze gemakkelijk opvallen. Mensen hebben snel de neiging om naar een reclamebord te kijken omdat ze veelal groot van omvang zijn. Met een reclamebord heeft u dus de mogelijkheid om in het oog te springen of een bepaalde boodschap op een efficiënte manier over te brengen.

 

reclamebord ontwerpen

 

Reclamebord ontwerpen

Onze huidige samenleving is erg gehaast, mensen zijn altijd onderweg en besteden veel tijd in de auto op de weg. Reclameborden zijn door de vele contactmomenten met de consumenten erg effectief. Het grote formaat in combinatie met een opvallend ontwerp, welke de kijker, ondanks een korte blik, even laat nadenken over de boodschap of het geprezen product. Dat is uiteindelijk het gewenste effect van elke reclamebord!

 

stoepborden ontwerp

 

Wij verzorgen het grafisch ontwerpen van reclameborden in alle variaties. Van het ontwerpen van bewegwijzeringsborden, gevelborden, verkeersborden, bouwborden, stoepborden, makelaarsborden, voetbalborden, informatieborden tot infografics. Groot, klein, voor binnen of buiten. Alles is mogelijk! Wij ontwerpen uw reclamebord volledig in overeenstemming met uw huisstijl en identiteit. Vanaf het eerste idee tot het uiteindelijke product. OKO GRAPhia is u van dienst met het ontwerpen, maar geeft ook advies over materiaal soorten, formaat en de vorm van uw drukwerk.

 

Wilt u een laten reclamebord ontwerpen?

Voor het ontwerpen van een reclamebord bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. Het ontwerpen van een reclamebord is meer dan alleen een naam en een mooi plaatje samenvoegen. Een reclamebord moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf en het moet ook uw klanten aanspreken. Of u nu uw product wilt verkopen of u uw bedrijf en uw diensten presenteren; met professionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat uw reclamebord in het oog springt en tot actie leidt. Op basis van uw ideeën en onze creativiteit ontwerpen wij een uniek reclamebord speciaal voor uw onderneming. Wij zetten alles op alles voor een tevreden resultaat en garanderen 100% creativiteit.

 

Portfolio reclameborden

 

 

Het creatieve proces met de klant

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

Na een persoonlijk gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van uw reclamebord. Belangrijk daarbij is dat alle teksten compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloed op het ontwerp.

Op basis van een consult met u maken we de eerste schetsontwerpen en experimenteren met formaten, kleuren, vormen, lay-outs. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.

Aan het einde van het proces krijgt u van ons uw reclamebord digitaal aangeleverd, zodat deze direct door kan naar de drukker.

 

Reclamebord laten drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw reclamebord . Bij het selecteren van dedrukkerij houden we niet alleen rekening met het ontwerp van uw communicatiemiddel, maar ook met uw wensen op het gebied van afwerking en verzending.

 

Wat kost het ontwerp van een reclamebord?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan >>