Roll-up banner ontwerpen
ontwerp en drukwerk van roll up banners

Roll-up banner laten ontwerpen en drukken?

Geeft u een presentatie? Gaat u op een beurs staan? Gaat u naar netwerkbijeenkomsten zoals open coffees, open borrels of business clubs? Dan is een roll-up banner zeer effectief. Wilt u een roll-up banner laten ontwerpen of wilt u dat wij de drukwerk voor een banner voor u verzorgen? Wij helpen u graag! Als ervaren grafisch ontwerpbureau zorgt OKO GRAPhia voor een trendy en stijlvol ontwerp van uw roll-up banner.

 

Roll-up banners

Een beurs, lezing, presentatie, open dag, opening, voorlichtingsavond… Waar denkt u het eerst aan als u een geschikt communicatiemiddel zoekt om uw bedrijfsnaam, product of logo te laten zien aan een geïnteresseerd publiek? Natuurlijk! Een roll-up banner! Een roll-up banner doet overal goed werk. In een winkel is een oprolbare display een uitgekiend medium om shoppers attent te maken op aanbiedingen. Of u zet ‘m gewoon neer bij het zitje van de receptie van uw bedrijf. Niks zo handig, snel en goedkoop als een roll-up banner. Kleine formaten zijn handig als baliedisplay. Grotere roll-up banners, tot zelfs drie meter, hebben als vloerdisplay een ingebouwde stopping power.

 

Roll-up banner ontwerp

 

Een perfecte drager van uw boodschap

De roll-up banner is met recht een populair presentatiesysteem. Makkelijk op- en uit te rollen en toch een opvallend gezicht: de roll-up banner heeft eigenlijk alleen maar voordelen:

 • Roll-up banners zijn in de hoogst denkbare kwaliteit fullcolour te bedrukken en ze gaan makkelijk tot 3 meter hoogte. Maar ook kleinere formaten vallen op.
 • Een roll-up banner is vrijstaand, u kunt ‘m dankzij zijn uitklapbare voetjes overal neerzetten waar u wilt.
 • Binnen een halve minuut staat uw roll-up banner op zijn plaats en dan overdrijven we nog. Want het is al in 20 seconden gefikst.
 • Hij is vederlicht en zit in een stevige cassette opgeborgen. Ook tijdens het transport is er weinig of geen kans op beschadigingen.
 • Roll up banners (of rolbanners) zijn relatief goedkope maar attractieve, duurzame en efficiënte dragers van uw boodschap.
roll up banner ontwerp

Roll-up banner ontwerpen

Roll-up banner ontwerpen is meer dan het op papier zetten van plaatjes en woorden. Beeld en tekst moeten elkaar versterken, een banner moet de aandacht trekken en moet direct de boodschap communiceren. Daarbij moet een roll-up banner de identiteit van uw bedrijf herkenbaar weergeven. Een succesvol roll-up banner ontwerp is een juiste combinatie van kleur, artwork, typografie, boodschap en beeld. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van de reeds gerealiseerde roll-up banners ontwerpen.

 

Portfolio roll-up banners >>

 

Wilt u een roll-up banner laten ontwerpen?

Voor het ontwerpen van een roll-up banner bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. OKO GRAPhia bedenkt en realiseert uw roll-up banner voor bijeenkomsten, congressen, beurzen, vergaderingen en andere evenementen. Of u nu uw product wilt verkopen of u uw bedrijf en uw diensten presenteren; met professionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat uw roll-up banner in het oog springt en tot actie leidt.

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan >>

 

Het creatieve proces met de klant

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

Na een persoonlijk gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van uw roll-up banner. Belangrijk daarbij is dat alle teksten compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloed op het ontwerp.

Op basis van een consult met u maken we de eerste schetsontwerpen en experimenteren met papierformaten, kleuren, vormen, lay-outs. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.

Aan het einde van het proces krijgt u van ons uw roll-up banner digitaal aangeleverd, zodat deze direct door kan naar de drukker.

 

Roll-up banner drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw reclame uitingen. Bij het selecteren van de drukkerij houden we niet alleen rekening met het ontwerp van uw communicatiemiddel, maar ook met uw wensen op het gebied van afwerking en verzending.

 

Formaten roll-up banners

Roll-up banners zijn verkrijgbaar in diverse formaten:

 • Formaat A4 (Rollup balie display)
 • Formaat A3 (Rollup balie display)
 • Formaat 60 x 200 cm
 • Formaat 80 x 200 cm
 • Formaat 85 x 200 cm
 • Formaat 100 x 200 cm
 • Formaat 120 x 200 cm
 • Formaat 150 x 200 cm
 • Formaat 200 x 200 cm
 • Formaat 200 x 300 cm

 

Wat kost het ontwerp van een roll-up banner?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com