Spandoeken ontwerpen
wij ontwerpen en drukken spandoeken

Spandoek laten ontwerpen en drukken?

Wilt u een spandoek ontwerpen voor uw onderneming, een beurs, showroom, kantoorpand of etalage? OKO GRAPhia is u graag van dienst! Wij ontwerpen en bedrukken spandoeken naar uw wens; bouwhek spandoeken, steigerdoeken, dranghek spandoeken, reclame spandoeken in diverse formaten. Een spandoek is het ideale promotiemateriaal voor elke gelegenheid, want met het juiste ontwerp valt uw boodschap of reclame-uiting direct op.

 

Spandoeken

Spandoeken zien we overal in allerlei vormen en formaten. Langs de weg, op winkelpanden, op kantoorpanden en op evenementen trekken goede reclame spandoeken effectief de aandacht van bezoekers en potentiële nieuwe klanten. Het grootste voordeel vanspandoeken is dat ze gemakkelijk opvallen. Mensen hebben snel de neiging om naar een spandoek te kijken omdat ze veelal groot van omvang zijn. Met een spandoek heeft u dus de mogelijkheid om in het oog te springen of een bepaalde boodschap op een efficiënte manier over te brengen. Spandoek voor een beurs, showroom of gewoon in de etalage een rollup banner plaatsen is een ideaal reclame middel..

 

Roll-up banner ontwerp

 

Bouwhek spandoeken

Bedrukte bouwhek spandoeken met uw logo, huisstijl, product of dienst presentatie zijn opvallende reclamedragers. De omheining rondom een bouwplaats of evenementen zijn uitstekende locaties om uw boodschap over te brengen op voorbijgangers. Door de lengte van de bouwhekken te benutten ontstaat een meterslang reclame doek met uw bedrijfsnaam of actie. Een bouwhek doek is eenvoudig te bevestigen met kabelbinders en kan op meerdere locaties worden ingezet. Bouwhek spandoeken zijn zeer geschikt voor het afbakenen van bouwterreinen of als bewegwijzering bij evenementen. Voor het ontwerpen van een bouwhek spandoek bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele bouwhek spandoeken voor zowel kleine als grote ondernemingen. Heeft u nog vragen over een bouwhek spandoek, neemt u dan gerust contact op.

 

Lay out - brochure ontwerp

 

Steigerdoeken

Steigerdoeken worden gebruikt voor beschermen van de omgeving tegen vallen bouwafval. Het voorzien van uw steiger met uw eigen afbeelding zorgt naast het behouden van de functionele kwaliteiten voor een enorme eyecatcher voor je onderneming. Met bedrukte steigerdoeken domineert uw boodschap het straatbeeld. Wilt u een steigerdoek laten ontwerpen? Neem nu met ons contact op. Wij helpen u graag! OKO GRAPhia maakt met veel plezier steigerdoek ontwerp waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt!

 

Spandoek ontwerpen

Voor het ontwerpen van een spandoek bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. Het ontwerpen van een spandoek is meer dan alleen een naam en een mooi plaatje samenvoegen. Een spandoek moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf en het moet ook uw klanten aanspreken. Het spandoek is het visitekaartje van uw onderneming. Of u nu uw product wilt verkopen of u uw bedrijf en uw diensten presenteren; met professionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat uw spandoek in het oog springt en tot actie leidt. Op basis van uw ideeën en onze creativiteit ontwerpen wij een uniek spandoek speciaal voor uw onderneming. Het nieuwe spandoek zorgt voor een herkenbaar beeld en onderscheidt ten op zichte van andere ondernemers. Wij zetten alles op alles voor een tevreden resultaat en garanderen 100% creativiteit.

 

Portfolio spandoeken >>

 

 

Het creatieve proces met de klant

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

Na een persoonlijk gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van uw spandoek. Belangrijk daarbij is dat alle teksten compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloedop het ontwerp.

Op basis van een consult met u maken we de eerste schetsontwerpen en experimenteren met formaten, kleuren, vormen, lay-outs. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.

Aan het einde van het proces krijgt u van ons uw spandoek digitaal aangeleverd, zodat deze direct door kan naar de drukker.

 

Spandoek drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw spandoek. Bij het selecteren van de drukkerij houden we niet alleen rekening met het ontwerp van uw communicatiemiddel, maar ook met uw wensen op het gebied van afwerking en verzending.

 

Wat kost het ontwerp van een roll-up banner?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het eind va het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan >>