Startende ondernemers

Logo & Huisstijl ontwerpen voor startende bedrijven, ondernemers, ZZP'ers en mkb'ers ...

Voor startende bedrijven en ZZP'ers bieden we een interessante oplossing in de vorm van een Starterspakket; Wij ontwerpen een eigentijds en onderscheidend logo, een bijpassende huisstijl. Daarnaast ontvangt u van ons gratis 1000 visitekaartjes. Dit alles volledig op maat en voor een betaalbare prijs. vraag hier een offerte aan

 

Logo & huisstijl voor starters

Gaat u een eigen onderneming beginnen? Of bent u al van start gegaan met uw eigen bedrijf? Als starter moet u ontzettend veel regelen, daarbij komen vaak kosten die u niet heeft voorzien. Dat geldt ook voor het realiseren van een huisstijl. Dit wordt vaak gezien als extra kostenpost, terwijl het hebben van een professioneel logo ontwerp en daarbij aansluitende huisstijl (visitekaartjes, briefpapier en enveloppen) onmisbaar zijn voor u als startende ondernemer. Om uw onderneming toch van meet af aan professioneel en solide in de markt te plaatsen, hanteren wij speciale tarieven voor startende ondernemers; wij zien dit als een investering in úw bedrijf.

 

Huisstijl starters

 

Waarom is een huisstijl zo belangrijk?

De huisstijl is letterlijk het visitekaartje van een bedrijf. Het is vaak het eerste wat uw (potentiële) klanten zien van u en hebben daar bewust of onbewust meteen een mening over gevormd. Een huisstijl is de vertaling van wat het bedrijf is (identiteit). Een goede consistent doorgevoerde huisstijl versterkt de naamsbekendheid en imago van uw bedrijf, onderscheidt u van uw concurrenten en versterkt de wijze waarop uw medewerkers zich verbonden voelen met uw bedrijf. Een professionele huisstijl is verdient zich dan ook terug.

 

visitekaartje starters

 

Logo & huisstijl laten ontwerpen?

Bent u op zoek naar een logo en bijbehorende huisstijl ontwerp dat past bij uw onderneming? Samen bespreken we de identiteit van uw bedrijf of organisatie, om vervolgens de doelgroep en het gewenste effect van de visuele identiteit te bepalen. Met dit als basis creëren we een stijlvol en bovenal effectief logo met een sterke huisstijl. Tijdens dit proces nemen we de tijd om te luisteren naar uw ideeën. Een effectieve samenwerking is hét ingrediënt voor succesvolle branding.

 

Hoe gaan we te werk?
Volg de zes simpele stappen:

 

Stap1. Verblijvende offerte

Vul het offerte formulier voor startende ondernemers in. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Hierna ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een offerte per mail. Als u hierop akkoord geeft nemen wij dan zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

 

 

Stap2. Kennis maken

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. In een persoonlijk gesprek inventariseren we gegevens over de doelgroep, eventuele eigen wensen en informatie over de uitstraling van het bedrijf. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

Stap3. Concept en ontwerpfase

De ontwerpfase begint met het bedenken van een concept, waarbij we rekening houden met de besproken eisen. Vervolgens wordt dit digitaal uitgewerkt.

Stap4. Oplevering

De huisstijl wordt gepresenteerd tijdens een persoonlijk gesprek of per e-mail. Bent u nog niet helemaal tevreden met het voorstel, dan beginnen we weer vooraan bij stap 3. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.

Stap5. Eindproducten

Na uw goedkeuring op het definitieve ontwerp volgt vervolgens de factuur. U krijgt uw definitieve bestanden na betaling van deze factuur. Vanaf dat moment bent u officieel eigenaar van de bestanden en de nieuwe huisstijl en mag u deze gebruiken voor al uw commerciële doeleinden.

Stap6. Drukwerk

OKO GRAPhia is geen drukker, maar wij kunnen wel het drukwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het laten drukken van uw huisstijl, flyer, folder, vlag of autobestickering, wij kunnen het geheel voor u verzorgen. Door intensieve samenwerking met verschillende drukkers kunnen wij snel schakelen om voor u het drukwerk te regelen tegen scherpe tarieven.


GRATIS VISITEKAARTJES

Omdat het budget van starters over het algemeen klein is bieden wij u een ”goede start” met ons huisstijl starterspakket.Bij afname van starterspakket krijgt u van ons GRATIS 1000 visitekaartjes, eenzijdig of tweezijdig in full-color bedrukt.