Visitekaartje ontwerpen
ontwerp en drukwerk tegen de scherpste prijs

Visitekaartje laten ontwerpen en drukken?

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een visitekaartje laten ontwerpen? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van originele en professionele visitekaartjes met een persoonlijke aanpak en tegen een eerlijke prijs. Een verzorgd visitekaartje is nog altijd onmisbaar bij het netwerken, ondanks dat alle informatie tegenwoordig gewoon op internet te vinden is. Het is een effectieve en persoonlijke manier om uw contactgegevens uit te wisselen met potentiële klanten of bedrijven. Laat uw eigen visitekaartje op maat ontwerpen en laat voortaan overal een goede eerste indruk achter!

 

Visitekaartjes

Een zakelijke afspraak zonder visitekaartjes uit te wisselen? Onvoorstelbaar nietwaar? Visitekaartjes zijn nog altijd het belangrijkste reclamemateriaal. Gebruik uw kaartjes om uzelf en uw bedrijf vanaf de eerste ontmoeting professioneel te presenteren. Een blik op de voor- en achterkant; een paar seconden zijn beslissend voor de indruk die uw klant van u en uw bedrijf krijgt. Het mooie: u hebt zelf invloed op die eerste indruk! Zowel het materiaal als het ontwerp zijn erg belangrijk. Uw kaartje moet zich immers op een beurs of zakelijk evenement onderscheiden van een groot aantal andere en langdurig in het geheugen van de ontvanger blijven hangen. Van de klassieke uitvoering tot gevouwen of zelfklevend; u kunt kiezen tussen verschillende materialen, papierdiktes en veredelingen: OKO GRAPhia vervult de meest uiteenlopende wensen met een breed palet mogelijkheden om visitekaartjes te ontwerpen en drukken.

 

visitekaartje ontwerp

 

Visitekaartje ontwepen

Het is belangrijk om consistent te zijn in het communiceren naar uw klanten. Het is daarom van belang dat alle onderdelen van uw visitekaartje één geheel vormen. Hiermee straalt u professionaliteit uit! Met een professioneel ontwerp haalt u meer succes uit uw bedrijf! Maar wat is er zo belangrijk bij het ontwerpen van visitekaartjes?

Uw visitekaartje is het eerste wat u laat zien van uw bedrijf. Het visitekaartje moet dus de aandacht trekken maar tegelijkertijd ook weergeven waar u en uw bedrijf voor staan. Een visitekaartje is niet iets wat je zomaar laat maken of ontwerpen, omdat het persoonlijk is. Het logo en de gegevens moeten in een oogopslag communiceren en aanspreken. Denk hierbij o.a. aan positionering, kleurgebruik, lettertype. Het papier of kunststof van het visitekaartje moet de juiste dikte hebben en het ontwerp moet er goed en strak uitzien. Het visitekaartje moet communiceren wat u doet en hoe u het doet.

Heeft u een visitekaartje nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij begeleiden het traject van het ontwerp tot aan de drukker. Wij hebben goede relaties in de drukwereld, waardoor we de kaartjes kunnen aanbieden tegen zeer scherpe tarieven.

 

Visitekaartje ontwepen

 

Gratis visitekaartjes maken

Bij verreweg de meeste drukkerijen hebt u een ruime keuze aan templates om te gebruiken voor uw visitekaartjes. Veel keuze doet u al snel denken dat u ook een originele keuze kan maken, maar niets is minder waar. Er zijn eigenlijk altijd nog zeker 30 andere bedrijven die hetzelfde visitekaartje hebben. Hierdoor vallen ze niet op en zijn ze ronduit ‘goedkoop’. Het is aantrekkelijk om gewoon voor de goedkoopste optie te kiezen, vooral omdat u ze niet heel veel zal gebruiken. Visitekaartjes met een standaard ontwerp, van het goedkoopste papier met de voordeligste inkt. Als u deze visitekaartjes weggeeft, dan maakt u absoluut een slechte indruk.Laat uw visitekaartjes ontwerpen en drukken door een professionele designer. Zorg ervoor dat uw visitekaartjes een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw klanten en relaties.

Wilt u een visitekaartje laten ontwerpen?

Bent u op zoek naar een uniek ontwerp voor uw visitekaartje? In uw huisstijl, of juist eens wat anders? OKO GRAPhia verzorgt met veel plezier uw visitekaartjes ontwerpen.Door onze ruime ervaring weten we de juiste combinatie te maken tussen formaat, papiersoort, ontwerp en typografie. Onze visitekaartjes zijn professioneel en altijd volledig op maat ontworpen. We zorgen altijd voor een passende ontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht.

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan >>

 

Het creatieve proces met de klant

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.

Na een persoonlijk gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van uw visitekaartje. Belangrijk daarbij is dat alle teksten compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloed ohet ontwerp.

Op basis van een consult met u maken we de eerste schetsontwerpen en experimenteren met papierformaten, kleuren, vormen, lay-outs. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.

Aan het einde van het proces krijgt u van ons uw visitekaartje digitaal aangeleverd, zodat deze direct door kan naar de drukker.

 

visitekaartje ontwerp

 

Visitekaartjes drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw visitekaartjes. Bij het selecteren van de drukkerij houden we niet alleen rekening met het ontwerp van uw visitekaartjes, maar ook met uw wensen op het gebied van afwerking en verzending. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van de reeds gerealiseerde huisstijldragers incl. visitekaartjes.

 

Portfolio huisstijl >>

 

 

 

Wat kost het ontwerp van een visitekaartje?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 30 04 19 51
of stuur een email met uw vraag naar info@okographia.com