Advertentie ontwerpen voor drukwerk en online media

Advertenties voor drukwerk en online media

Online & ofline advertising

Zonder reclame gebeurt er iets vreselijks: niets!!! Reclame is bevordering van de verkoop van producten en diensten door het overdragen van de juiste boodschappen aan de juiste mensen via de juiste media. Wilt u een campagne laten maken of een professionele advertentie laten ontwerpen? OKO GRAPhia bedenkt en realiseert uw advertenties voor kranten, magazines, vakbladen en online media. Door opvallende ontwerpen zorgen wij ervoor dat uw advertentie in het oog springt, gelezen wordt en tot actie leidt.

 

Advertentie ontwerpen

Een advertentie draagt de reclameboodschap met als doel het verkopen van een product of dienst. Een succesvol advertentie ontwerp is een juiste combinatie van kleur, artwork, typografie, boodschap en beeld. OKO GRAPhia bedenkt en realiseert uw advertenties voor kranten, magazines, vakbladen , websites en advertenties voor sociale media. Of u nu uw product wilt verkopen of personeel wilt aantrekken: met professionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat uw advertentie wordt gelezen én tot actie leidt.

 

+ Bekijk hier enkele voorbeelden van door ons ontworpen advertenties

 

 

Online advertentie ontwerp

 

Online adverteren

Door de komst van mobiele apparaten maakt de digitale verspreiding van informatie een enorme groei door. Computers, tablets en smartphones zijn inmiddels niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Facebook, Instagram, Twitter zijn het grootste social media platforms van Nederland met miljoenen dagelijkse gebruikers. Internet biedt veel mogelijkheden om effectief uw doelgroep te bereiken.

 

Online adverteren

 

Adverteren op Facebook & Instagram

Facebook is een erg krachtige medium om uw bedrijf te promoten. Steeds meer bedrijven beginnen de voordelen te zien van aanwezig zijn op Facebook. Niet alleen met advertenties, maar ook met een bedrijfspagina waarop regelmatig interessant nieuws en leuke acties vanuit het bedrijf worden gepost. Facebook biedt ook de mogelijkheid om contact te leggen met alle leeftijdscategorieën over heel de wereld.

Wilt u voor uw bedrijf een Facebookpagina gaan maken of een advertentie laten ontwerpen? OKO GRAPhia kan voordelig en snel een professionele Facebookomslag, Facebook banner of advertentie ontwerpen, geheel in de huisstijl van uw bedrijf.

 

Facebook reclame ontwerp

 

Printmedia advertenties

Ondanks dat de nieuwe media veel aandacht trekken, vergeten wij de traditionele media zeker niet. Advertenties in kranten, magazines, boeken, reclamefolders maar ook op auto’s, banners en spandoeken bereiken nog steeds een grote doelgroep.

 

Advertentie ontwerp voor een magazine

 

Wilt u een advertentie laten ontwerpen om uw product te promoten of een dienst aan te bieden? Studio OKO GRAPhia kan uw potentiële klanten verrassen en een advertentie ontwerpen die de aandacht trekt. Of het nou bestemd is om uw evenement te promoten of om uw winkel bekendheid te geven in een magazine, krant of reclamebord: voor ieder doeleinde levert OKO GRAPhia de meest geschikte advertenties ontwerpen tegen de scherpste prijs.

 

Wat kost een advertentie laten ontwerpen?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Vooraf spreken we een vast bedrag af waarvoor wij onze diensten aan u verlenen. Hierbij houden we rekening met de duur, de complexiteit van een opdracht. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

 

Wilt u een advertentie met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp van uw advertenties!