Ontwerp & drukwerk van affiches, reclameposters, abri reclame...

Posters ontwerp

Wij ontwerpen uw poster!!!

OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het ontwerpen van filmaffiches, theateraffiches, evenementen posters, wetenschappelijke posters, politieke posters, reclameposters. Door de combinatie van vormgeving, typografie, fotografie en/of illustraties komt OKO GRAPhia tot originele concepten, prikkelende ontwerpen en creatieve oplossingen voor zowel commerciële als non-profit opdrachtgevers.

 

Affiche ontwerp

Het affiche informeert, schandaliseert, overtuigt of sensibiliseert. Het affiche moet het publiek informeren, door middel van beeld en woord, interesse wekken voor evenementen, impulsen geven aan wensen, de gebruiker tot nieuwe gedachten brengen en inspelen op onze wensen. Wilt u een affiche professioneel laten ontwerpen? Wij helpen u graag! Wij laten uw affiches opvallen, de juiste doelgroep aanspreken en uw bericht zo goed mogelijk overbrengen. We passen uw huisstijl toe of laten onze creativiteit helemaal los gaan door middel van fotografie, tekst of illustraties.

 

+ Bekijk hier enkele voorbeelden van door ons ontworpen posters

 

 

Affiches ontwerp

 

Reclameposters

Naast de moderne online interactieve media blijft reclameposter nog steeds uitermate belangrijk om uw potentiële klanten te informeren over uw producten, acties, aanbiedingen of diensten. De perfecte reclameposter grijpt je aandacht in een oogopslag. Of u nou aan het wachten bent op uw afspraak in een café, over straat fietst of voor de zoveelste keer in de file staat; posters vallen op en brengen binnen enkele seconden hun boodschap aan je over.

Wanneer u uw bedrijf, product, actie, evenement of iets anders wilt promoten kunt u reclameposters laaten ontwerpen en bedrukken bij studio OKO GRAPhia. Wij ontwerpen en bedenken een effectieve postercampagnes of reclameposters met de uitstraling die bij uw bedrijf en uw doelgroep passen.

 

Reclameposters ontwerp

 

Abri posters

Abri posters zijn een uitstekend medium om grote tentoonstellingen, beurzen, evenementen en reclamecampagnes bekend te maken bij een breed publiek. Abri poster wordt voornamelijk gebruikt in de buitenreclame. Met een formaat van 1185 mm x 1750 mm is de abri het grootste posterformaat waardoor is van een afstand goed te zien. Wist u dat abri letterlijk ‘bushokje’ betekent? Dat is dan ook waar u abri posters vooral tegenkomt.

Wilt u binnenkort starten met een outdoor abri campagne? Professionele poster ontwerp is één van de belangrijkste stappen voor een effectieve abri campagne. Bij OKO GRAPhia ontwerpen wij creatieve voor abri posters die doelgroepen aanzet tot ‘doen’. Samen met u gaan onze creatieve vormgevers aan de slag uw potentiele klanten te verleiden. Met enthousiasme, inspiratie en overtuiging. Dat doen we door goed naar u te luisteren, u deelgenoot te maken van het proces en te zoeken naar oplossingen die eruit springen.

 

Abri reclame

 

Poster laten drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw posters. Bij het selecteren van de drukkerij houden we niet alleen rekening met het ontwerp van uw communicatiemiddel, maar ook met uw wensen op het gebied van afwerking verzending en uw budget.

De kosten voor het drukken van een affiche zijn afhankelijk van de volgende factoren:

  • formaat van uw affiche;
  • de papiersoort;
  • de bedrukking (full color of zwart-wit);
  • en de oplage.

 

Evenementen posters ontwerp

 

 

Wat zijn de kosten om een poster te laten ontwerpen?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Vooraf spreken we een vast bedrag af waarvoor wij onze diensten aan u verlenen. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de duur en de complexiteit van een opdracht. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

We vinden het leuk om vrijblijvend bij u op gesprek te komen om samen de verschillende mogelijkheden doornemen en u meer inzicht geven in de te verwachten kosten. Een affiche ontwerpen is immers niet iets wat u elke dag doet. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

 

Wilt u een poster met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp van uw posters!!!