Wij ontwerpen, drukken en leveren baniervlaggen

Ontwerp en bedrukking van baniervlaggen

Ontwerp en bedrukking van baniervlaggen

Baniervlaggen zijn een echte eyecatcher voor uw bedrijf. Als visitekaartje wapperen deze verticale baniervlaggen aan de lange masten en zijn op afstand al goed zichtbaar. Bent u op zoek naar een uniek ontwerp voor uw baniervlaggen? In uw huisstijl, of juist eens wat anders? OKO GRAPhia verzorgt met veel plezier uw baniervlaggen ontwerpen. Strak en hip, jong en opvallend, zakelijk en klassiek.

 

Baniervlaggen

Baniervlaggen komt u overal tegen: bij winkels, kantoorpanden, tankstations, festivals en andere evenementen. Niet voor niets worden baniervlaggen ingezet om de exposure te vergroten: door zijn grote drukoppervlak is dit een echte eyecatcher, die opvallend wappert in de wind. Baniervlaggen zijn ware aandachttrekkers en al vanaf grote afstand zichtbaar, vooral met een creatief ontwerp!

 

Baniervlaggen voor uw bedrijf

 

Baniervlaggen laten ontwerpen

Met baniervlaggen creƫert u een stijlvolle uitstraling, daarvoor is het ontwerp van belang. U plaatst hem voor een bedrijfspand of bij een evenement en laat zien dat uw bedrijf aanwezig is. Baniervlaggen moeten dus de aandacht trekken maar tegelijkertijd ook weergeven waar u en uw bedrijf voor staan. Een baniervlag is niet iets wat u zomaar laat maken of ontwerpen, omdat het persoonlijk is. Het logo en de gegevens moeten in een oogopslag communiceren en aanspreken. Denk hierbij o.a. aan positionering, kleurgebruik, lettertype. Een baniervlag moet communiceren wat u doet en hoe u het doet. Wilt u een baniervlag laten ontwerpen? Neem nu met ons contact op. Wij helpen u graag! Wij zetten alles op alles voor een tevreden resultaat en garanderen 100% creativiteit.

 

 

Baniervlag ontwerp

 

Baniervlaggen laten drukken

Naast het ontwerpen van uw baniervlaggen verzorgen wij ook graag het drukwerk (ook zonder dat wij het ontwerpen). Of het nu gaat om het promoten van een nieuwe actie, aandacht trekken tijdens een beurs of expositie. Ongeacht in welke branche u actief bent, OKO GRAPhia levert hoogwaardige baniervlaggen die voldoen aan al uw eisen.

 

Baniervlaggen ontwerp

 

Bedrukking

Baniervlaggen zijn hoogformaat vlaggen. De bovenkant van de vlag wordt blijvend strak gehouden door een banieruithouder aan de mast. Al onze vlaggen zijn enkelzijdig in full colour gedrukt. Door de doordruk van 95% is het ontwerp aan beide kanten zichtbaar (de achterkant in spiegelbeeld).

 

Materiaal

Onze baniervlaggen worden bedrukt op sterk 110 grams basic of winddoorlatend vlaggendoek. De winddoorlatend variant is steviger en heeft een gatenpatroon waardoor deze beter bestand is tegen wind.

 

Formaat

Baniervlaggen zijn beschikbaar in meerdere formaten en kunnen voorzien worden van een tunnelzoom (boven). Houd voor het zomen een minimale marge van 40 mm binnen het bestandsformaat aan en voor de tunnelzoom een minimale marge van 100 mm aan de zijde van de tunnel.

Baniervlaggen zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

  • 100 x 200 cm
  • 100 x 250 cm
  • 100 x 300 cm
  • 100 x 350 cm
  • 100 x 400 cm
  • 120 x 350 cm
  • 150 x 400 cm
  •  

Afwerking

De baniervlaggen worden afgewerkt en geleverd inclusief bevestigingsclips zodat je de vlaggen eenvoudig kunt bevestigen en ze goed kunnen worden opgehangen. Deze clips worden over de linkerkant van de vlag verdeeld. U kunt kiezen uit zwarte en witte bevestiginsclips.

Wilt u een baniervlag met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw baniervlaggen !!!