Beachflags
Ontwerp, drukwerk en levering van beachvlaggen

Wij ontwerpen uw beachvlaggen!!!

Bent u op zoek naar een uniek ontwerp voor uw beachflags? In uw huisstijl, of juist eens wat anders? OKO GRAPhia verzorgt met veel plezier uw beachvlaggen ontwerpen. Strak en hip, jong en opvallend, zakelijk en klassiek. Naast het ontwerpen van uw beachvlaggen, nemen wij ook graag het drukwerk voor onze rekening.

 

Beachvlaggen

Een beachvlag is een promotie accessoire dat u kunt gebruiken om uw diensten of producten te promoten. Een beachvlag heeft ten opzichte van vergelijkbare promotie-artikelen veel voordelen:

  • Opvallende, moderne uitstraling;
  • Eenvoudig te monteren;
  • Eenvoudig op te bergen;
  • Eenvoudig te transporteren;
  • Geen vergunning voor nodig om te plaatsen;
  • Betaalbaar reclame maken;
  • Reclame zichtbaar op ooghoogte.

Staat u bijvoorbeeld op een beurs of heeft u een eigen winkel en wilt u opvallen? Wellicht is een beachflag de juiste oplossing voor u!

 

Beachvlaggen ontwerpen

 

Beachvlaggen laten ontwerpen

Bent u op zoek naar een manier om reclame te maken voor uw bedrijf die opvalt en tegelijkertijd originaliteit uitstraalt? Beachvlaggen ontwerpen is dan zeker een optieom in overweging te nemen. Wij van OKO GRAPhia helpen u graag uit de nood bij het ontwerp van uw beachvlag. Wij steken veel aandacht in iedere beachvlag die we ontwerpen. We laten uw beachvlag opvallen, de juiste doelgroep aanspreken en uw bericht zo goed mogelijk overbrengen. We passen uw huisstijl toe of laten onze creativiteit helemaal los gaan door middel van fotografie, typografie en illustraties.

 

 

Beachvlaggen ontwerp

 

Beachvlaggen bedrukken & bestellen?

Beachvlaggen bedrukken we bij OKO GRAPhia enkelzijdig en full colour. Door de doordruk van 95% is het ontwerp aan beide kanten zichtbaar. Al onze beachvlaggen worden bedrukt op sterk 110 grams windoorlatend materiaal met gatenstructuur. Ze zijn dus zowel outdoor als indoor te gebruiken. Beachvlaggen worden inclusief mastset en luxe draagtas geleverd. Naast het klassieke rechte model met aan de bovenzijde de ronding zijn er ook onder andere de druppelvorm, een rechthoekige en een halfronde vorm en nog enkele variaties hierop. Bekijk hieronder het aktuele aanbod:

 

Beachvlag STANDAARD

 

Standaard beachvlaggen

 

Beachvlag WING

 

Wing beachvlaggen

 

Beachvlag DECO

 

Deco beachvlaggen

 

Beachvlag DROP

 

Drop beachvlaggen

 

Beachvlag FEATHER

 

Feather beachvlaggen

 

Beachvlag VIERKANT

 

Vierkant beachvlaggen

 

 

Wilt u een beachvlag laten ontwerpen en bedrukken?


Wij leveren beachvlaggen van hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige prijzen !!!