Ontwerp en drukwerk van bieretiketten & bierviltjes

Ontwerp en drukwerk van bieretiketten & bierviltjes

Wilt u uw bieretiket op maat laten ontwerpen?

Bent u op zoek naar een uniek op maat ontworpen bieretiketten of bierviltjes? Wij zijn professionele ontwerpers die gespecialiseerd zijn in de vormgeving en illustratie voor bieretiketten. In combinatie met onze kennis, ervaring en creativiteit maken wij unieke bierfles etiketten voor zowel grote bierbrouwerijen als de kleine ambachtelijke brouwerijen, hobbybrouwers, bedrijven en particulieren!

 

Bieretiketten

Nederlandse bier heeft een goede naam en is internationaal bekend. De grote Nederlandse merken, Grolsch en Heineken, doen het al jaren erg goed op de internationale markt. Maar de groeiende interesse in ambachtelijke bieren, zorgt ervoor dat steeds meer kleinere brouwerijen uit Nederland bekender en populairder worden. Steeds meer startende of kleine bierbrouwers zijn op zoek naar passende bieretiketten voor hun merk. Een goed bieretiket geeft uw product, naast belangrijke informatie, een professionele uitstraling welke nodig is om uw product optimaal in de markt te zetten.

Het etiket is de meest gebruikte manier om de consument te informeren over het bier. Wat er allemaal op een etiket mag of moet staan is vastgelegd in de Europese etiketteringsverordening.

 

Hieronder een opsomming van de verplichte elementen:

  • de netto-hoeveelheid,
  • datum van minimale houdbaarheid,
  • het alcoholgehalte.

 

Daarnaast is er de Europese etiketteringsverordening, die bepaalt dat de verpakking van bier voorzien moet zijn van:

  • de benaming of een omschrijving van het product volgens de warenwet,
  • een lijst van ingrediĆ«nten (nog niet verplicht bij bier >1,2% alcohol),
  • de gegevens van de producent, verpakker of verkoper,
  • de productiepartij,
  • voedingswaarde (nog niet verplicht bij bier > 1,2% alcohol).

 

 

Bieretiketten & bierviltjes ontwerpen

 

Professioneel bieretiketten ontwerpen

Het etiket op de bierfles zorgt voor de ingrediƫnten en voedingswaarde-informatie van uw product. Het is ook belangrijk dat het etiket de aantrekkelijkheid van het product verhoogt en er voor de consument herkenbaar uitziet. Etiketten trekken de aandacht, genereren omzet en vertegenwoordigen het biermerk en de brouwerij.

Bent u op zoek naar een uniek en professioneel ontwerp voor uw bieretiket? In uw huisstijl, of juist eens wat anders? OKO GRAPhia verzorgt met veel plezier uw bieretiketten ontwerpen. Strak en hip, jong en opvallend, zakelijk en klassiek. Door onze ruime ervaring weten we de juiste combinatie te maken tussen materialen, ontwerpen typografie en illustraties. Onze bieretiketten zijn professioneel en altijd volledig op maat ontworpen. Wij zorgen altijd voor een passende ontwerp tegen een scherpe prijs.

Bent u geinteresseerd in het ontwerpen van bieretiketten? Dan kunt u contact opnemen met ons. We helpen en denken graag met u mee. Proost!!!

 

 

Bierflesje ontwerp

 

Kleine oplages bier met gepersonaliseerde bieretiketten

Professioneel ontworpen bieretiketten zijn zeker niet alleen voor brouwerijen maar ook voor hobbybrouwers. Gepersonaliseerde bieretiket is ideaal als relatiegeschenk met logo van het bedrijf, als cadeau voor medewerkers bij een bedrijfsborrel of als heerlijk speciaalbier met eigen label bij je horecazaak.

Bent u op zoek naar een leuk, mooi en origineel cadeau of geschenk? Of brouwt u uw eigen bier en wil je dit mooie, uitdagende proces de finishing touch geven? Wij vertalen uw wensen naar een onderscheidend, creatief bieretiket ontwerp!

 

Gepersonaliseerde bieretiketten ontwerp

 

Wij ontwerpen en drukken uw bierviltjes!!!

Bierviltjes, we kennen ze allemaal. U komt ze overal tegen en ze worden keurig onder uw biertje of drankje geplaats door het horecapersoneel. Bierviltjes zijn niet alleen handig zijn om je drankje op te zetten maar Ze doen ook ideaal dienst als communicatiemiddel. Met Bierviltjes kunt u handig en voordelig een product, bedrijf of een evenement promoten. Ze bieden de kans om op een ludieke en creatieve manier een groot publiek te bereiken.

Wilt u bierviltjes laten ontwerpen om uw bier te promoten? Dan bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bedrukken van professionele onderzetters. Ronde of vierkante bierviltjes, of een onderscheidend formaat en vorm, enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van onderzetter dat precies past bij uw biermerk en bij uw doelgroep.

 

Bierviltjes ontwerp

 

Bieretiketten laten drukken?

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Bieretiketten kunnen in elke gewenste maat en vorm gedrukt worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoekig, rond of een maatwerkvorm voor uw etiket. Bieretiketten kunnen ook op verschillende materialen gedrukt worden. Van papier (zowel mat als glans papier) tot PP folie, transparante folie en zelfs zilveren glanzende folie. Als zelfklevende etiketten op rol of ls aanlijmetiketten. Alle bieretiketten laten zich uitstekend zowel machinaal als handmatig verwerken.

 

Wilt u een bieretiket met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw bieretiketten!!!