Boekillustraties - allermooiste illustraties voor uw boek...

OKO GRAPhia boekillustraties

Trek de aandacht met unieke boekillustraties!

Pakkende boekillustraties maken de tekst van uw boek aantrekkelijk en beter toegankelijk. Professioneel gemaakt illustraties helpen u om uw boodschap snel én makkelijk over te brengen op uw doelgroep. Wilt u illustraties laten maken voor een boekuitgave? OKO GRAPhia is een ervaren studio voor illustratie en grafisch ontwerp en is u graag van dienst wanneer u een boekillustratie wilt laten maken.

 

Illustraties voor boeken

Illustreren is het visualiseren van een boodschap of een verhaal. Een boekillustratie kan tekst versterken en verduidelijken, maar ook op zichzelf een verhaal vertellen. Boekillustraties kunnen een verhaal tot leven brengen en geven sfeer aan het boek.



 

Kinderboeken illustraties

 

Voor sommige boeken zijn de illustraties, infographics, foto’s en afbeeldingen van groot belang; denk aan kookboeken, reisboeken, managementboeken, schoolboeken, kinderboeken enzovoort. Sommige afbeeldingen hebt u misschien zelf, andere afbeeldingen moeten gezocht worden, en de rechten van deze afbeeldingen moeten geregeld worden, zodat u geen proces krijgt omdat het een en ander op het gebied van copyright niet goed geregeld is. Misschien moeten er illustraties, infographics of foto’s op maat gemaakt worden…

 

Omslag illustraties

 

Boekillustraties laten maken

OKO GRAPhia heeft jarenlange evaring met het illustreren van boeken, boekomslagen en andere publicaties voor allerlei genres. De boek illustraties worden gemaakt van aan de hand van uw wensen. Wij maken illustraties voor educatieve uitgave, kinderboeken, bedrijfsboeken, kunstboeken, lesboeken, cadeauboeken, gedichtenbundels en meer….

 

Infographics

 

OKO GRAPhia werkt in diverse stijlen in verschillende technieken. Onze boekillustraties varieren van fantasierijke kindertekeningen, abstracte of realistische boekillustraties tot zakelijke infographics, grafieken, tabellen en kaarten.

 

+ Bekijk hier enkele voorbeelden van door ons gemaakt illustraties

 

Bent u op zoek naar een uniek en professioneel illustraties voor uw boek? OKO GRAPhia verzorgt met veel plezier uw boekillustraties. Strak en hip, jong en opvallend, zakelijk en klassiek. Door onze ruime ervaring weten we de juiste combinatie te maken tussen ontwerp en illustraties. Onze boekillustraties zijn professioneel en altijd volledig op maat gemaakt.

 

Boeken illustraties

Wilt u een boekillustratie laten maken?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp van uw boekillustraties!!!