Booklet etiketten
ontwerp en drukwerk van meerlagige etiketten, duolabels en booklets

Wilt u uw booklet etiketten op maat laten ontwerpen?

Bent u op zoek naar een uniek op maat ontworpen meerlagige etiketten, duolabels of booklets? Wij zijn professionele ontwerpers die gespecialiseerd zijn in de vormgeving en illustratie voor etiketten. Of u nu vierkante, rechthoekige, ronde booklet etiketten of een eigen stansvorm wilt, het kan allemaal. Bij ons laat u altijd voordelig en gemakkelijk de perfecte booklet etiketten ontwerpen en drukken.

 

Wat zijn booklet etiketten?

Een booklet etiket is een etiket dat vergeleken kan worden met een klein boekje in de vorm van een etiket. Dit boekeffect ontstaat doordat dit etiket in de basis een zelfklevend etiket is, maar de verschillende lagen van de bijgevoegde informatiedrager niet zelfklevend zijn. Het etiket kan uitgevouwen worden en daarom, ondanks dat de basis niet groter is dan een gewoon etiket, een grote hoeveelheid informatie bevatten. Booklet etiketten zijn met name geschikt voor verpakkingen met een glad oppervlak, zoals blikjes of flesjes. Wellicht heeft u dit gezien in de supermarkt of de drogisterij op voedingswaren, medicatie of verzorgingsproducten.

 

Meerlagige etiketten

 

Booklet etiketten ontwerpen

Op basis van uw wensen maken we een conceptontwerp van een booklet etiket, dat aan u wordt gepresenteerd. Vervolgens werken we dit concept met behulp van professionele grafische software uit tot het eindproduct. Bij de uitwerking van uw etiket houden wij onder andere rekening houden met uw doelgroep, de door u gestelde eisen, je financiële mogelijkheden en de technische verwerking van het ontwerp. Daarnaast proberen wij bestaande inhoudelijke functionaliteiten te versterken (bijvoorbeeld een optimale leesbaarheid door juiste toepassing van typografie) en extra functionaliteit toe te voegen door middel van de vorm (bijvoorbeeld het gebruik van kleur als blikvanger voor de belangrijkste informatie). We geven u daarbij tevens adviezen om tot een optimaal eindproduct te komen, en bewaken ook de de technische verwerking (bijvoorbeeld het drukken) van uw booklet etiket, zodat het vormconcept in stand blijft.

 

 

Booklet etiketten ontwerpen

 

Booklet etiket laten drukken

De vorm, afmeting, wijze van openvouwen of het aantal pagina's van het bedrukte booklet etiket zijn divers. Wij kunnen voor elke vraag een op maat gemaakt booklet etiket op rol leveren. Een booklet etiket bestaat uit een zelfklevend basis etiket waarop een niet zelfklevend hersluitbaar boekje is aangebracht. Het formaat en aantal pagina’s wordt aangepast aan de hoeveelheid informatie die op het booklet etiket moet worden verwerkt. Een klein booklet kan uitvouwen tot 4, 6, 8, 12, 14 of 16 pagina's. Booklet etiketten kunnen voorzien worden van een speciale vorm zoals een cirkel, een oval, afgeronde hoeken of de vorm van het product. Wij ontwerpen en drukken meerlagige etiketten, duolabels of booklets, op diverse materialen in elk gewenst format.

 

Duolabels ontwerp

 

Wilt u een booklet etiket met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw booklet etiketten!