Bouwborden, projectborden, infoborden - ontwerp & drukwerk

Bouwborden ontwerpen

Bouwborden of wervingsborden - ontwerp & drukwerk

Wilt u een bouwproject communiceren met een bouwbord? OKO GRAPhia heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bedrukken van bouwborden op maat. Of het nu gaat om een infobord voor het bouwproject of een waarschuwingsbord voor gevaren op de bouwplaats. Op basis van jouw wensen ontwerpen en produceren wij het bouwbord. Zo ben je zeker van een goed eindresultaat. Wilt u een bouwbord laten ontwerpen en bedrukken? Dan is OKO GRAPhia degene die je zoekt!!!

 

Bouwborden laten ontwerpen

Bouwborden of wervingsborden dienen als eye catchers en zijn belangrijk informatiedragers om uw doelgroep te benaderen. Naast hun informatieve functies zijn bouwborden ook een belangrijke verkoopinstrumenten die stralen uw bedrijfsidentiteit uit. Bouwborden kunnen dienen als ideale reklamedragers met uw opvallende merklogo of aanstekelijk bedrijfsslogan.

Bouwborden zorgen voor de juiste promotie bij bouwprojecten. U maakt hier voor de architect, het bouwbedrijf, de installateur en andere deelnemende partijen reclame en geeft de bouwplaats zo een mooie toevoeging. Het is uitermate belangrijk dat uw bedrijf over borden van hoge kwaliteit beschikt. Daarom steken wij veel aandacht in elke bouwbord die we ontwerpen.

OKO GRAPhia beschikt over een ruime ervaring in het ontwerpen van bouwborden voor het bedrijfsleven. Wij laten uw bouwborden opvallen, de juiste doelgroep aanspreken en u bericht zo goed mogelijk overbrengen. We passen uw huisstijl toe of laten onze creativiteit helemaal los gaan door middel van typografie, fotografie en illustraties.

 

Houten bouwborden ontwerp

 

Bouwborden in alle soorten en maten

OKO GRAPhia ontwerpt, produceert en plaatst bouwborden van verschillende types. De traditionele houten bouwborden, maar ook de modernere buizenframes voorzien van een full color bedrukt spandoek. Vrijstaand, of als wandframe, er zijn diverse oplossingen. De borden zijn in alle maten te ontwerpen en leveren: van zeer groot en hoog tot klein en smal. Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem direct online contact met ons op, of vraag hiernaast een vrijblijvende offerte aan.

 

Projectborden met houten frame

Het projectbord met houten frame is het meest traditionele en bekende bouwbord dat vele aannemers en makelaars gebruiken. Een bouwbord moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, bij OKO GRAPhia maken we uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Zo blijft uw bouwbord in weer en wind nog steeds een ideaal informatie- en tevens reclamemiddel. Deze projectborden kunnen wij leveren in diverse formaten. Wilt u een bord met houten frame op maat? OKO GRAPhia kan het hele traject van ontwerp tot plaatsing voor u verzorgen, kortom alles onder één dak.

 

Projectborden ontwerp

 

Projectborden met aluminium frame

Bij OKO GRAPhia kunt u ook terecht voor een vrijstaand buizenframes van praktisch elk gewenst formaat. Het frame van aluminium met verwisselbaar spandoek is bijzonder aantrekkelijk indien u de informatie zo nu en dan wilt verwisselen. Dit lichte, sterke en onderhoudsvriendelijke materiaal is tegenwoordig in allerlei vormen en maten leverbaar. Ook aluminium werfborden kunnen wij stevig plaatsen zodat je er geen omkijken meer naar hebt. We verankeren ze of verzwaren ze met ballast om schade door een harde wind of storm te voorkomen.

Een spandoek met aluminium buizen frame heeft de volgende voordelen;

  • Licht gewicht;
  • Spandoek eenvoudig te vervangen;
  • Frame goed te hergebruiken;
  • Het doek is goedkoop in aanschaf.

 

 

Wandframes ontwerp

 

Wandframes

Wandframe is een prachtig alternatief voor een vrijstaand bouwbord of projectbord. Een wandframe voor een spandoek is gemaakt van robuuste aluminium buizen. Dit wandframe kan buiten, maar ook gemakkelijk binnen gebruikt worden. Een wandframe met verwisselbaar spandoek is bijzonder aantrekkelijk indien u de informatie zo nu en dan wilt verwisselen. Het enige wat u hoeft te doen, is een nieuw spandoek te bestellen en die in het frame te plaatsen.

Naast het ontwerpen en bedrukken van de spandoeken leveren wij aluminium frames. Het is ook mogelijk om de spandoeken te monteren op elke denkbare plek.

 

 

Wilt u een bouwbord laten ontwerpen en bedrukken?


Wij leveren bouwborden van hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige prijzen !!!