Brochure ontwerp - layout, opmaak, dtp, drukwerk...

OKO GRAPhia brochure ontwerp

Wij ontwerpen uw brochure met de uitstraling die bij uw bedrijf past!

Naast de moderne online interactieve media blijven uw brochures nog steeds uitermate belangrijk om uw potentiële klanten te informeren over uw producten en of diensten. Wilt u een brochure ontwerpen of laten drukken? OKO GRAPhia helpt u graag met het ontwerpen van uw exclusieve brochure. Wij ontwerpen uw brochure met een uitstraling die past bij uw product, bedrijf of instelling voor potentiële klanten.

 

Waarom zou u een brochure ontwerpen?

Een brochure is en blijft een krachtig medium om uw klanten uitgebreid te informeren en te interesseren voor uw product of dienst. Of het nu gaat om huis aan huis verspreiding, het uitdelen van een bedrijfsbrochure op een beurs of een brochure bij de verkoop van een product. Met brochures kunt u actief uw doelgroep benaderen en uw product of diensten uitgebreid promoten.

 

+ Bekijk hier enkele voorbeelden van door ons ontworpen brochures

 

 

Fashion brochure ontwerp

 

Brochure ontwerpen

Brochures ontwerpen lijkt erg eenvoudig, maar is vaak toch moeilijker dan men denkt. Om een effectieve brochure te ontwerpen moet met verschillende factoren rekening gehouden worden. Allereerst zijn er de algemene factoren. Zo moet een brochure meer dan acht pagina’s hebben en voorzien zijn van zowel afbeeldingen en tekst. Hoe de brochure verder ingedeeld wordt, hangt van verschillende factoren af. Hieronder wordt aangegeven waar bij het brochure ontwerpen rekening mee gehouden moet worden:

 • Doelgroep van de brochure
  Het vaststellen van de doelgroep is van essentieel belang. Het is goed om de kenmerken van de doelgroep van tevoren te omschrijven om vervolgens de inhoud, het taalgebruik en de vormgeving hierop aan te kunnen sluiten. Als kenmerken kunt u denken aan de leeftijd, opleidingsniveau, kennis van het onderwerp, sekse, hobby’s en activiteitenpatroon.

 • Doel van de brochure
  Dit is als het ware de hoofdvraag. Wat wilt u met de brochure bereiken? Wilt u klanten informeren over evenementen, klanten overhalen tot het kopen van een bepaald product of bijvoorbeeld attenderen of acties en/of aanbiedingen? Wanneer het doel helder geformuleerd is, kan dit een positieve bijdrage leveren aan de effectiviteit van de brochure.

 

Theater brochure ontwerp

 

Uw brochure laten ontwerpen door professionals?

Wanneer u eenmaal weet voor wie de brochure bedoeld is, wat het onderwerp is en wat u ermee wilt bereiken, kunt u nadenken over de manier waarop dit verwerkt kan worden tot een brochure. Hierbij spelen schrijfstijl, lay-out, tekst en opmaak een belangrijk rol. Wanneer u een jonge doelgroep wilt aanspreken, zal u ander taalgebruik en kleurgebruik hanteren dan wanneer u een oudere doelgroep heeft. Het ontwerp moet aansluiten bij uw huisstijl. Uiteindelijk sluit uw huisstijl aan op uw visie en zorgt dit voor herkenbaarheid bij uw klanten.

Als ervaren grafisch ontwerpbureau zorgt OKO GRAPhia voor een professionele brochure ontwerp. Wij weten als geen ander wat er nodig is om de aandacht van uw doelgroep te trekken met een brochure. Dit kan zitten in het verschil qua vorm, kleur, typografie, beeldgebruik en zelfs de papiersoort is hierin van belang. Wij helpen u uw boodschap te vertalen naar een aansprekende en effectieve brochure.

 

Therapist brochure ontwerp

 

Laat ons uw brochures drukken!

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij de juiste drukkerij selecteren voor uw bedrijfsbrochures. Wij volgen dan kritisch het hele proces van de eerste drukproeven tot de finale afwerking. De kosten voor het drukken van een brochure zijn afhankelijk van de volgende factoren:

 • formaat van uw brochure,
 • aantal pagina's,
 • de papiersoort,
 • de bedrukking (full color of zwart-wit),
 • de soort omslag,
 • de bindwijze,
 • en de oplage.

 

Bedrijfsbrochure ontwerp

 

Wat kost een brochure laten ontwerpen?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Vooraf spreken we een vast bedrag af waarvoor wij onze diensten aan u verlenen. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de duur en de complexiteit van een opdracht. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De prijs voor het ontwerpen en de opmaak die u betaalt voor het binnenwerk en de cover, hangt af van de omvang van uw manuscript en de complexiteit van uw brochure.

We vinden het leuk om vrijblijvend bij u op gesprek te komen om samen de verschillende mogelijkheden doornemen en u meer inzicht geven in de te verwachten kosten. Een brochure drukken is immers niet iets wat u elke dag doet. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

 

Wilt u een brochure met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp van uw brochures!