Etiketten, labels & stickers
Ontwerp en drukwerk van labels en etiketten

Wij ontwerpen, drukken en leveren etiketten en labels

Etiketten en labels zijn de visitekaartjes van uw product en daarmee van uw bedrijf. Ze zijn de meest voorkomende wijze om uw product te identificeren. Met een helder en gedurfd ontworpen etiket maakt u niet alleen uw product zichtbaar maar zorgt dit ook voor herkenbaarheid bij uw klant. OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het ontwerpen van etiketten en labels. Wij verzorgen het totale proces van het ontwerp, fotografie, illustraties tot drukwerk en logistiek voor uw etiketten.

 

Etiketten & labels

Etiketten en labels zijn overal terug te vinden op allerlei verschillende producten in verschillende branches. Van bloemen & planten sector, foodsector, AGF sector cosmetica sector, dranksector tot olie industrie, Transport & Logistiek en chemische sector.

Etiketten spelen in de productidentificatie een belangrijke rol. Ze dienen om belangrijke productinformatie op efficiënte wijze op het product of de verpakking zichtbaar te maken: productkenmerken, inhoudsstoffen, barcode, waarschuwingen, symbolen voor gevaarlijke stoffen, verwerkingsrichtlijnen, prijzen en nog veel meer.

Groot, klein, doming of op rol... Etiketten en labels komen in verschillende formaten, vormen en materialen. De keuze in etiketten is enorm. Wij proberen alle wensen voor uw etiketten te realiseren. In elke vorm, op elke materiaalsoort. Wij ontwerpen etiketten en labels met een uitstraling die past bij uw product, bedrijf of instelling voor potentiële klanten.

 

Kledinglabels ontwerp

 

Etiketten, labels & stickers ontwerpen

OKO GRAPhia is de specialist op het gebied van het ontwerpen en bedrukken van etiketten labels en stickers. Bij OKO GRAPhia weten wij dat het ontwerp en materiaal van een etiket het visitekaartje van een bedrijf is. Om aan al uw speciale wensen te voldoen, kunnen we elke gewenste etiketvorm voor u ontwerpen en produceren. Van het ontwerpen van booklet etiketten, wikkels, fruitetiketten, hangtags, textiel etiketten, labels, wijnetiketten tot steek etiketten voor planten. Wij zorgen altijd voor een unieke en passende ontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht. De door ons ontworpen etiketten en labels zijn functioneel, professioneel, stijlvol en altijd volledig maatwerk.

 

 

Verpakkings labels ontwerp

 

Etiketten, labels & stickers laten drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw etiketten. Of het nu gaat om etiketten voor acties, levensmiddelen, barcodes, detailhandel, prijsetiketten, permanenten etiketten, metallic, doosetiketten, industriële etiketten, keuringen, labels, transparanten etiketten en weerbestendige etiketten. Ongeacht in welke branche u actief bent, OKO GRAPhia levert hoogwaardige etiketten die voldoen aan al uw eisen.

 

Voedsel labels ontwerp

 

Wilt u een etiket, label of sticker met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw etiketten en labels !!!