Flyer ontwerpen
flyer ontwerp & drukwerk tegen een scherpe prijs

Wij ontwerpen en drukken uw flyers!!!

Wilt u een flyer laten ontwerpen om uw product te promoten? Dan bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bedrukken van flyers. Of het nu gaat om een aanbieding, evenement of het uitlichten van een product: voor ieder doeleinde levert OKO GRAPhia de meest geschikte flyers tegen de scherpste prijs. Laat uw flyer ontwerpen bij OKO GRAPhia en ontvang GRATIS 1000 gedrukte exemplaren!

 

Waarom een flyer laten ontwerpen?

De goede oude flyer is misschien nog wel een van de meest bekende vormen van promotiemateriaal. Tegenwoordig gebruiken steeds meer ondernemers hun website als middel om hun potentiële klanten te informeren over hun bedrijf. Ondanks die ontwikkeling is de flyer nog steeds een goed alternatief om uw klanten kennis te laten maken met uw producten en diensten. Een flyer wordt gebruikt als een uitnodiging voor bijvoorbeeld een tentoonstelling, expositie, concert of een reclamecampagne.

Het grote voordeel van een flyer is, dat u deze in een grote oplage kunt laten produceren, daar de kosten per stuk erg laag liggen. Op deze manier heeft u veel promotiemateriaal, wat met name tijdens een beurs of een flyeractie erg handig kan zijn. Des te meer flyers u namelijk uitdeelt, des te meer potentiële klanten u bereikt!

 

Hoveniersbedrijf flyer

 

Uw perfecte flyer

Jammer genoeg belanden flyers wel eens vlug in de vuilbak of prullenmand, of in het ergste geval: op de grond! Daarom is het van het allergrootste belang dat u een expert kunt inschakelen voor het deskundig ontwerp van uw flyers.

Flyers ontwerpen is meer dan het op papier zetten van plaatjes en woorden. Beeld en tekst moeten elkaar versterken, een flyer moet de aandacht trekken en een flyer moet direct de boodschap communiceren. Daarbij moet een flyer de identiteit van uw bedrijf herkenbaar weergeven. Als u zelf een flyer probeert te ontwerpen, zult u merken dat dit niet zal meevallen.

Lezers bepalen binnen een paar seconden of een flyer of folder interessant voor hen is. Binnen die enkele seconden scannen ze de beeldbepalende elementen op de flyer of folder: de titel of kop, de tussenkopjes, de foto´s of illustraties inclusief de bijschriften, de streamers en het logo. Het is daarom belangrijk om extra aandacht aan deze onderdelen te besteden en er voor te zorgen dat tekst en beeld aantrekkelijk en wervend vormgegeven zijn. Een goed ontwerp is van groot belang!

 

 

aanbieding flyers

 

Wilt u een flyer laten ontwerpen?

Hebt u een nieuwe flyer nodig voor een evenement, bedrijfspresentatie of om uw product of merk zichtbaar te laten worden? Neem gerust contact met ons op. OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele folders en flyers die uw product of dienst helder overbrengen. Door te luisteren naar uw wensen, ontwerpen wij een passende flyer. De persoonlijke aandacht die wij daarbij aan u besteden zorgt er voor dat de flyer perfect bij uw wensen aansluit. Wij ontwerpen uw flyer volledig in overeenstemming met uw huisstijl en identiteit. Vanaf het eerste idee tot het uiteindelijke product.

 

programma flyer

 

Unieke flyers op maat incl. 1000 gedrukte exemplaren voor slechts €125,–

Een flyer laten ontwerpen en drukken door een grafisch ontwerper hoeft niet duur te zijn. Vanaf €125 (excl. btw) kunt u al een flyer bij ons laten ontwerpen en drukken.

U krijgt:

  • Uniek op maat gemaakt flyers,
  • Diverse ontwerpen naar uw wens,
  • Onbeperkt feedback mogelijkheid,
  • Oplage 1000 stuks,
  • A5 of A4 formaat naar keuze,
  • Full colour dubbelzijdig bedrukt op 250 grams of 350 grams papiersoort,
  • Gratis levering.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

 

muziek flyers

 

Wilt u een een flyer professioneel laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw flyers!!!