Folder ontwerp
Wij ontwerpen en drukken uw folders!

Wij ontwerpen voor u een folder tegen een scherpe prijs!

Wilt u een folder laten ontwerpen om uw product te promoten of een dienst aan te bieden? Studio OKO GRAPhia kan uw potentiële klanten verrassen en een folder ontwerpen die de aandacht trekt. Of het nou bestemd is om uw evenement te promoten of om uw winkel bekendheid te geven in uw stad of regio: voor ieder doeleinde levert OKO GRAPhia de meest geschikte folder ontwerpen tegen de scherpste prijs.

 

Waarom een folder laten ontwerpen?

In een tijd waarin het lijkt dat we alles digitaal communiceren via het internet, mail of social media moeten we de kracht en het effect van folders en flyers niet uitsluiten. Een goed ontworpen folder vraagt aandacht en visualiseert duidelijk uw boodschap. Folders worden voornamelijk gebruikt om een overzicht te geven van uw producten en of diensten. Met een folder kunt u vrij veel informatie overbrengen aan een door u geselecteerd publiek. Folders zijn een ideaal middel voor het promoten van een aanbieding of voor het aankondigen van evenementen.

 

art folder

 

Folder ontwerp

Voor het ontwerpen van een flyer of folder bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring weten we de juiste combinatie te maken tussen formaat, papiersoort, ontwerp en typografie. Onze folders en flyers zijn professioneel en altijd volledig op maat ontworpen. Of het nu gaat om een aanbieding, het uitlichten van een product of theaterprogramma. We zorgen altijd voor een unieke en passende ontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht.

 

 

tuinbouw folders

 

Gevouwen folders laten drukken

Naast het ontwerpen van gevouwen folders verzorgen wij ook graag het drukwerk (ook zonder dat wij het ontwerpen). Een folder of vouwblad is drukwerk dat bestaat uit één blad dat een of meer malen is gevouwen. Er zijn tientallen manieren om een folder een lay-out te geven. Veel voorkomend zijn formaten die in twee, drie of vier delen worden gevouwen. Een liggend vel papier wordt dan in twee, drie of meer kolommen verdeeld.

 

Folders met enkele vouw

Deze vouwwijze komt het meeste voor. De folder wordt 1x in het midden gevouwen. De folder is dan 4-zijdig. Dit betekent dat u op 4 zijden plaats hebt voor tekst en/of afbeeldingen.

uitnodiging ontwerp

 

Folders met wikkelvouw

Een andere veelgebruikte vouw is de wikkelvouw. Deze wikkelvouw folders hebben 3 luiken. Dit zorgt voor 6 pagina's die je met jouw inhoud kan vullen. De wikkelvouw folders kunt u ook 8-, 12- en 16-zijdig laten ontwerpen en drukken. De beschikbaarheid van deze varianten is afhankelijk van het eindformaat.

wikkelvouw

 

Folders met zigzagvouw

De naam zegt het al: de flappen worden in tegengestelde richting gevouwen, dit geeft een harmonica-effect. De zigzagvouw bieden we 6-, 8- en 10-zijdig aan. Dit zijn dus 2, 3 of 4 vouwen.

zigzagvouw

 

Folders met afwijkende vouwwijze

Natuurlijk kunnen vouwwijzen ook met elkaar gecombineerd worden. Denk maar eens aan een plattegrond of gevouwen poster. U kunt u voorstellen dat het combineren van verschillende vouwmethoden een echte uitdaging kan zijn. Maar niet iedere vouwwijze en elk formaat is geschikt voor drukwerk. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden van folder formaten en vouwwijzen.

Folders met afwijkende vouwwijze

 

Folders ontwerp incl. 1000 gedrukte exemplaren voor slechts €225,–

Een folder laten ontwerpen en drukken door een grafisch ontwerper hoeft niet duur te zijn. Vanaf €225 (excl. btw) kunt u al een flyer bij ons laten ontwerpen en drukken.

U krijgt:

  • Uniek op maat gemaakt folder,
  • Diverse ontwerpen naar uw wens,
  • Onbeperkt feedback mogelijkheid,
  • Oplage 1000 stuks,
  • Formaat A5 enkelvouw, 4-zijdig,
  • Full colour bedrukt op 250 grams, mat of glans papiersoort,
  • Gratis levering.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

Wilt u een een folder professioneel laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om te starten met het ontwerpen van uw folders!!!