Gevelvlaggen
Wij ontwerpen, drukken en leveren gevelvlaggen ...

Trek de aandacht met professioneel ontworpen gevelvlag!

Wilt u extra opvallen aan de gevel van uw bedrijf, winkel of woning? Met een gevelvlag aan een bedrijfsruimte of een winkelgevel hebt u een echte eyecatcher. Wij van OKO GRAPhia ontwerpen en bedrukken aandacht trekkende, unieke qua vormgeving gevelvlaggen met de uitstraling die bij uw bedrijf en doelgroep past. OKO GRAPhia is u van dienst met het ontwerpen, maar geeft ook advies over materialen of afmetingen van uw gevelvlaggen.

 

Gevelvlaggen laten ontwerpen

Voor het ontwerpen van een gevelvlag bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. Het ontwerpen van een gevelvlag is meer dan alleen een naam en een mooi plaatje samenvoegen. Een gevelvlag moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf en het moet ook uw klanten aanspreken. Of u nu uw product wilt verkopen of u uw bedrijf en uw diensten presenteren; met professionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat uw gevelvlag in het oog springt en tot actie leidt. Op basis van uw idee├źn en onze creativiteit ontwerpen wij een uniek gevelvlaggen speciaal voor uw onderneming. Wij zetten alles op alles voor een tevreden resultaat en garanderen 100% creativiteit.

 

 

Gevelvlaggen laten drukken

 

Gevelvlaggen laten drukken

Naast het ontwerpen van uw gevelvlaggen verzorgen wij ook graag het drukwerk (ook zonder dat wij het ontwerpen). Wij bedrukken de gevelvlaggen enkelzijdig full colour op 110 grams vlaggendoek, wat beschikbaar is in 2 soorten. Standaard vlaggendoek is het meestvoorkomende materiaal voor vlaggen. Daarnaast hebben we ook een winddoorlatende variant. Dit materiaal heeft een gatenstructuur en is hierdoor beter bestand tegen harde wind.

 

Afwerking

Alle gevelvlaggen worden standaard omgezoomd. Als u wilt, leveren we ook een gevelstok en gevelstokhouder mee zodat u diezelfde dag nog kan vlaggen!

Om ze op te hangen hebt u de volgende opties:

  • Plastic bevestigingsclips  Onze bevestigingsclips worden evenredig over de linkerkant van de gevelvlaggen verdeeld. Hierdoor hangen onze gevelvlaggen altijd strak, zoals het hoort.
  •  
  • Touwtje en lus
    Onze gevelvlaggen kunnen ook afgewerkt worden met een een touwtje en lus. De bovenkant van de gevelvlag wordt voorzien van een lusje en de onderkant van een touwtje (25 cm).
  •  

Wilt u een gevelvlag met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw gevelvlaggen !!!