Hangtags ontwerpen
Ontwerp en drukwerk van hanglabels

Wilt u uw hangtags op maat laten ontwerpen?

Bent u op zoek naar een uniek op maat ontworpen hangtags? Wij hebben alles in huis om van uw hangtag iets moois te maken! Wij zijn professionele vormgevers die gespecialiseerd zijn in de vormgeving en illustraties voor labels. Naast het ontwerpen van uw hanglabels verzorgen wij ook graag het drukwerk. Dit kunnen wij tegen zeer concurrerende prijzen en met de beste service!

 

Wat zijn hangtags?

Hangtags of labels zijn kartonnen kaartjes met een gaatje of een sleufje. Hanglabels dienen als eye catcher en zijn handig voor informatie. Naast hun functie als informatiedrager is een hanglabel ook een belangrijk verkoopinstrument die straalt uw bedrijfsidentiteit uit. Hangtags kunnen dienen als promotiemateriaal met uw opvallende merklogo, aanstekelijk bedrijfsslogan of QR code die verwijst naar uw webshop.

 

kledinglabels

 

Hanglabels ontwerpen

OKO GRAPhia beschikt over een ruime ervaring in het ontwerpen van productlabels en etiketten voor het bedrijfsleven. De hanglabels van uw producten geven als huisstijldragers de visuele communicatie bij uw klanten weer. Productlabels zorgen dat uw product opvalt, klanten aanspreekt en de essentie van uw merk overbrengt. Het is uitermate belangrijk dat uw product over labels van hoge kwaliteit beschikt. Daarom steken wij veel aandacht in elke label die we ontwerpen. We laten uw hanglabels opvallen, de juiste doelgroep aanspreken en u bericht zo goed mogelijk overbrengen. We passen uw huisstijl toe of laten onze creativiteit helemaal los gaan door middel van typografie, fotografie en illustraties.

 

 

kleding hanglabels ontwerp

 

Hanglabels laten drukken

De hangtags kunnen eenzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden en eventueel voorzien worden van een speciale vorm zoals een cirkel, een oval, afgeronde hoeken of de vorm van het product. Wij ontwerpen en drukken hangtags, prijskaartjes of hanglabels, op diverse stevige papiersoorten. Van 280 grams tot 350 grams materiaal, van standaard tot exclusief, alles is mogelijk!

 

Hangtags

 

Wilt u een hangtag met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw hangtags !!!