Hekwerk spandoeken - bouw- en dranghek spandoeken
ontwerp, drukwerk van bouwhek spandoeken en dranghek spandoeken

Ontwerp en bedrukking van hekwerk spandoeken

Hekwerk spandoeken zijn een uitstekende manier om de aandacht te trekken. Of u nu een bouwhek spandoek of dranghek spandoek zoekt voor bouwterrein of evenemententerrein. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bedrukken van hekwerk spandoeken. OKO GRAPhia is u van dienst met het ontwerpen, maar geeft ook advies over materiaal soorten, formaat en de vorm van uw drukwerk.

 

Hekwerk spandoeken

Hekwerk spandoeken zijn zeer geschikt voor het afbakenen van bouw of evenemententerreinen. De omheining rondom een bouwplaats of evenementen zijn uitstekende locaties om uw boodschap over te brengen op voorbijgangers. Door de lengte van de hekken te benutten ontstaat een meterslang reclame doek met uw bedrijfsnaam of marketingactie. Tevens kan een hekwerk doek ook als decoratie-materiaal of als verrassend effect dienen om als bedrijf een juiste uitstraling te communiceren. Een hekwerk spandoek is eenvoudig te bevestigen met kabelbinders en kan op meerdere locaties worden ingezet.

 

Hekwerk reclame ontwerp

 

Hekwerk spandoeken laten ontwerpen

Voor het promoten van een evenement, uw dienst, product is een bouwhek spandoek of dranghek spandoek uitermate geschikt. Door het relatieve grote formaat kunt u op grote afstand al opvallen en de mensen aanspreken. Hekwerk spandoeken zijn uitstekend zichtbaar voor automobilisten, fietsers én voetgangers.

Voor het ontwerpen van uw hekwerk spandoeken bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. We laten uw bouwheks pandoeken of dranghek spandoeken opvallen, de juiste doelgroep aanspreken en u bericht zo goed mogelijk overbrengen. Onze ervaren ontwerpers passen uw huisstijl toe of laten onze creativiteit helemaal los gaan door middel van typografie, fotografie en illustraties.

Wilt u een hekwerk spandoek laten ontwerpen? Neem nu met ons contact op. Wij helpen u graag! Wij zetten alles op alles voor een tevreden resultaat en garanderen 100% creativiteit.

 

 

Dranghek spandoeken ontwerp

 

Bouw- en dranghek spandoeken laten drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw hekwerk spandoek. Of het nu gaat om het promoten van een nieuwe actie, aandacht trekken tijdens een festival of het afbakenen van het bouwterrein. Ongeacht in welke branche u actief bent, OKO GRAPhia levert hoogwaardige bouw- en dranghek spandoeken die voldoen aan al uw eisen.

 

Bouwhek spandoeken bedrukken

Bouwhekspandoeken zijn gemaakt van stevig 510 grams bisonyl of op 310 grams winddoorlatend meshdoek, hebben een formaat van 338 x 174 cm en zijn voorzien van ringen om de 30 of 50 cm. Deze doeken zijn breed inzetbaar en hebben het ideale formaat zodat ze exact in het kader van een bouwhek passen. Het is dus een perfect middel om uw bedrijfsnaam of andere uiting op te plaatsen.

 

Bouwhek reclame ontwerp

 

Dranghek spandoeken bedrukken

Een dranghek spandoek is te gebruiken voor (tijdelijke) evenementen, festivals en voor op een bouwterrein. Een dranghek spandoeken hebbben een vaste afmeting van 215 x 73 cm. Deze doeken zijn gemaakt van 310 of 510 grams materiaal en zijn voorzien van ringen om de 30 of 50 cm.

 

Dranghek reclame ontwerp

 

Welk spandoek materiaal is de beste keuze?

De meest gebruikte materialen voor spandoeken zijn: bisonyl, mesh en blockout. U weet wellicht niet welk materiaal het beste aansluit op uw doel? Wij adviseren u graag over de eigenschappen van de diverse materiaalsoorten. Afhankelijk of u uw spandoek binnen of buiten wilt hangen, helpen wij graag mee om de juiste keuze te maken.

 
 • Meshdoek spandoek  Meshdoek is licht geperforeerd, waardoor de wind er doorheen kan. Hierdoor is dit materiaal goed te gebruiken op plekken waar het veel en hard waait. Hoewel dit doek wind doorlaat, is het niet geschikt om te gebruiken bij stormkracht.
 •  
 • Bisonyl scheurvast spandoek  Het materiaal wat het meeste wordt gekozen voor het bedrukken van spandoeken is bisonyl. De kleuren van je ontwerp komen prachtig uit op dit sterke geweven materiaal. Bisonyl spandoek laat geen wind en licht door.
 •  
 • Premium block out  Dit materiaal kan gebruikt worden in spandoeken als premium en luxe alternatief voor scheurvast bisonyl spandoek. Het materiaal is scheurvast en heeft een grijze achterzijde waardoor licht er niet doorheen kan schijnen vanaf de achterkant.

 

Reclamedoek ontwerp

 

Afwerking van uw spandoek

Spandoeken kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. De afwerking zal altijd toegepast worden op alle zijden van het spandoek:

 
 • Omzomen  Bij het kiezen van deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd. Hierdoor zijn de randen steviger, wat vooral het handig is bij het ophangen van spandoeken. Omzomen is niet mogelijk bij dubbelzijdig bedrukte spandoeken.
 •  
 • Omzomen en met ogen in de hoeken  Bij het kiezen van deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd en voorzien van 4 transparante ogen van kunststof in de hoeken. Transparante ogen zijn sterker dan metalen ogen en roesten niet. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm.
 •  
 • Omzomen en met ogen om de 30 of 50 cm  Bij deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd en voorzien van 4 transparante ogen van kunststof in de hoeken. Deze ogen zijn sterker dan metalen ogen en roesten niet. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm. De ogen kunnen om de 30 of om de 50 cm worden geplaatst.
 •  

Wilt u een hekwerk spandoek met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw hekwerk spandoeken !!!