Wij maken illustraties voor drukwerk en online media!

Illustraties voor drukwerk en online media!

Wilt u een illustratie laten maken?
Bent u opzoek zoek naar een illustrator?

Illustraties ondersteunen en verrijken teksten in boeken en tijdschriften, maar staan ook op verpakkingen of als print op een t-shirt of een koffiekopje. Illustraties tonen ons de wereld waarin we leven of laten ons daar anders naar kijken. OKO GRAPhia is een grafisch ontwerpbureau met een doorgedreven passie voor illustraties. Wij leveren illustraties op maat in verschillende technieken en stijlen ten behoeve van affiches, boeken, folders, flyers, websites of reclamecampagnes. De illustraties variëren van zakelijke pictogrammen, infographics tot fantasierijke kindertekeningen.

 

Wat zijn illustraties?

Een illustratie is een visuele ondersteuning bij meestal een tekst. Vaak in de vorm van een tekening en soms als een toepasselijke foto bij een verhaal. Een illustratie maakt de lijn van het verhaal zichtbaar voor de lezer en kan daarnaast de sfeer van het verhaal benadrukken. Ook kan een illustratie een uitleg of een verduidelijking zijn van de tekst zoals in prentenboeken of wetenschappelijke publicaties.

Ingewikkelde producten of situaties kunnen versimpeld en verduidelijkt worden met infographics. Dit zijn tekeningen die een informatieve weergave geven van verschillende objecten in een combinatie van tekst en beeld. Andere vormen van illustraties? Cartoons, grafieken, tabellen, kaarten en eigenlijk alles wat een illustrerende functie heeft.

 

Bekijk hier enkele voorbeelden van door ons gemaakt illustraties >>

 

Illustraties

 

Reclame illustraties

Een reclame illustratie is een visuele versterking van een reclame- boodschap en kan bestaan uit een tekening of bewerkte foto’s. Mensen zien tegenwoordig zoveel reclame dat het ze bijna geen aandacht meer trekken. Wat werkt dan wel? Stijlvolle reclame illustraties waar mensen graag naar kijken omdat ze zo mooi zijn. Een illustratie op een flyer, brochure, folder of website geeft niet alleen inzicht in de inhoud, maar maakt deze ook aantrekkelijk. Studio OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het maken van illustraties, infographics en visuele communicatie- en marketingoplossingen waarbij illustratieve vormgeving onderscheid biedt.

 

 

Illustraties voor drukwerk

 

Illustraties voor uw boek of boekomslag

Een illustratie is een visuele ondersteuning bij meestal een tekst. Vaak in de vorm van een tekening en soms als een toepasselijke foto bij een verhaal. Een illustratie maakt de lijn van het verhaal zichtbaar voor de lezer en kan daarnaast de sfeer van het verhaal benadrukken. Ook kan een illustratie een uitleg of een verduidelijking zijn van de tekst zoals in prentenboeken of wetenschappelijke publicaties. De illustraties geven niet alleen inzicht in de inhoud, maar maken een boek ook bijzonder en uniek.

Wilt u mooie illustraties laten maken voor een boek of boekomslag? Dan helpen wij u graag op weg. Wij ontwerpen illustraties in een stijl die bij uw boek past tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Illustraties voor uw boek of boekomslag

 

Illustraties voor kinderen

Bij kinderen spelen de illustraties bij het verhaal een grote rol. Het bekijken van illustraties is voor veel kinderen een boeiende ondersteuning bij het lezen van een verhaal. Kinderen worden op deze manier geprikkeld in hun fantasie en kunnen wegdromen bij de prachtige illustraties. Van kinderboeken en geboortekaartjes, wenskaarten, karakters, illustratie voor op producten tot een illustraties om in te lijsten, als cadeau of voor aan de muur. Wij maken illustraties in diverse stijlen voor diverse leeftijdsgroepen, de illustraties varieren van fantasierijke illustraties voor prentenboeken tot educatieve illustraties, strips en cartoons.

 

Illustraties voor kinderen

 

Een illustratie op uw website

Een illustratie op uw website is ideaal om complexe boodschap visueel weer te geven. Illustraties helpen de lezer een verhaal beter begrijpen. Soms is een verhaal te ingewikkeld om te fotograferen. Door de foto te bewerken kan het ook snel te complex worden. De kracht van illustraties is dat ze vaak een verhaal beter kunnen vertellen dan een foto, zonder hele ingewikkelde vormen te gebruiken. Denk maar eens aan pictogrammen, iconen, infographics. Daarnaast kan een illustratie ook een esthetische functie hebben. Het kan uw huisstijl aanvullen en het kan uw website beeldender en kleurrijker maken. Een website die fijner is om te bekijken!

 

Illustraties voor een website

 

Infographics laten maken

Infographics zijn informatieve illustraties. Dit betekent dat er verschillende onderdelen in de infographic worden verwerkt, met als doel het overdragen van kennis. Eigenlijk gaat het dus om data en vormgeving samen: de data wordt omgezet in een beeld of illustratie. U kan u dus misschien wel voorstellen dat een infographic erg in de smaak ligt. Mensen zien namelijk de data en hoeven niet een hele lap tekst te lezen. Eigenlijk komt het weer terug op het gezegde: ‘Eén beeld zegt meer dan duizend woorden’. Infographics maken is dus handig voor u en de data die u wilt verspreiden. Wilt u weten wat een infographic of een van onze andere diensten voor u kan betekenen? Neem contact op en we helpen u verder.

 

Infographics

 

Art-work

Als illustrators en ontwerpers zijn we aan de ene kant creatief maar ook commercieel en dienen we onszelf te kunnen verplaatsen in de wensen van de opdrachtgever. Hoewel we alle opdrachten met veel passie en aandacht realiseren hebben we ook een behoefte aan creatieve vrijheid om het kunstwerk een eigen, persoonlijke betekenis te geven. Daarom maakt OKO GRAPhia naast alle uitdagende projecten ook vrij werk. Wij schilderen, tekenen, knippen en plakken op canvasdoek, papier, op een muur of een oude kast die toevallig iemand op straat heeft weggegooid. Wij exposeren regelmatig met eigen werk en daarnaast zijn we betrokken bij diverse kunstprojecten.

 

Ruimte decoratie

 

Wat kost het om een illustraties te laten maken?

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Vooraf spreken we een vast bedrag af waarvoor wij onze diensten aan u verlenen. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de duur en de complexiteit van een opdracht. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De prijs voor een illustratie hangt af van de techniek, stijl, het aantal en de complexiteit van opdracht.

We vinden het leuk om vrijblijvend bij u op gesprek te komen om samen de verschillende mogelijkheden doornemen en u meer inzicht geven in de te verwachten kosten. Een illustratie maken is immers niet iets wat u elke dag doet. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

 

Wil u ook een professionele en unieke illustratie laten maken?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met illustreren!