Jaarverslag ontwerpen - jaarverslagen, rapporten, bedrijfspublicaties, ontwerp, opmaak, dtp

Jaarverslagen, rapporten, bedrijfspublicaties

Wilt u een jaarverslag laten ontwerpen?

OKO GRAPhia is een betrouwbare grafisch ontwerpbureau voor het maken van professionele jaarverslagen. Wij ontwerpen jaarverslagen, rapporten of andere bedrijfspublicaties en zorgen voor bijpassende infographics en visuals. Zowel digitaal als in print. Wij vertalen uw boodschap op creatieve wijze in een effectieve jaarverslag die past bij de uitstraling van uw bedrijf.

 

Jaarverslag

Uw jaarverslag is een jaarlijks visitekaartje waarin u niet alleen terugblikt op de jaarprestaties, maar waarin u ook de plannen en ambities van uw organisatie uitlegt. Dit stelt eisen aan inhoud en vormgeving. U kunt het als een simpel rommelig en gevuld rapport met verschillende lettertypen en kleuren naar buiten brengen maar u kan er ook voor kiezen om een professionele en sprekende jaarverslag laten ontwerpen waarmee u goed voor de dag komt bij alle stakeholders.

 

Jaarverslag ontwerp

 

Vormen van jaarverslagen

Jaarverslagen verschijnen tegenwoordig in heel veel verschillende vormen Er zijn veel meer mogelijkheden om een jaar samen te vatten. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van:

  • een gedrukt of digitale boek;
  • een gedrukt of online magazine;
  • een interactieve pdf;
  • een micro website;
  • een PowerPoint presentatie.

Een geprint, online of digitaal rapport of jaarverslag hebben allen hun eigen voor- en nadelen. Voor welke vorm u ook kiest, een jaarverslag moet een goed ontworpen- en overzichtelijk document zijn. Wij ontwerpen jaarverslagen die makkelijk lezen en goed informeren. Verslagen met infographics en illustraties die resultaten verhelderen. Met foto’s die het verhaal versterken.

 

 

Jaarverslagen ontwerpen

 

Jaarverslag ontwerpen

Een jaarverslag is meer dan de presentatie van de resultaten van het afgelopen jaar. Ook de strategie en visuele identiteit van uw bedrijf spelen een belangrijke rol in het jaarverslag. Wij vinden namelijk dat uw jaarverslag de visuele identiteit van uw bedrijf moet uitstralen. Consistentie in het gebruik van de elementen uit uw huisstijl is noodzakelijk om de herkenbaarheid van uw organisatie te waarborgen. Denk hierbij aan vormelementen, juiste typografie, kleurgebruik, fotografisch beeld of illustratieve, grafische onderdelen van uw huisstijl zoals gekleurde vlakken of bepaalden patronen. Wilt u een jaarverslag laten ontwerpen? OKO GRAPhia ontwerpt voor u een jaarverslag dat past bij de identiteit en visie van uw organisatie.

 

Wijktheater jaarverslag ontwerpn

 

Hoeveel kost het om een jaarverslag te laten ontwerpen

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij OKO GRAPhia dankzij het kleine formaat van ons bureau. Vooraf spreken we een vast bedrag af waarvoor wij onze diensten aan u verlenen. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de duur en de complexiteit van een opdracht. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De prijs voor het ontwerpen en de opmaak die u betaalt voor het binnenwerk en de cover, hangt af van de omvang van uw manuscript en de complexiteit van uw jaarverslag.

We vinden het leuk om vrijblijvend bij u op gesprek te komen om samen de verschillende mogelijkheden doornemen en u meer inzicht geven in de te verwachten kosten. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

 

Wilt u een jaarverslag met unieke ontwerpstijl en strakke layout laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw jaarverslag!