Kerstkaarten ontwerp voor bedrijven en particulieren

Bedrijfsidentiteit

Uw kerstkaart in een uniek ontwerp!

Kerst staat voor de deur! Het is bijna tijd om een kaartje aan klanten, vrienden en collega's te sturen. Wilt u uniek kerstkaart met een originele ontwerp voor uw bedrijf, winkel, webshop of familie? Wij helpen u graag! Wij laten uw kerstkaarten opvallen en de juiste doelgroep aanspreken. We passen uw huisstijl toe of laten onze creativiteit helemaal los gaan door middel van fotografie, tekst of illustraties.

 

Kerstkaarten

De feestdagen zijn bij uitstek een tijd voor familie, samenzijn en vreugde. Ook is het een moment waarop veel bedrijven met medewerkers of klanten samen zijn en iets leuks doen. Kerst wordt in ieder bedrijf anders gevierd. Veel bedrijven hebben eigen gewoonten en tradities rond de feestdagen. Maar we hebben één traditie gemeen, namelijk het versturen van kerstkaarten. Dat maakt feestdagen in Nederland bijzonder!

 

Kerstkaart voor bedrijf

 

Trek de aandacht met op maat ontworpen kerstkaarten!

Kerstkaart is een uitstekende vorm van bedrijfspromotie. Veel bedrijven sturen kerstkaarten naar hun klanten of zakelijke contacten om hun waardering te tonen en hun merk te promoten. Deze kerstkaarten kunnen het logo of de slogan van het bedrijf bevatten, en kunnen ook een boodschap bevatten die gerelateerd is aan de producten of diensten die het bedrijf aanbiedt. Op deze manier wordt de kerstkaart gebruikt als een marketingtool om de naamsbekendheid te vergroten en positieve associaties met het merk te creëren.

 

 

OKO GRAPhia bedrijfskerstkaart ontwerp

 

Wat kan er op een bedrijfskerstkaart staan?

Op een bedrijfskerstkaart kunnen de volgende elementen staan:

 • De naam van het bedrijf: Het is belangrijk om duidelijk te maken dat de kerstkaart namens het bedrijf wordt gestuurd.
 • Een kerstgroet: Een warme en oprechte kerstgroet is essentieel. Dit kan variëren van een eenvoudige "Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar" tot een meer persoonlijke boodschap.
 • Bedankt voor het vertrouwen: Als bedrijf kun je je klanten, partners of medewerkers bedanken voor het vertrouwen dat ze in je hebben gesteld gedurende het afgelopen jaar.
 • Een positieve boodschap voor het nieuwe jaar: Het is gebruikelijk om een boodschap van hoop en positiviteit te delen voor het komende jaar. Je kunt bijvoorbeeld de wens uiten dat het nieuwe jaar succesvol en voorspoedig zal zijn.
 • Contactgegevens: Het is handig om de contactgegevens van het bedrijf op de kaart te vermelden, zodat ontvangers indien nodig contact kunnen opnemen.

Optioneel:

 • Een persoonlijke noot of handtekening van de CEO of een ander senior lid van het bedrijf kan een extra persoonlijk tintje geven aan de kerstkaart.
 • Het logo van het bedrijf kan worden toegevoegd om de herkenbaarheid te vergroten.

Het is belangrijk om de bedrijfskerstkaart professioneel en respectvol te houden, zonder religieuze referenties, tenzij dit past bij de identiteit en doelgroep van het bedrijf.

 

Zakelijke kerstkaarten 2023

 

Uw kerstwensen in een uniek ontwerp!

Bent u op zoek naar een originele ontwerp voor uw kerstkaart? In uw huisstijl, of juist eens wat anders? Studio OKO GRAPhia kan uw potentiële klanten verrassen en een bedrijfskerstkaart ontwerp die de aandacht trekt, zowel fysiek als digitaal. Strak en hip, jong en opvallend, zakelijk, nostalgisch en klassiek. Wij verzorgen het totale proces van het ontwerp, fotografie, illustraties tot drukwerk van uw kerstkaarten.

 

Kerstwensen ontwerp

 

Unieke kerstkaart op maat incl. 250 gedrukte exemplaren voor slechts €150,–

Een kerstkaart op maat laten ontwerpen en drukken hoeft niet duur te zijn. Vanaf €150 (excl. btw) kunt u al een unieke kerstkaart bij ons laten ontwerpen en bedrukken.

U krijgt:

 • Uniek, op maat ontworpen kerstkaarten,
 • Diverse ontwerpen naar uw wens,
 • Onbeperkt feedback mogelijkheid,
 • Oplage 250 stuks,
 • A5, A6 of vierkant formaat naar keuze,
 • Full colour bedrukt op 350 grams mat karton,
 • Gratis levering.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

 

Bedrijfs kerstwensen

 

Wilt u een kerstkaart met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw kerstkaarten!!!