Kioskvlaggen
wij ontwerpen, drukken en leveren kioskvlaggen, ijscovlaggen en driehoeksvlaggen ...

Trek de aandacht met professioneel ontworpen kioskvlaggen!

Wilt u een kioskvlag ontwerpen voor een kraam, kiosk of winkel? OKO GRAPhia is u graag van dienst! Wij verzorgen voor u een creatief en esthetisch kioskvlaggen ontwerpen tegen een scherpe prijs. Volledig in overeenstemming met uw logo, huisstijl en identiteit maar soms met een verrassende twist om extra op te vallen. We denken met u mee van conceptfase tot creatie en verzorgen desgewenst ook graag de realisatie.

 

Kioskvlaggen

Kioskvlaggen ook wel bekend als ijscovlaggen en driehoeksvlaggen worden veel gebruikt als creatieve presentatie voor een winkel. Door het ophangen van een vlag aan uw gevel voorzien van uw logo bent u nog beter zichtbaar in een drukke winkelstraat. Klanten weten u hierdoor beter te vinden. Deze vlaggen zijn ware aandachttrekkers en al vanaf grote afstand zichtbaar, vooral met een creatief ontwerp!

 

Kioskvlaggen ontwerp

 

Kioskvlaggen laten ontwerpen

De kioskvlag is het visitekaartje van uw winkel. De professionele vormgeving van kioskvlaggen is dus essentieel om uw boodschap over te brengen. Daarbij speelt de huisstijl en het logo van uw bedrijf een belangrijke rol.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve kioskvlag ontwerp? Wij van OKO GRAPhia denken graag met u mee! Wij luisteren naar uw wensen en kijken áltijd wat bij u en/of uw bedrijf, winkel of locatie past. Samen met u creëren wij een professioneel ontwerp voor uw kioskvlaggen. Zo ontwerpen wij persoonlijke en unieke kioskvlaggen op hoog niveau.

 

 

Winkelvlaggen ontwerp

 

Kioskvlaggen laten drukken

Naast het ontwerpen van uw mastvlaggen verzorgen wij ook graag het drukwerk (ook zonder dat wij het ontwerpen). Wij bedrukken de kioskvlaggen enkelzijdig full colour op 110 grams vlaggendoek of dubbelzijdig full colour op 610 grams scheurvast spandoek. Vlaggendoek is van polyester heeft een doordruk van 95% waardoor je ontwerp aan beide kanten zichtbaar is. Een kioskvlag maken we in meerdere formaten.

Wij leveren enkelzijdige kioskvlaggen inclusief ophangkoord. De langste zijde van de vlag bevat een band met bovenaan een lus en onderaan een koord. Hiermee bevestig je de vlag eenvoudig aan een gevelstok.

Dubbelzijdige kioskvlaggen hebben een tunnelzoom waar de stok doorheen kan. Onze kioskvlaggen. Als u wilt, leveren we ook een gevelstok en gevelstokhouder mee .

 

Wilt u een kioskvlag met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw kioskvlaggen !!!