Wij ontwerpen en bedrukken L-banners tegen een scherpe prijs!

OKO GRAPhia l-banners ontwerp

Wilt u uw een L-banner op maat laten ontwerpen en bedrukken?

OKO GRAPhia is een grafisch ontwerpbureau, dat gespecialiseerd is in ontwerpen en bedrukken van L-banners. Wij ontwerpen en bedrukken L-banners die aanspreken, functioneel zijn en een heldere boodschap overbrengen. Wilt u weten hoeveel het kost om professioneel een L-banner te laten ontwerpen en bedrukken? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

L-banners

Voor het promoten van een evenement, dienst of is een L-banner uitermate geschikt. Door het relatieve grote formaat kun je op grote afstand al opvallen en de mensen aanspreken. Daarnaast kan het ter aankleding van je bedrijfsruimte of beursstand gebruikt worden.

De L-banner is een banner welke zijn naam heeft de danken aan het L-vormige frame waaraan de banner wordt bevestigd. Het is een relatief goedkoop, lichtgewicht alternatief voor andere banners. Deze banners zijn onmisbaar op beurzen of vergelijkbare evenementen. De L-banner is eenvoudig te vervoeren dankzij het lichtgewicht, inschuifbare aluminium frame. Het unieke van L-banners is dat ze één-, twee- of zelfs driezijdig leverbaar zijn.

 

L-banners ontwerp

 

L-banner laten ontwerpen

Bij OKO GRAPhia weten wij dat het ontwerp van een L-banner het visitekaartje van uw bedrijf is. Dit stelt eisen aan inhoud en vormgeving. U kunt het als een simpel banner met onscherpe foto's en een rommelig ontwerp naar buiten brengen, maar u kan er ook voor kiezen om een professionele en sprekende L-banner laten ontwerpen waarmee u goed voor de dag komt bij uw klanten.

Wilt u een L-banner laten ontwerpen om uw product te promoten? OKO GRAPhia bedenkt en realiseert L-banners voor bijeenkomsten, congressen, beurzen en andere evenementen. Of u nou een chique, speels, strak, uitbundig of eenvoudig ontwerp zoekt, wij gaan graag voor u aan de slag. In uw huisstijl, of juist eens wat anders.. Wij ontwerpen voor u met veel passie een unieke L-banner die bij de kwaliteit van uw product of dienst past, met oog voor detail en van topkwaliteit.

 

 

L-banner ontwerpen

 

L-banner laten drukken

Naast het bedenken en vormgeven van uw L-banners helpen we graag bij het realiseren van het drukwerk. Wij bedrukken enkelzijdige L-banners of 2- of 3-zijdige l-banners. Deze banners zijn voorzien van 1, 2 of 3 spandoeken van 90 x 200 cm groot. Wanneer u kiest voor een meerzijdige banner kan elke zijde van een andere bedrukking worden voorzien. U hebt de keuze uit 350 grams premium blockout of het populaire 510 grams scheurvast spandoek.

 

Wilt u een L-banner met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw L-banners !!!