Wij ontwerpen voor u een logo dat bij visie van uw bedrijf past!

Bedrijfsidentiteit

U krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk!

Een logo weerspiegelt de identiteit van uw bedrijf. Het vat uw visie, filosofie, waarden, plaats in de markt en ambities samen in een eenvoudige grafische vorm. Dat is ook de kunst van een logo ontwerpen: het eenvoudig vertalen van een bedrijfsmatige boodschap naar een pakkend logo. Wilt u een professioneel logo laten maken dat uw bedrijf herkenbaar maakt? Met ruim 16 jaar ervaring op het gebied van logo ontwerp is OKO GRAPhia uw creatieve partner.

Bedrijfslogo

De basis van alle uitingen van uw bedrijf is de huisstijl. En een logo is het fundament van uw huisstijl. En dat geldt voor zowel kleine als grote bedrijven. Zonder een herkenbare logo is het onmogelijk om een duidelijke lijn te krijgen in alle verschillende communicatie-uitingen.

Het logo moet een uniek en herkenbaar beeldmerk zijn, u stelt uw bedrijf zonder woorden voor. Het is belangrijk dat het logo precies past bij het bedrijf, en dat anderen de onderneming in één oogopslag herkennen. Een goed ontwerp is de perfecte samenstelling van kleuren, vormen en ideeën. Een unieke vorm, kleur en typografie zijn de bouwstenen voor een onderscheidende logo!

 

 

Bedrijfslogo ontwerp

 

Logo ontwerp

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen woorden of letters combineren met een afbeelding. Het logo moet één geheel uitstralen en passen bij de visie en doelstellingen van het bedrijf. Bij OKO GRAPhia verstaan wij het vak van logo ontwerper als geen ander. Of u nou een speels, strak of eenvoudig ontwerp zoekt, wij gaan graag voor u aan de slag. Soms is een logo verouderd, maar wilt u het niet helemaal loslaten. Geen probleem, want wij kunnen uw logo restylen naar de huidige tijd. Zo blijft u deels bij het oude design, alleen dan toegepast op het huidige tijdperk waardoor het beeldmerk nog vele jaren vooruit kan.

 

+ Bekijk hier enkele voorbeelden van door ons ontworpen logo's

 

 

Nieuw logo ontwerpen?

 

 

Gratis logo ontwerpen

“Maak nu in een paar minuten uw eigen logo! Bespaar uw bedrijf tijd en geld, probeer het nu! ... technologie om uw bedrijf een professionele look te geven – in maar een paar minuten“
Het klinkt geweldig, maar zou het echt waar zijn?

Tegenwoordig zijn er online veel logo generators te vinden. U voert uw bedrijfsnaam in en met een eenvoudig druk op knop rollen er tientallen logo’s uit. Het grootste voordeel is prijs: voor enkele euro’s hebt u een logo. Een gratis logo klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk, maar het is toch geen goed idee? Vaak kunnen meerdere bedrijven gebruik maken van dezelfde symbolen of afbeeldingen daarom een gratis logo is nooit uniek en onderscheidend. U bent waarschijnlijk de honderdste met dit logo dus hebt u ook geen rechten van het ontwerp.

Als u professioneel wilt overkomen, is een goed logo erg belangrijk. U hebt namelijk maar één kans op een goede eerste indruk. Bespaar dus niet op een logo en investeer in een professionele uitstraling. Een goed logo verdient zichzelf terug!

 

Gratis logo ontwerpen

 

 

Zelf logo ontwerpen

Het is natuurlijk superleuk om zelf het logo te maken voor uw eigen onderneming. Als u u creatief bent en kennis van grafische programma's hebt zodat u uw ideeën goed kunt uitwerken dan is het misschien een goedkoopste alternatief.

Hebt u uw logo zelf in elkaar geknutseld? Hoe ziet uw ideale logo eruit? Bent u tevreden met het eindresultaat? Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent of uw zelfgemaakte logo niet aan de technische eisen voldoet. Wij helpen u graag om uw ideeën verder uit te werken zodat u het beste haalt uit de huisstijl ontwikkeling voor uw bedrijf.

 

Zelf logo ontwerpen

 

 

Een logo laten ontwerpen door OKO GRAPhia

Met al meer dan 16 jaar ervaring in het maken van logo's is OKO GRAPhia een expert in logo's en huisstijlen. Of het nu gaat om een complexe bedrijfslogo ontwerp, product logo of eenvoudige logo voor startende ondernemer. Wij zorgen altijd voor een unieke en passende ontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht. De door ons ontworpen logo's zijn professioneel, stijlvol en altijd volledig maatwerk.

 

Restyling van een logo

 

 

Betaalbare logo voor starters, ondernemers, ZZP en MKB

Wilt u een eigen bedrijf starten of bent u pas gestart? We begrijpen heel goed dat de startende ondernemer keuzes moet maken. Het budget is niet onbeperkt. Daarom hebben we het huisstijl pakket voor startende ondernemers opgezet. Simpelweg omdat we graag willen dat je een vliegende start maakt. We ontwerpen een passend logo, visitekaartje, briefpapier, of envelop op maat en voor een eerlijke prijs.

 

+ Lees meer over het huisstijl pakket voor startende ondernemers

 

We vinden het leuk om vrijblijvend bij u op gesprek te komen om samen de verschillende mogelijkheden doornemen en u meer inzicht geven in de te verwachten kosten. Een logo ontwerpen is immers niet iets wat u elke dag doet. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

 

Wilt u een een nieuwe huisstijl professioneel laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw huisstijl!