Makelaarsborden - ontwerp & drukwerk
ontwerp, drukwerk en levering van makelaarsbord in V-uitvoering en vrijstaande makelaarsborden

Makelaarsborden - ontwerp & drukwerk

Bent u van plan om uw huis te verkopen of wilt u een kantoorpand verhuren? Wij ontwerpen makelaarsborden voor particulieren en bedrijven. Naast het vormgeven van uw makelaarsborden helpen we graag bij het realiseren van het drukwerk. Persoonlijke en no-nonsensaanpak staat bij OKO GRAPhia altijd centraal! Als kleine onderneming zijn we flexibel en staan we altijd voor u klaar. Samen gaan we voor een pakkend resultaat en dit aan een vaste prijs.

 

Makelaarsborden laten ontwerpen

Makelaarsborden zijn tegenwoordig niet uit het straatbeeld weg te denken. Uit onderzoek blijkt dat het bekende bord met ‘te koop’ of ‘te huur’ nog steeds verantwoordelijk is voor veel serieuze interesse in een woning. Voor een gerichte verkooptactiek is dus een makelaarsbord een onmisbaar instrument.

OKO GRAPhia is de specialist in het ontwerpen en bedrukken van makelaarsborden. Wij ontwerpen raamborden en vrijstaande makelaarsborden in alle vormen en maten en begeleiden het gehele proces vanaf het moment dat wij de opdracht starten tot het moment dat het bij u zal worden afgeleverd. Ook met de drukker heeft u niets te maken, wij regelen alles voor u. Het enige waar u over hoeft na te denken is de boodschap die u wilt uitdragen. Wij laaten uw bord opvallen, de juiste doelgroep aanspreken en uw boodschap zo goed mogelijk overbrengen. Wij passen uw huisstijl toe of laten onze creativiteit helemaal los gaan door middel van typografie, fotografie en illustraties. Wilt u een makelaarsbord laten ontwerpen en bedrukken? Dan is OKO GRAPhia degene die je zoekt!!!

 

makelaarsborden ontwerp

 

Makelaarsborden bedrukken voor de beste prijs!

Naast het bedenken en vormgeven van uw makelaarsborden helpen we graag bij het realiseren van het drukwerk. Onze makelaarsborden zijn weerbestendig en zorgen er voor dat het goed opvalt dat het desbetreffende huis of appartement te koop staat! De mogelijkheden zijn eindeloos, van een simpel driehoeksbord tot speciale borden met ronddraaiende elementen om nog meer op te vallen. Deze makelaarsborden worden gedrukt op Polyprop materiaal (hierdoor zijn deze zeer geschikt voor outdoor gebruik) en zijn zeer makkelijk te bevestigen met de meegeleverde tape of zuignappen.

 

 

makelaarsborden drukwerk

 

Makelaarsborden bestellen?

Naast het ontwerp van de makelaarsborden, bieden we bij OKO GRAPhia ook verschillende modellen in diverse formaten. OKO GRAPhia heeft zowel een makelaarsbord in V-uitvoering voor ruit of wandbevestiging in assortiment als vrijstaande makelaarsborden voorzien van grondpin. De V-borden zijn in meerdere kleuren te bedrukken. Onze vrijstaande borden zijn voorzien van een dibond tekstpaneel waarop belettering of een full colour kan worden aangebracht.

 

Makelaarsbord V-uitvoering

 

raamborden ontwerp

 

De meest bestelde makelaarsborden drukken we in de vorm van raamborden. Deze maken we van 3,5 mm dik kanaalplaat. Dit materiaal is licht en zeer goed bestendig tegen alle weersomstandigheden. Raamborden hebben we in vele maten, zelfs het bestellen van een eigen formaat is mogelijk.

 

Vrijstaand makelaarsborden

 

vrijstaand makelaarsborden

 

Moet het bord in de tuin komen te staan, kies dan voor de vrijstaand borden. Deze borden zijn gemaakt van stevig 3 mm dik forex. Wat net als het kanaalplaat van de raamborden, zeer goed geschikt is voor buiten gebruik. Deze borden hebben we zo wel staand als liggend.

 

Wilt u een makelaarsbord laten ontwerpen en bedrukken?


Wij leveren makelaarsborden van hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige prijzen !!!