Mastvlaggen
wij ontwerpen, drukken en leveren mastvlaggen...

Ontwerp en bedrukking van mastvlaggen

Een mastvlag is het ideale promotiemateriaal voor elke gelegenheid, want met het juiste ontwerp kunt u uw winkel of bedrijfspand laten uitblinken. Wilt u een mastvlag ontwerpen voor een winkel, kantoorpand, tankstation, festival of andere evenement? OKO GRAPhia is u graag van dienst! Wij ontwerpen en bedrukken professionele mastvlaggen tegen een scherpe prijs.

 

Mastvlaggen

Mastvlaggen komt u overal tegen: bij winkels, kantoorpanden, tankstations, festivals en andere evenementen. Niet voor niets worden mastvlaggen ingezet om de exposure te vergroten: door zijn grote drukoppervlak is dit een echte eyecatcher, die opvallend wappert in de wind. Deze vlaggen zijn ware aandachttrekkers en al vanaf grote afstand zichtbaar, vooral met een creatief ontwerp!

 

Bedrijfs mastvlaggen

 

Mastvlaggen laten ontwerpen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve mastvlag ontwerp? Wij denken graag met u mee! De vormgeving van vlaggen is essentieel om uw boodschap over te brengen. Daarbij speelt de huisstijl en het logo van jouw bedrijf een belangrijke rol. Samen met u creƫren wij een professioneel ontwerp voor uw mastvlag. Zo ontwerpen wij persoonlijke en unieke mastvlaggen op hoog niveau.

Wilt u een mastvlag laten ontwerpen? Neem nu met ons contact op. Wij helpen u graag! Wij zetten alles op alles voor een tevreden resultaat en garanderen 100% creativiteit.

 

 

Marine mastvlaggen ontwerp

 

Mastvlaggen laten drukken

Naast het ontwerpen van uw mastvlaggen verzorgen wij ook graag het drukwerk (ook zonder dat wij het ontwerpen). Of het nu gaat om het promoten van een nieuwe actie, aandacht trekken tijdens een beurs of expositie. Ongeacht in welke branche u actief bent, OKO GRAPhia levert hoogwaardige mastvlaggen die voldoen aan al uw eisen.

 

Sport mastvlaggen ontwerp

 

Bedrukking

Mastvlaggen worden full colour bedrukt, wat inhoudt dat je iedere gewenste kleur in je ontwerp kan gebruiken. Door de doordruk van 95% is de bedrukking aan beide kanten zichtbaar (achterkant in spiegelbeeld).

 

Materiaal

De mastvlaggen worden bedrukt op 110 grams vlaggendoek, waarbij je kan kiezen uit regulier vlaggendoek en een winddoorlatende variant. Het voordeel van winddoorlatend vlaggendoek is dat deze een gatenstructuur heeft en beter bestand is tegen wind.

 

Afwerking

Alle mastvlaggen worden standaard omgezoomd. Verder kunnen ze worden voorzien van twee verschillende afwerkingen:

 

  • Plastic bevestigingsclips  Onze bevestigingsclips worden evenredig over de linkerkant van de vlaggen verdeeld. Hierdoor hangen onze vlaggen altijd strak, zoals het hoort.
  •  
  • Touwtje en lus  Onze mastvlaggen kunnen ook afgewerkt worden met een een touwtje en lus. De bovenkant van de vlag wordt voorzien van een lusje en de onderkant van een touwtje (25 cm).
  •  

Wilt u een mastvlag met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw mastvlaggen !!!