Ontwerp en drukwerk van steeketiketten, sleufetiketten, kliketiketten, potcovers en bloemenhoezen

Horticultuur - grafisch ontwerp

Wilt u uw plantenetiket op maat laten ontwerpen?

Bij OKO GRAPhia geloven we dat elke kwekersbedrijf uniek is. Daarom heeft ook elke gekweekte bloemen en plantensoort een uniek ontwerp nodig. Of het nu om steeketiketten, beeldetiketten, hangetiketten, kliketiketten of potcovers en bloemenhoezen gaat. Wij ontwerpen en drukken al jaren vol passie etiketten en verpakkingen voor bloemen en planten in alle vormen en maten op top niveau.

 

Etiketten voor bloemen en planten

Plantenlabels worden voornamelijk gebruikt in de florabranche. Het is prettig direct te weten om welke plant het gaat en wat de eigenschappen zijn. Met plantenlabels is dit direct zichtbaar! Een plantenetiket heft dus een informatieve functie. Maar het is ook belangrijk dat het etiket de aantrekkelijkheid van het product verhoogt en er voor de consument herkenbaar uitziet. Plantenlabels trekken de aandacht, genereren omzet en vertegenwoordigen de plantensoort en de kwekerij.

Als u kijkt naar de verschillende plantenlabels die worden aangeboden is het u misschien al opgevallen dat er verschillende soorten van dit soort labels zijn. Ven de steeketiketten, beeldetiketten, hangetiketten, kliketiketten tot draagbandjes. Alle labels zijn ook in verschillende maten , vormen en materialen verkrijgbaar. De keuze is enorm.

 

 

Plantenlabels ontwerp

 

Professioneel plantenetiketten laten ontwerpen

Plantenetiketten zijn de visitekaartjes van uw product en daarmee van uw bedrijf. Met een helder en gedurfd ontworpen steeketiket, hangetiket of kliketiket maakt u niet alleen uw planten zichtbaar maar zorgt dit ook voor herkenbaarheid bij uw klant. OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het ontwerpen van etiketten voor de horticultuur: tuincentra, telers, kwekers, tuinbouw. Wij verzorgen het totale proces van het ontwerp, fotografie, illustraties tot drukwerk en logistiek voor uw etiketten.

Wij ontwerpen en drukken etiketten voor bloemen en planten die u op verschillende manieren kunt toepassen:

 

Etiketten voor de professionele tuinbouw

 

Steeketiketten voor planten & bloemen

Steeketiketten zijn snel en gemakkelijk in de aarde te steken, zonder behulp van stokjes of elastiekjes zodat er zo weinig mogelijk aan de plant of bloem wordt gezeten. Wij ontwerpen en bedrukken uw steeketiketten op ieder gewenst format en in elke gewenste stansvorm.

 

Steeketiketten voor planten & bloemen

 

Hanglabels voor planten & bloemen

Hanglabels worden vaak gebruikt in de florabranche. De hanglabels kunnen volledig naar wens ontworpen en bedrukt worden. Ook verschillende formaten, stansvormen en materiaalsoorten zijn mogelijk. De hanglabels kunnen ook worden voorzien van een stokje of elastiek.

 

Hanglabels voor planten & bloemen

 

Kliketiketten voor planten & bloemen

Een plantenpot is pas helemaal compleet met een mooi ontworpen kliketiket. Kliketiketten worden niet in de aarde gestoken, maar in de rand van de plantenpot. Met een enkele klik zijn kliketiketten makkelijk te bevestigen aan de pot. Zo bent u zeker van een heldere en zichtbare presentatie, in elk gewenst ontwerp.

 

Kliketiketten voor planten & bloemen

 

Draagbandjes voor planten & bloemen

Een draagbandje is functioneel - consumenten nemen de pot gemakkelijk mee aan het draagbandje - maar daarmee is nog niet alles gezegd. Met een goed ontworpen draagbandje laat u meteen zien wie u bent en waar u voor staat. Een mooi draagbandje is niet alleen functioneel maar straalt ook kwaliteit uit en zorgt dat uw klant juist uw product des te gemakkelijker aankoopt.

 

Draagbandjes ontwerp

 

Potcovers

Potcovers zijn ideaal voor o.a. het versieren van potten. Het is een erg voordelige en eenvoudige manier om uw planten wat meer te laten opvallen! De plant blijft zichtbaar, de oppervlakte van de pot wordt benut. De Potcover schuift u eenvoudig om de ronde of vierkante potvorm en verandert de pot in een commerciƫle verpakking. Met een potcover of potwikkel geeft uw product meer sfeer, waardoor u sneller de aandacht van de klant trekt.

 

Potcovers voor planten & bloemen

 

Hoezen voor planten & bloemen

Bloemenhoezen worden over de hele wereld gebruikt. Een goed plantenhoezen ontwerp zorgt voor meer aandacht en uiteindelijk voor meer verkoop. Een mooie hoezen voor planten en bloemen zorgen dus voor een goed product. De uitdaging is mooie hoezen te ontwerpen die opvallen, functioneel zijn en een product kunnen verkopen. Studio OKO GRAPhia heeft de expertise in huis om u hiermee van dienst te zijn. Door de combinatie van creatief denken met brede kennis van de materialen en productietechnieken creƫren we onderscheidende en professionele ontwerpen, zowel voor kleine als grote opdrachtgevers. Onze plantenhoezen zijn uniek en altijd volledig maatwerk.

 

Hoezen voor planten & bloemen

 

Plantenetiketten leten drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers en plantenetiketten leveranciers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw etiketten. Of het nu gaat om steeketiketten, sleufetiketten, kliketiketten of draagbandjes, potcovers en bloemenhoezen. OKO GRAPhia levert hoogwaardige plantenetiketten die voldoen aan al uw eisen.

 

Horticulture design

 

 

Wilt u een plantenetiket met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp van uw plantenetiketten!!!