Presentatiemappen & ordners- ontwerp en drukwerk van offertemappen

Presentatiemappen & offertemappen

Wilt u presentatiemappen laten ontwerpen en bedrukken?

Presentatiemappen, ook wel offertemappen genoemd, worden veel gebruikt voor offertes, contracten, als handout bij lezingen en voor promotionele doeleinden. De presentatiemap is een visitekaartje van uw organisatie. Een professioneel presentatiemap laten ontwerpen zorgt ervoor dat mensen een eerste positieve indruk krijgen van uw bedrijf. OKO GRAPhia helpt u met het ontwerpen en bedrukken van offertemappen, orders en ringbandmappen tegen een eerlijke prijs. Wij zorgen ervoor dat uw presentatiemappen aansluiten bij uw huisstijl en op een effectieve manier uw doelgroep aanspreken.

 

Presentatiemappen & offertemappen

Een presentatiemap is een prima oplossing om losse papieren of documenten georganiseerd en beschermd bij elkaar te houden. Bovendien straalt een presentatiemap uw bedrijfsidentiteit uit. Presentatiemappen kunnen dienen als promotiemateriaal met uw opvallende merklogo en aanstekelijk bedrijfsslogan. Zoals bij de meeste marketingmaterialen kunnen ook presentatiemappen , offertemappen ook gepersonaliseerd worden, om een impact te hebben op zowel uw klanten als uw bedrijfspartners.

OKO GRAPhia ontwerpt en/of drukt graag een pakkende, hoge kwaliteit, full color presentatie- of offertemap, welke past binnen uw huisstijl. Dit met het oog op de markt en de wensen van u en uw klanten. Daarnaast houden wij rekening met de eisen die de drukker aan het ontwerp stelt. Wij leveren presentatiemappen, offertemappen, ringbandmappen en orders van hoge kwaliteit in verschillende soorten, maten en materialen:

 

Presentatiemappen 2-delig

Presentatiemappen 2-delig

Presentatiemappen 3-delig

Presentatiemappen 3-delig

Presentatiemappen met flappen

Presentatiemappen met flappen

Presentatiemappen met insteekvakken

Presentatiemappen met insteekvakken

Offertemappen met visitekaartje

Presentatiemappen met visitekaartje

Presentatiemappen met afsluitklep

Presentatiemappen met afsluitklep

Verzendmappen met adresvenster

Verzendmappen met adresvenster

Klemmappen ontwerp

Klemmappen

Ordners en ringbanden

Ordners en ringbanden zijn de meest gebruikte mappen om papieren & documenten te bewaren, te ordenen en te beschermen. Zowel ordners als ringbanden helpen u bij het creëren van een overzichtelijke papierhuishouding.

Een ringmap ontwerpen en produceren kan bij ons helemaal naar uw eigen wens. U kunt kiezen uit zowel ringbanden als ordners, waarmee u uw zaken helemaal op orde maakt. We begrijpen dat iedereen een andere behoefte heeft als het gaat om ringbanden en andere mappen en daarom kunt u ze bij OKO GRAPhia volledig laten ontwerpen en drukken. Zo kunt u de ringband snel bedrukken in uw eigen huisstijl en met uw eigen logo.

Ordners en ringbanden

Ordners en ringbanden

Slipcase mappen ontwerp

Slipcase mappen

Presentatiemappen of offertemappen drukken

Offertemappen, ringbandmappen en orders kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden. Ook heeft u de keuze tussen full-color en zwart. Met een speciale afwerking van uw presentatiemap, kunt u accenten aanbrengen op het ontwerp. Zo kunt u met een SPOT-UV laag een subtiele glans laten drukken over een bepaald deel van uw mappen, of met folie druk juist een metallic glans laag in bijv. goud of zilver. Ook kunt u een deel van uw ringbandmap laten pregen/ blinddrukken waardoor er reliëf te voelen is, deze techniek wordt vaak gebruikt door letterpress drukkerijen.

 

Presentatiemappen - de meest gebruikte formaten

 • A4 formaat staand of liggend,
 • A5 formaat staand of liggend,
 • Vierkant formaat 14,8 x 14,8 cm,
 • Vulhoogte 1 mm,
 • Vulhoogte 5 mm.

 

Ringbanden en ordners - de meest gebruikte formaten
Presentatie ringbanden zijn te verkrijgen als ringband 2 rings, ringband 4 rings of ringband 23 rings. De papiergrootte van de presentatie ringbanden variëren tussen:

 • A3 mappen,
 • A4 mappen,
 • A5 mappen,
 • XL varianten die geschikt zijn voor het gebruik van showtassen die breder zijn dan A4.

 

Presentatiemappen en ringbanden - de meest gebruikte materialen

 • Standaard karton/papiersoorten vanaf 300 tot 400 grams,
 • Milieuvriendelijk karton/papiersoorten vanaf 300 tot 400 grams,
 • Kunststof,
 • Hout,
 • Aluminium,
 • Linnen (ringbanden en ordners).

 

 

Wilt u een presentatiemappen laten ontwerpen en bedrukken?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp van uw presentatiemappen!!!