Wij ontwerpen, drukken en leveren reclameborden

OKO GRAPhia reclameborden ontwerp

Ontwerp en bedrukking van reclameborden

Wilt u een reclamebord ontwerpen voor uw onderneming? OKO GRAPhia is u graag van dienst! Van het ontwerpen van stoepborden, gevelborden, bouwborden, bewegwijzeringsborden, verkeersborden, makelaarsborden, voetbalborden en informatieborden tot billboard campagnes. Wij ontwerpen aandacht trekkende, unieke qua vormgeving reclameborden met de uitstraling die bij uw bedrijf en doelgroep past.

 

Reclameborden

Reclameborden zijn er letterlijk in alle soorten en maten. Langs de weg, op winkelpanden of kantoorpanden, bouwterreinen en op evenementen trekken goede reclameborden effectief de aandacht van bezoekers en potentiële nieuwe klanten. Het grootste voordeel van reclameborden is dat ze gemakkelijk opvallen. Mensen hebben snel de neiging om naar een reclamebord te kijken omdat ze veelal groot van omvang zijn. Met een reclamebord heeft u dus de mogelijkheid om in het oog te springen of een bepaalde boodschap op een efficiënte manier over te brengen.

 

Reclameborden ontwerp

 

Reclameborden laten ontwerpen

Onze huidige samenleving is erg gehaast, mensen zijn altijd onderweg en besteden veel tijd in de auto op de weg. Reclameborden zijn door de vele contactmomenten met de consumenten erg effectief. Het grote formaat in combinatie met een opvallend ontwerp, welke de kijker, ondanks een korte blik, even laat nadenken over de boodschap of het geprezen product. Dat is uiteindelijk het gewenste effect van elke reclamebord!

 

Reclameborden ontwerpen

 

OKO GRAPhia heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bedrukken van reclameborden. Wij verzorgen het grafisch ontwerpen van reclameborden in alle variaties. Van het ontwerpen van bewegwijzeringsborden, gevelborden, verkeersborden, bouwborden, stoepborden, makelaarsborden, voetbalborden, informatieborden tot infografics. Groot, klein, voor binnen of buiten. Alles is mogelijk! Wij ontwerpen uw reclamebord volledig in overeenstemming met uw huisstijl en identiteit. Vanaf het eerste idee tot het uiteindelijke product. OKO GRAPhia is u van dienst met het ontwerpen, maar geeft ook advies over materiaal soorten, formaat en de vorm van uw drukwerk.

 

 

Reclamebord laten drukken

 

Reclamebord laten drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw spandoeken. Of het nu gaat om het promoten van een nieuwe actie, aandacht trekken tijdens een beurs, expositie of het afbakenen van het bouwterrein. Ongeacht in welke branche u actief bent, OKO GRAPhia levert hoogwaardige reclamebord die voldoen aan al uw eisen.

 

Wilt u een reclamebord met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw reclameborden!