Roll-up banner bestellen - ontwerpen en bedrukken in hoge kwaliteit

OKO GRAPhia roll-up banners ontwerp

Trek de aandacht met professioneel ontworpen roll-up banners!

Geeft u een presentatie? Gaat u op een beurs staan? Gaat u naar netwerkbijeenkomsten zoals open coffees, open borrels of business clubs? Dan is een roll-up banner zeer effectief. Wilt u een roll-up banner laten ontwerpen of wilt u dat wij de drukwerk voor een banner voor u verzorgen? Wij helpen u graag! Als ervaren grafisch ontwerpbureau zorgt OKO GRAPhia voor een trendy en stijlvol ontwerp van uw roll-up banner.

 

Roll-up banners

Een beurs, lezing, presentatie, open dag, opening, voorlichtingsavond… Waar denkt u het eerst aan als u een geschikt communicatiemiddel zoekt om uw bedrijfsnaam, product of logo te laten zien aan een geïnteresseerd publiek? Natuurlijk! Een roll-up banner! Een roll-up banner doet overal goed werk. In een winkel is een oprolbare display een uitgekiend medium om shoppers attent te maken op aanbiedingen. Of u zet ‘m gewoon neer bij het zitje van de receptie van uw bedrijf. Niks zo handig, snel en goedkoop als een roll-up banner. Kleine formaten zijn handig als baliedisplay. Grotere roll-up banners, tot zelfs drie meter, hebben als vloerdisplay een ingebouwde stopping power.

 

Roll-up banners

 

Een perfecte drager van uw boodschap

De roll-up banner is met recht een populair presentatiesysteem. Makkelijk op- en uit te rollen en toch een opvallend gezicht, de roll-up banner heeft eigenlijk alleen maar voordelen:

 • Roll-up banners zijn in de hoogst denkbare kwaliteit fullcolour te bedrukken en ze gaan makkelijk tot 3 meter hoogte.
 • Een roll-up banner is vrijstaand, u kunt ‘m dankzij zijn uitklapbare voetjes overal neerzetten waar u wilt.
 • Binnen een halve minuut staat uw roll-up banner op zijn plaats.
 • Hij is vederlicht en zit in een stevige cassette opgeborgen. Ook tijdens het transport is er geen kans op beschadigingen.
 • Roll up banners zijn relatief goedkope, duurzame en efficiënte dragers van uw boodschap.

 

Reclame roll-up banners

 

Roll-up banner laten ontwerpen

Een roll-up banner is meer dan een mooi plaatje creëren. Het is een middel om uw product of dienst te promoten en de identiteit van uw bedrijf te versterken. Goede professionele roll-up banner ontwerp is dus echt heel belangrijk. Beeld en tekst moeten elkaar versterken, een banner moet de aandacht trekken en moet direct de boodschap communiceren. Daarbij moet een roll-up banner de identiteit van uw bedrijf herkenbaar weergeven. Een succesvol roll-up banner ontwerp is een juiste combinatie van kleur, artwork, typografie, boodschap en beeld.

Wilt u een roll-up banner laten ontwerpen om uw product te promoten? OKO GRAPhia bedenkt en realiseert uw roll-up banners voor bijeenkomsten, congressen, beurzen en andere evenementen. Of u nu uw product wilt verkopen of u uw bedrijf en uw diensten presenteren; met professionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat uw roll-up banner in het oog springt en tot actie leidt.

 

Roll-up banner laten bedrukken Rollup banners laten bestellen Roll-up banner laten drukken

 

 

Roll-up banner laten drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw reclame uitingen. Bij het selecteren van de drukkerij houden we niet alleen rekening met het ontwerp van uw communicatiemiddel, maar ook met uw wensen op het gebied van afwerking verzending en uw budget.

 

Roll-up banner laten drukken

 

Formaten roll-up banners

Roll-up banners zijn verkrijgbaar in diverse formaten:

 • Formaat A4 (Rollup balie display)
 • Formaat A3 (Rollup balie display)
 • Formaat 60 x 200 cm
 • Formaat 80 x 200 cm
 • Formaat 85 x 200 cm
 • Formaat 100 x 200 cm
 • Formaat 120 x 200 cm
 • Formaat 150 x 200 cm
 • Formaat 200 x 200 cm
 • Formaat 200 x 300 cm

 

Wilt u een roll-up banner met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw roll-up banners !!!