Sandwichborden - ontwerp & drukwerk
ontwerp, drukwerk en levering van sandwichborden

Sandwichborden - ontwerp & drukwerk

Wilt u een sandwichbord laten ontwerpen en bedrukken? OKO GRAPhia ondersteunt bedrijven met het ontwerpen en uitvoeren van sandwichborden. Wij ontwerpen en bedrukken sandwichborden die op een opvallende en strakke manier uw bedrijfsidentiteit of evenement tonen aan voorbijgangers en potentiële klanten.

 

Sandwichborden laten ontwerpen

Bedrukte sandwichborden zijn het middel voor de promotie in de buitenlucht van evenementen, activiteiten, festivals en verkiezingen. Deze borden zijn uitstekend zichtbaar voor automobilisten, fietsers én voetgangers. Bij OKO GRAPhia bent u aan het juiste adres voor uw sandwichborden. We laten uw sandwichborden opvallen, de juiste doelgroep aanspreken en u bericht zo goed mogelijk overbrengen. Onze ervaren ontwerpers passen uw huisstijl toe of laten onze creativiteit helemaal los gaan door middel van typografie, fotografie en illustraties. Wilt u een makelaarsbord laten ontwerpen en bedrukken? Dan is OKO GRAPhia degene die u zoekt!!!

 

Sandwichborden ontwerp

 

Sandwichborden bedrukken voor de beste prijs!

Naast het bedenken en vormgeven van uw sandwichborden helpen we graag bij het realiseren van het drukwerk. Onze sandwichborden zijn weerbestendig en ze zijn perfect als u op zoek bent naar promotie voor uw evenement, beurs of als u een andere boodschap wil delen (zoals een actie)! Als kleine onderneming zijn we flexibel en staan we altijd voor u klaar. Samen gaan we voor een ptimaal resultaat voor het meest vriendelijke budget!!!

 

 

Sandwichborden bedrukken voor de beste prijs!

 

Sandwichborden bedrukken

Wij bedrukken sandwichborden met of zonder afwerking op de volgende formaten: B2, B1, A2, A1 of A0. Deze borden maken we van 3,5 mm dik kanaalplaat. Dit materiaal is sterk genoeg voor deze toepassing en licht in gewicht, namelijk slechts 680 g/m2. Daarnaast zijn de borden enkelzijdig en dubbelzijdig te printen of te bestickeren.ed bestendig tegen alle weersomstandigheden. Raamborden hebben we in vele maten, zelfs het bestellen van een eigen formaat is mogelijk.

 

Sandwichborden bevestigen

Sandwichborden worden ook wel driehoeksborden genoemd en ziet u vaak in een constructie aan en rondom lantaarnpalen staan. Om de borden makkelijk aan een verkeersbord, lantaarnpaal of vlaggenmast te bevestigen, voorzien we de borden altijd van 8 kleine boorgaten en 8 tie wraps. Bevestig de borden hiermee en snij de reststukjes van de tie wrap weg voor het mooiste resultaat.

 

Wilt u een sandwichbord laten ontwerpen en bedrukken?


Wij leveren sandwichborden van hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige prijzen !!!