Sluitzegels
ontwerp en drukwerk van sluitzegels en sluitstickers

Wilt u uw sluitzegels op maat laten ontwerpen?

Bent u op zoek naar een uniek op maat ontworpen sluitzegels om te verzegelen van deksels op blikken, potten, doppen van flessen, flacons of tubes? Wij zijn professionele ontwerpers die gespecialiseerd zijn in de vormgeving en illustratie voor sluitzegels etiketten. Of u nu vierkante, rechthoekige, ronde sluitzegels of een eigen stansvorm wilt, het kan allemaal. Bij ons laat u altijd voordelig en gemakkelijk de perfecte sluitstickers ontwerpen en drukken.

 

Wat zijn sluitzegels?

Een sluitzegel etiket wordt regelmatig gebruikt op verschillende producten en allerlei doeleinden. Enkele toepassingen voor sluitstickers zijn het verzegelen van: deksels op blikken en potten, doppen van flessen, flacons en tubes, of een sluitetiket voor pakketten en dozen. Sluitzegels zijn ook perfect om kaarten met een envelop op een mooie manier te sluiten. Hierbij kan je denken aan trouwkaarten, geboortekaarten, kerstkaarten, verjaardagskaarten of andere uitnodigingen. Sluitzegel etiketten zijn behalve voor functionele doeleinden uitermate geschikt voor promotioneel gebruik en geven uw product een luxe uitstraling. Professioneel ontworpen sluitzegels zijn een geweldige manier om uw klanten te laten zien hoeveel zorg en aandacht u besteedt aan alle producten die u verkoopt.

 

sluitzegels

 

Sluitzegels op maat laten ontwerpen

Sluitstickers spelen in de productidentificatie een belangrijke rol. U kunt ze gebruiken om informatie over ingrediƫnten te geven en uw producten te onderscheiden voor uw klanten. Maar ze helpen u ook om een consistente huisstijl te creƫren voor al uw producten en marketing- en promotiemateriaal. Bij OKO GRAPhia weten wij dat het ontwerp en materiaal van een sluitzegel het visitekaartje van uw bedrijf is. Daarom zorgen wij altijd voor een unieke en passende ontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht. De door ons ontworpen sluitzegels zijn professioneel, stijlvol en altijd volledig maatwerk.

 

 

Sluitzegel voor de deksels

 

Sluitzegels laten drukken

Sluitzegels worden toegepast om een voorwerp te sluiten waarna bewust de zegel moet worden verbroken om het object te openen. Doordat de sluitzegel onherstelbaar kapotscheurt, is onmiddelijk zichtbaar dat het product open is gemaakt. Een sluitzegel is altijd een enkelzijdig bedrukt etiket, omdat deze wordt bevestigd met een niet-verwijderbare belijming. Door de vele mogelijkheden wat betreft gestanste vorm en bedrukking is de sluitzegel of op zowel papieren zelfklevende materialen als plastic-, vinyl of PVC toe te passen.

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

sluitzegels voor verpakkingen

 

Wilt u een sluitzegel met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw sluitzegels !!!