Spandoeken
Wij ontwerpen, drukken en leveren spandoeken...

Ontwerp en bedrukking van spandoeken

Een spandoek is het ideale promotiemateriaal voor elke gelegenheid, want met het juiste ontwerp valt uw boodschap of reclame-uiting direct op. Wilt u een spandoek ontwerpen voor uw onderneming, een beurs, showroom, kantoorpand of etalage? OKO GRAPhia is u graag van dienst! Wij ontwerpen en bedrukken spandoeken naar uw wens; bouwhek spandoeken, steigerdoeken, dranghek spandoeken, gevelbanieren in diverse formaten tegen een scherpe prijs.

 

Spandoeken

Spandoeken zien we overal in allerlei vormen en formaten. Langs de weg, op winkelpanden, op kantoorpanden en op evenementen trekken goede reclame spandoeken effectief de aandacht van bezoekers en potentiële nieuwe klanten. Het grootste voordeel vanspandoeken is dat ze gemakkelijk opvallen. Mensen hebben snel de neiging om naar een spandoek te kijken omdat ze veelal groot van omvang zijn. Met een spandoek heeft u dus de mogelijkheid om in het oog te springen of een bepaalde boodschap op een efficiënte manier over te brengen. Spandoek voor een beurs, showroom, bouwhek of gewoon in de etalage is een ideaal reclame middel!!!

 

Spandoeken ontwerp

 

Spandoek laten ontwerpen

Voor het ontwerpen van een spandoek bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres. Het ontwerpen van een spandoek is meer dan alleen een naam en een mooi plaatje samenvoegen. Een spandoek moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf en het moet ook uw klanten aanspreken. Of u nu uw product wilt verkopen of u uw bedrijf en uw diensten presenteren; met professionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat uw spandoek in het oog springt en tot actie leidt. Op basis van uw ideeën en onze creativiteit ontwerpen wij een uniek spandoek speciaal voor uw onderneming. Het nieuwe spandoek zorgt voor een herkenbaar beeld en onderscheidt ten op zichte van andere ondernemers.

Wilt u een spandoek laten ontwerpen? Neem nu met ons contact op. Wij helpen u graag! Wij zetten alles op alles voor een tevreden resultaat en garanderen 100% creativiteit.

 

 

Groot formaat spandoeken

 

Spandoek laten drukken

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Uiteraard gaan we alleen voor de beste kwaliteit, wat betekent dat wij altijd de juiste drukkerij selecteren voor uw spandoeken. Of het nu gaat om het promoten van een nieuwe actie, aandacht trekken tijdens een beurs of expositie of het afbakenen van het bouwterrein. Ongeacht in welke branche u actief bent, OKO GRAPhia levert hoogwaardige spandoeken die voldoen aan al uw eisen.

 

Reclame spandoeken

 

Spandoeken van hoge kwaliteit en in elk formaat

Wij ontwerpen en bedrukken spandoeken op maat. U bent vrij om het formaat van uw spandoek zelf te kiezen. Wij kunnen spandoeken tot max. formaat van 480 x 1000 cm bedrukken.

 

Reclame spandoeken ontwerp

 

Welk spandoek materiaal is de beste keuze?

De meest gebruikte materialen voor spandoeken zijn: bisonyl, mesh en blockout. U weet wellicht niet welk materiaal het beste aansluit op uw doel? Wij adviseren u graag over de eigenschappen van de diverse materiaalsoorten. Afhankelijk of u uw spandoek binnen of buiten wilt hangen, helpen wij graag mee om de juiste keuze te maken.

 

 • Meshdoek spandoek  Meshdoek is licht geperforeerd, waardoor de wind er doorheen kan. Hierdoor is dit materiaal goed te gebruiken op plekken waar het veel en hard waait. Hoewel dit doek wind doorlaat, is het niet geschikt om te gebruiken bij stormkracht.
 •  
 • Bisonyl scheurvast spandoek  Het materiaal wat het meeste wordt gekozen voor het bedrukken van spandoeken is bisonyl. De kleuren van je ontwerp komen prachtig uit op dit sterke geweven materiaal. Bisonyl spandoek laat geen wind en licht door.
 •  
 • Premium block out  Dit materiaal kan gebruikt worden in spandoeken als premium en luxe alternatief voor scheurvast bisonyl spandoek. Het materiaal is scheurvast en heeft een grijze achterzijde waardoor licht er niet doorheen kan schijnen vanaf de achterkant.
 •  

 

 

Reclame spandoeken bedrukken

 

Afwerking van uw spandoek

Spandoeken kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. De afwerking zal altijd toegepast worden op alle zijden van het spandoek:

 

 • Omzomen  Bij het kiezen van deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd. Hierdoor zijn de randen steviger, wat vooral het handig is bij het ophangen van spandoeken. Omzomen is niet mogelijk bij dubbelzijdig bedrukte spandoeken.
 •  
 • Omzomen en met ogen in de hoeken  Bij het kiezen van deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd en voorzien van 4 transparante ogen van kunststof in de hoeken. Transparante ogen zijn sterker dan metalen ogen en roesten niet. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm.
 •  
 • Omzomen en met ogen om de 30 of 50 cm  Bij deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd en voorzien van 4 transparante ogen van kunststof in de hoeken. Deze ogen zijn sterker dan metalen ogen en roesten niet. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm. De ogen kunnen om de 30 of om de 50 cm worden geplaatst.
 •  
 • Tunnelzoom  We kunnen ook een tunnelzoom aanbrengen, handig als je de banner door middel van palen/stokken wilt bevestigen. Deze kunnen we aan de boven- en onderkant óf links en rechts plaatsen. Let op dat je geen belangrijke informatie binnen 11 cm van de tunnelzoom plaatst.

Wilt u een spandoek met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw spandoeken !!!