Logo & huisstijl voor startende bedrijven, ondernemers, zzp'ers en mkb'ers

Logo & huisstijl voor bedrijven

Logo & huisstijl ontwerp binnen uw budget!

Een professioneel ontworpen logo en huisstijl wekt vertrouwen en geloofwaardigheid bij klanten. Wilt u uw bedrijf een professionele uitstraling geven? Voor ondernemers, startende bedrijven en ZZP'ers bieden we een interessante oplossing in de vorm van een huisstijlpakket. Wij ontwerpen een eigentijds en onderscheidend logo, een bijpassende huisstijl. Daarnaast ontvangt u van ons gratis 1000 visitekaartjes. Dit alles volledig op maat en binnen uw budget.

Logo & huisstijl voor startende bedrijven

Gaat u een eigen onderneming beginnen? Of bent u al van start gegaan met uw eigen bedrijf? Als starter moet u ontzettend veel regelen, daarbij komen vaak kosten die u niet heeft voorzien. Dat geldt ook voor het realiseren van een huisstijl. Dit wordt vaak gezien als extra kostenpost, terwijl het hebben van een professioneel logo ontwerp en daarbij aansluitende huisstijl (visitekaartjes, briefpapier en enveloppen) onmisbaar zijn voor u als startende ondernemer. Om uw onderneming toch van meet af aan professioneel en solide in de markt te plaatsen, hanteren wij speciale tarieven voor startende ondernemers; wij zien dit als een investering in úw bedrijf.

 

Logo & huisstijl voor startende bedrijven

 

Waarom is een huisstijl zo belangrijk?

De huisstijl is letterlijk het visitekaartje van een bedrijf. Het is vaak het eerste wat uw (potentiële) klanten zien van u en hebben daar bewust of onbewust meteen een mening over gevormd. Een huisstijl is de vertaling van wat het bedrijf is (identiteit). Een goede consistent doorgevoerde huisstijl versterkt de naamsbekendheid en imago van uw bedrijf, onderscheidt u van uw concurrenten en versterkt de wijze waarop uw medewerkers zich verbonden voelen met uw bedrijf. Een professionele huisstijl is verdient zich dan ook terug.

 

Nieuw huisstijl voor startende bedrijven, ondernemers, zzp'ers en mkb'ers?

 

Een logo & huisstijl laten ontwerpen door OKO GRAPhia

Bent u op zoek naar een logo en bijbehorende huisstijl dat past bij uw onderneming? Bij OKO GRAPhia staan we voor uw klaar om uw huisstijl van A tot Z te ontwerpen. Met al meer dan 16 jaar ervaring in grafische sector is OKO GRAPhia een expert in logo's en huisstijlen. Zo bedenken, ontwerpen en realiseren wij professionele huisstijlen voor startende bedrijven, ondernemers, zzp'ers en mkb'ers. Wij betrekken onze klanten in het ontwerpproces: wij luisteren nauw naar uw wensen en ideeën en komen zo tot een logo en huisstijl ontwerp waarin visuele identiteit, doelgroep en budget centraal staat.

 

+ Bekijk hier enkele voorbeelden van door ons ontworpen huisstijlen

 

 

Nieuw logo voor startende bedrijven, ondernemers, zzp'ers

 

Hoe gaan we te werk?

Stap1. Verblijvende offerte

Vul het offerte formulier voor startende ondernemers in. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Hierna ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een offerte per mail. Als u hierop akkoord geeft nemen wij dan zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken.


Stap2. Kennis maken

OKO GRAPhia maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. In een persoonlijk gesprek inventariseren we gegevens over de doelgroep, eventuele eigen wensen en informatie over de uitstraling van het bedrijf. Wilt u graag in een persoonlijk gesprek? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Bent u een beller? Of toch meer een mailer? OKO GRAPhia voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.


Stap3.Concept en ontwerpfase

De ontwerpfase begint met het bedenken van een concept, waarbij we rekening houden met de besproken eisen. Vervolgens wordt dit digitaal uitgewerkt.


Stap4. Oplevering

De huisstijl wordt gepresenteerd tijdens een persoonlijk gesprek of per e-mail. Bent u nog niet helemaal tevreden met het voorstel, dan beginnen we weer vooraan bij stap 3. Wij ontwerpen net zolang, tot u gehéél trots en blij bent met het resultaat.


Stap5. Eindproducten

Na uw goedkeuring op het definitieve ontwerp volgt vervolgens de factuur. U krijgt uw definitieve bestanden na betaling van deze factuur. Vanaf dat moment bent u officieel eigenaar van de bestanden en de nieuwe huisstijl en mag u deze gebruiken voor al uw commerciële doeleinden.


 

GRATIS VISITEKAARTJES voor starters!

 

GRATIS VISITEKAARTJES!

Omdat het budget van starters over het algemeen klein is bieden wij u een ”goede start” met ons huisstijl starterspakket. Bij afname van starterspakket krijgt u van ons GRATIS 1000 visitekaartjes, eenzijdig of tweezijdig in full-color bedrukt.

U krijgt:

  • 1000 dubbelzijdig visitekaartjes,
  • Uniek op maat gemaakt ,
  • Diverse ontwerpen naar uw wens,
  • Onbeperkt feedback mogelijkheid,
  • Full colour gedrukt op 350 grams mat mc zware papiersoort met een luxe, matte uitstraling,
  • Gratis levering.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

 

 

Bent u een startende ondernemer?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw huisstijl!