Steigerdoekreclame
ontwerp, drukwerk van steigerdoeken

Een steigerdoek als reclame middel

Bent u op zoek naar een steigerdoek om uw bedrijf onder de aandacht te brengen? OKO GRAPhia heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en berdrukken van steigerdoeken. Wij ontwerpen steigerdoeken compleet naar uw eisen en wensen tegen een eerlijke prijs. De door ons ontworpen steigerdoeken zijn functioneel, professioneel, stijlvol en altijd volledig maatwerk. Wij zorgen ervoor dat uw steigerdoeken aansluiten bij uw huisstijl en op een effectieve manier uw doelgroep aanspreken.

 

Steigerdoeken

Steigerdoeken worden gebruikt voor beschermen van de omgeving tegen vallen bouwafval. Het voorzien van uw steiger met uw eigen afbeelding zorgt naast het behouden van de functionele kwaliteiten voor een eyecatcher voor uw onderneming. Door de grootte van een steigerdoek ontstaat een meterslang reclame met uw logo, huisstijl, bedrijfsnaam, product of dienst die van verre afstand zichtbaar is. Met professioneel ontworpen steigerdoeken domineert uw boodschap het straatbeeld.

 

Bouw reclame ontwerp

 

Steigerdoek laten ontwerpen

Wilt u een professionele steigerdoek laten ontwerpen om uw bedrijf of dienst te promoten? OKO GRAPhia kan in elke gewenste stijl een steigerdoek voor uw ontwerpen. Wij ontwerpen sfeervolle steigerdoeken, waarbij de boodschap volledig aangepast kan worden naar uw wens. Daarbij houden wij rekening met uw huisstijl en het verhaal dat u wilt vertellen en uitstralen tot in de kleinste details.

 

 

Steigerdoeken laten ontwerpen en drukken

 

Steigerdoeken laten drukken

OKO GRAPhia kan steigerdoeken voorzien van full color prints, met reclame voor uw bouwbedrijf of informatie over het gebouw dat wordt afgedekt. De combinatie van 310 grams meshdoek met de UV- en waterbestendige inkten maakt dat de steigerdoeken in veel weersomstandigheden gebruikt kunnen worden. Het meshdoek is voorzien van kleine gaatjes, waardoor de wind er goed doorheen kan waaien. Dit maakt het meshdoek ideaal voor gebruik aan steigers.

Steigerdoeken die van s winddoorlatend meshdoek gemaakt zijn, hebben maximale breedte van 235 cm. Wanneer u een breder doek besteld zullen wij het in meerdere delen printen en zullen wij het vervolgens door verhitting aan elkaar lassen.

Bij steigerdoeken zijn er verschillende soorten afwerkingen mogelijk. U kunt het doek laten omzomen met ringen de 20, 30, 40 of 50 cm, ook kunnen er ringen op elke hoek komen. Het is maar net welke voorkeur u heeft. Het voordeel van spandoeken bedrukken met een omzoom is, dat het de kans op (uit)scheuren verkleint. Door een zoom gaat het spandoek langer mee. Als u een groot formaat spandoek wilt laten bedrukken is het verstandig om een omzoom, met ringen om de 20, 30, 40 of 50 cm. te kiezen, in plaats van alleen ringen op de hoek. Zo verstevigd u uw spandoek.

 

 

Steigerdoek ontwerp

 

 

Wilt u een steigerdoek laten ontwerpen en bedrukken?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw steigerdoeken!!!