Stoepborden en stoepbordposters
ontwerp, drukwerk en levering van stoepborden

Stoepborden & stoepbordposters

De meest populaire manier om posters te displayen is het stoepbord. Voor het promoten van een evenement, uw dienst, product of het informeren van mensen is een poster uitermate geschikt. Door het relatieve grote formaat kunt u op grote afstand al opvallen en de mensen aanspreken. Daarnaast kan het ter aankleding van uw winkel, restaurant bedrijfsruimte of beursstand gebruikt worden.

 

Stoepbordposters laten ontwerpen

OKO GRAPhia is de specialist in het ontwerpen en bedrukken van stoepbordposters. Wij ontwerpen stoepbordposters in alle vormen en maten en begeleiden het gehele proces vanaf het moment dat wij de opdracht starten tot het moment dat het bij u zal worden afgeleverd. Ook met de drukker heeft u niets te maken, wij regelen alles voor u. Het enige waar u over hoeft na te denken is de boodschap die u wilt uitdragen. Wij laaten uw poster opvallen, de juiste doelgroep aanspreken en uw boodschap zo goed mogelijk overbrengen. Wij passen uw huisstijl toe of laten onze creativiteit helemaal los gaan door middel van typografie, fotografie en illustraties. Wilt u een poster voor in een stoepbord laten ontwerpen en bedrukken? Dan is OKO GRAPhia degene die je zoekt!!!

 

stoepbordposters ontwerp

 

Stoepbordposters laten bedrukken

Een stoepbord is misschien duur in de aanschaf, maar het laten drukken van nieuwe stoepbordenposters is zeer goedkoop. Daarom zijn het de ideale promotiemiddelen waarvan je de uiting periodiek kan vervangen, zodat deze voldoet aan een nieuw seizoen of promotionele actie. Wilt us losse posters voor in uw stoepbord laten drukken? De stoepbordposter is verkrijgbaar in verschillende vormen. Sommige stoepborden zijn voorzien van schutbladen waardoor een "papieren" poster volstaat. Voor posters zonder deze waterbestendige schutbladen is er de mogelijkheid de stoepborden te plastificeren of te kiezen voor een kunsstof variant. De meest gebruikte formaten voor stoepborden zijn A0, A1 of B0, B1, eventuele andere formaten zijn ook zeker mogelijk.

 

 

stoepborden

 

Stoepborden bestellen?

Naast het ontwerp van de stoepbordposters, bieden we bij OKO GRAPhia ook verschillende modellen stoepborden in diverse formaten. Stoepborden met of zonder watertank, geschikt voor posters of te beschrijven met krijtstift, gemaakt van verschillende materialen als metaal, kunststof en hout en uiteindelijk bedoelt voor binnen of voor buiten. Bekijk hieronder het aktuele aanbod:

 

Stoepborden SwingDesignPro

 

Stoepborden SwingDesignPro

 

Stoepborden SwingDesignPro zijn voorzien van een handig kliksysteem, waardoor je de posters eenvoudig kunt wisselen. De watertank is gemaakt van onbreekbaar kunststof en is voorzien van metalen staanders voor extra stevigheid. Swing DesignPro stoepborden zijn makkelijk te verplaatsen door de wieltjes aan de onderzijde. Deze stoepborden zijn 100% waterdicht en extra stormbestendig. Stoepborden SwingDesignPro zijn verkrijgbaar in twee watertank modellen: zilver en zwart en zijn geschikt voor A1, B1, B2, A0 poster formaten.

 

Stoepborden SwingDesign

 

Stoepborden SwingDesign

 

Een stoepbord bestellen die nog steviger op de grond staat? Kies dan voor onze SwingDesign stoepborden. Door het vullen van de watertank, staat het bord zeer stevig. En door de wieltjes aan de onderkant blijft hij makkelijk te verplaatsen. Verkrijgbaar in de formaten A0, A1, B1 en B0.

 

Stoepborden SwingClassic

 

Stoepborden SwingClassic

 

Het populaire SwingClassic stoepbord heeft een zeer stevig stalen frame. Op dit frame zitten 2 stevige veren met hieraan een kliklijst. We hebben deze stoepborden op A0, A1 en B1 formaat. Er is een spatwaterdichte en een volledig waterdichte versie verkrijgbaar. De waterdichte variant is tevens verkrijgbaar in B2 formaat.

 

Klapbord stoepborden

 

Klapbord stoepborden

 

Klapbord stoepborden hebben een zeer stevig stalen frame. De 2 bordpanelen zijn aan elkaar verbonden door middel van een kwalitatief metalen mechanisme. Verkrijgbaar in de formaten A1, A2, B1 en B2.

 

Wilt u een stoepbord bestellen ?


Wij leveren stoepborden en stoepbordposters van hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige prijzen !!!