Visitekaartjes ontwerp

Visitekaartjes ontwerp

Visitekaartje laten ontwerpen en drukken?

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een visitekaartje laten ontwerpen? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van originele en professionele visitekaartjes met een persoonlijke aanpak en tegen een eerlijke prijs. Een verzorgd visitekaartje is nog altijd onmisbaar bij het netwerken, ondanks dat alle informatie tegenwoordig gewoon op internet te vinden is. Het is een effectieve en persoonlijke manier om uw contactgegevens uit te wisselen met potentiële klanten of bedrijven. Laat uw eigen visitekaartje op maat ontwerpen en laat voortaan overal een goede eerste indruk achter!

Visitekaartje ontwepen

Een zakelijke afspraak zonder visitekaartjes uit te wisselen? Onvoorstelbaar nietwaar? Visitekaartjes zijn nog altijd het belangrijkste reclamemateriaal. Een blik op de voor- en achterkant; een paar seconden zijn beslissend voor de indruk die uw klant van uw bedrijf krijgt. Het mooie: u hebt zelf invloed op die eerste indruk! Zowel het materiaal als het ontwerp zijn erg belangrijk. Uw kaartje moet zich immers op een beurs of zakelijk evenement onderscheiden van een groot aantal andere en langdurig in het geheugen van de ontvanger blijven hangen. Van de klassieke uitvoering tot gevouwen of zelfklevend; u kunt kiezen tussen verschillende materialen, papierdiktes en veredelingen: OKO GRAPhia vervult de meest uiteenlopende wensen met een breed palet mogelijkheden om visitekaartjes te ontwerpen en drukken.

 

Visitekaartje voor bedrijf

 

Uw perfecte visitekaartje

Uw visitekaartje is het eerste wat u laat zien van uw bedrijf. Het visitekaartje moet dus de aandacht trekken maar tegelijkertijd ook weergeven waar u en uw bedrijf voor staan. Een visitekaartje is niet iets wat u zomaar laat maken of ontwerpen, omdat het persoonlijk is. Het logo en de gegevens moeten in een oogopslag communiceren en aanspreken. Denk hierbij o.a. aan positionering, kleurgebruik, lettertype. Het papier of kunststof van het visitekaartje moet de juiste dikte hebben en het ontwerp moet er goed en strak uitzien. Het visitekaartje moet communiceren wat u doet en hoe u het doet.

 

Welke informatie moet er op een visitekaartje staan?

 • Uw naam,
 • Logo,
 • De naam van uw bedrijf of waaronder je bekend staat,
 • Het telefoonnummer waaronder u te bereiken bent,
 • Uw websiteadres,
 • Uw e-mailadres,
 • Eventueel een bezoekadres.

 

Geef iets extra's aan uw visitekaartjes!
Soms is het aardig om op de achterkant van visitekaartjes een extra element toe te voegen:

 • Uw foto, bedrijfsfoto, productfoto, huisstijlkleuren, illustratie, kunstwerk, kalender etc,
 • De missie van je bedrijf, bedrijfsslogan, bedrijfsboodschap;
 • QR code

 

Nieuw visitekaartje ontwerpen?

 

Hoe groot is een visitekaartje?
Het standaardformaat van een visitekaartje is 85×55 mm, de eerste keuze die u hierin kan maken is de richting. U kan zowel kiezen voor een staand of liggend visitekaartje. Net zo groot als een bankpas dus. Dat heeft een goede reden. Zo kunnen uw klanten en zakenrelaties jouw visitekaartje makkelijk bewaren in hun portemonnee of visitekaartjeshouder.

Wilt u een afwijkend formaat?
Wilt u een visitekaartje die er nét even wat anders uitziet? Visitekaartjes mogen best een andere maat hebben dan standaardformaat 8,5 x 5,5 cm. En ze mogen ook best op een bijzondere manier gestansd (gesneden) zijn. Daardoor springt uw visitekaartje eruit ten opzichte van uw concurrenten.

Welke papiersoort past bij visitekaartjes?
Er zijn veel drukkerijen, die verschillende materialen aanbieden om een visitekaartje op te drukken. Zo hebt u allerlei papiersoorten met ieder hun eigen gewicht. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het papier en het daarbij behorende gewicht. Een zwaarder kaartje zal minder makkelijk ombuigen bij de hoekjes en hierdoor langer mee gaan. Ga in ieder geval voor minstens 300 gram.

Wilt u opvallen met een unieke materiaal?
Met een visitekaartje van een unieke materiaal brengt u uw naam op een unieke manier onder de aandacht van de ontvanger. Denk eens aan een visitekaartje die gedrukt is op een transparant pvc, aluminium, hout, eco karton of een geborduurde visitekaartje.

Speciale afwerkingen
Met een speciale afwerking van uw visitekaartje kunt u accenten aanbrengen op het ontwerp. Zo kunt u met een SPOT-UV laag een subtiele glans laten drukken over een bepaald deel van uw kaartje, of met folie druk juist een metallic glans laag in bijv. goud of zilver. Ook kunt u een deel van uw kaartje laten pregen/ blinddrukken waardoor er reliëf te voelen is, deze techniek wordt vaak gebruikt door letterpress drukkerijen.

 

OKO GRAPhia visitekaartje ontwerpen

 

Wilt u een visitekaartje laten ontwerpen?

Bent u op zoek naar een uniek ontwerp voor uw visitekaartje? In uw huisstijl, of juist eens wat anders? OKO GRAPhia verzorgt met veel plezier uw visitekaartjes ontwerpen. Strak en hip, jong en opvallend, zakelijk en klassiek. Door onze ruime ervaring weten we de juiste combinatie te maken tussen formaat, papiersoort, ontwerp en typografie. Onze visitekaartjes zijn professioneel en altijd volledig op maat ontworpen. We zorgen altijd voor een passende ontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht.

 

Visitekaartje ondernemers

 

Unieke visitekaartjes op maat incl. drukwerk voor slechts €80,–

Een visitekaartje laten ontwerpen en drukken door een grafisch ontwerper hoeft niet duur te zijn. Vanaf €80 (excl. btw) kunt u al een visitekaartje bij ons laten ontwerpen en drukken.

U krijgt:

 • 1000 dubbelzijdig visitekaartjes,
 • Uniek op maat gemaakt ,
 • Diverse ontwerpen naar uw wens,
 • Onbeperkt feedback mogelijkheid,
 • Full colour gedrukt op 350 grams mat mc zware papiersoort met een luxe, matte uitstraling,
 • Gratis levering.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

 

 

Wilt u een een visitekaartje professioneel laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw visitekaartjes!