Bedrijfsvlaggen
Wij ontwerpen, drukken en leveren vlaggen...

Ontwerp en bedrukking van vlaggen

Vlaggen zijn een leuke manier om uw bedrijf meer karakter te geven en in de kijker te zetten. Een groot voordeel aan reclamevlaggen is dat uw boodschap al van ver te zien is. Daarnaast kan een eigen vlag maken uw zakenrelaties en bezoekers helpen om uw bedrijf snel en gemakkelijk te vinden. Wilt u een vlag laten ontwerpen? Wij helpen u graag! Studio OKO GRAPhia is gespecialiseerd in het ontwerpen van vlaggen. Of het nu over een heel grote baniervlag gaat, een mastvlag of een beachvlag, wij ontwerpen passende en originele vlaggen met de uitstraling die bij uw bedrijf en uw doelgroep past.

 

Bedrijfsvlaggen

Vlaggen en bedrijfsvlaggen lenen zich bij uitstek voor de ondersteuning van uw naamsbekendheid, beeldmerk of productpromotie. Bedrijfsvlaggen met een logo, reclametekst of afbeelding kunnen deze reclamevlaggen worden gebruikt om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten.

Vlaggen bestaan in alle maten en soorten. Mobile beachvlaggen zijn zeer geschikt om winkels, festivals of evenementen een unieke uitstraling te geven. Een klein vlaggetje is geschikt als relatiegeschenk en kan altijd op een bureautafel gezet worden. Sommige bedrijven zien het groter, en willen opteren voor een vlaggenontwerp van groter formaat. Wanneer een vlag aan een vlaggenmast wappert, is het ook de bedoeling dat zij van heinde en verre wordt opgemerkt!

 

Bedrijfsvlaggen

 

Vlaggen laten ontwerpen

Vlaggen zijn ideaal om een grote advertisement te communiceren. In combinatie met de huisstijl van uw bedrijf is dit een krachtig en opvallend product om een boodschap over te brengen op het grote publiek. Met het juiste ontwerp vallen de vlaggen op in het straatbeeld. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat de boodschap die u over wilt brengen ook echt aan de buitenwereld komt!

 

Vlaggen ontwerp

 

Wij van OKO GRAPhia helpen u bij het ontwerp van uw vlag. Geen vlag is ons te groot of te klein. Of het nu over beachflags, dropflags, gevelvlaggen, kioskvlaggen, mastvlaggen, raamvlaggen gaat of kleine tafel vlaggetjes. Wij steken veel aandacht in iedere vlag die we ontwerpen. We laten uw vlaggen opvallen, de juiste doelgroep aanspreken en uw bericht zo goed mogelijk overbrengen. We passen uw huisstijl toe of laten onze creativiteit helemaal los gaan door middel van fotografie, tekst of illustraties.

Wilt u een vlagk laten ontwerpen door een professionele ontwerper? Neem nu met ons contact op. Wij helpen u graag! Wij zetten alles op alles voor een tevreden resultaat en garanderen 100% creativiteit.

 

 

Reclame vlaggen ontwerp

 

Vlaggen laten drukken

Bij OKO GRAPhia ben je op het juiste adres voor het bedrukken van reclamevlaggen. Wij bedrukken mastvlaggen, gevelvlaggen, beachflags, dropflags en vlaggen op maat. In zwart/wit, full color en alles er tussenin. Bij ons kunt u al vlaggen laten bedrukken vanaf één exemplaar. Wij drukken vlaggen met uw gewenste ontwerp en leveren er naar keuze ook meteen het passende bevestigingssysteem bij.

 

 

Reclamevlaggen bedrukken

 

 

Wilt u een spandoek met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw spandoeken !!!