Wenskaarten & ansichtkaarten ontwerp
wij ontwerpen en bedrukken ansichtkaarten en wenskaarten...

Wilt u een wenskaart of ansichtkaart laten ontwerpen en drukken?

Wilt u echt iets bijzonders en unieks? Dan kunt u uw ansichtkaarten of wenskaarten laten ontwerpen door studio OKO GRAPhia. Van fotografisch tot illustratief, van zakelijk, serieus tot warm, grappig en speels. Onze postkaarten en wenskaarten zijn professioneel, altijd volledig op maat ontworpen tegen de scherpste prijs.

 

Ansichtkaarten en wenskaarten

Ansichtkaarten, postkaarten en wenskaarten hebben als communicatiemiddel een lange traditie. U kunt via een kaartje vakantiegroeten aan familie en vrienden thuis overbrengen, mensen uitnodigen, een gebeurtenis bekendmaken of de beste wensen sturen voor Kerst, een jubileum of verjaardag. Op beurzen en evenementen zijn kaarten handig om nieuwe producten te promoten. En potentiële klanten informeert u via een kaartje over de opening van je zaak.

 

Postkaarten ontwerpen

 

Wenskaarten ontwerpen

Sommige gelegenheden zijn zo bijzonder dat u die op een al even bijzondere manier wilt delen met vrienden, familie en relaties: uw huwelijk, de geboorte van uw baby, een nieuwe baan of een nieuwe huis ... Waarom zou u daarvoor geen unieke kaart laten ontwerpen die helemaal bij je persoonlijke stijl past. Als u uw kaart laat ontwerpen door een grafisch ontwerper, dan kunt u een wenskaart verwachten die echt van u is.

Bent u op zoek naar originele wenskaarten? Dan bent u hier zeker op de juiste plek! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, illustreren en drukken van wenskaarten in verschillende soorten en maten. Van kerstkaarten, verjaardagskaarten, felicitatiekaarten, geboortekaartjes, trouwkaarten, complimentenkaartjes, verhuiskaarten, valentijnskaarten, condoleancekaarten, beterschapskaarten, bedankkaartjes, felicitatiekaarten of vakantiekaarten. De door ons ontworpen kaarten zijn professioneel, stijlvol, uniek en altijd volledig maatwerk.

 

 

Geboortekaartje ontwerpen

 

Zakelijke wenskaarten

Werknemers en klanten verdienen uw persoonlijke aandacht. En hoe kan dat beter dan door het versturen van een wenskaart? Denk aan wenskaarten voor een verjaardag, geboorte, beterschap of een uitnodiging voor bedrijfsevenement. Een kerstkaart in de huisstijl van uw bedrijf met op maat gemaakte illustratie of foto is uitermate geschikt om uw bedrijf tijdens de kerstdagen positief onder de aandacht te brengen. Wilt u een professionele uitnodiging, post-of ansichtkaart laten ontwerpen laten drukken? OKO GRAPhia verzorgt met veel plezier uw postkaart, ansichtkaart of ander soort kaart ontwerpen.

 

Zakelijke wenskaarten

 

Kunstkaarten ontwerpen

Kunst verkopen? Hoe doet u dat eigenlijk? Hoe zet u uw zelf in de markt, hoe zorgt u ervoor dat mensen u gaan herkennen en vooral onthouden? Promotionele kunstkaarten zijn een geweldig medium om kunstwerken aan een groot publiek te laten zien zonder het budget te breken. Uw eigen postkaarten kunt u gebruiken ter promotie van uw kunstwerken of kunst activiteiten. Doordat een ansichtkaart een relatief goedkoop is om te bedrukken, kunt het ook goed gebruiken als weggevertje op kunstexposities. Daarnaast zijn uw eigen bedrukte kunstkaarten natuurlijk altijd een leuk relatiegeschenk.

Wilt u uw eigen ansichtkaart laten ontwerpen om uw kunstwerkt of kunstexpositie te promoten? Wij ontwerpen en drukken uw kunstkaarten professioneel tegen scherpe prijs.

 

Kunstkaarten ontwerpen

 

Ansichtkaarten ontwerp incl. 250 gedrukte exemplaren voor slechts €150,–

Een ansichtkaart laten ontwerpen en drukken door een grafisch ontwerper hoeft niet duur te zijn. Vanaf €150 (excl. btw) kunt u al een ansichtkaart bij ons laten ontwerpen en drukken.

U krijgt:

  • Uniek op maat gemaakt wenskaart,
  • Diverse ontwerpen naar uw wens,
  • Onbeperkt feedback mogelijkheid,
  • Oplage 1000 stuks,
  • A5, A6 of vierkant formaat naar keuze,
  • Full colour bedrukt op 350 grams mat karton,
  • Gratis levering.

 

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

 

Bedrijf wenskaarten

 

Wilt u een ansichtkaart, postkaart, wenskaart met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw wenskaarten voor ieder moment!!!